Вкусна и полезна закуска.

• 5 272
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • UK/София
Голямо кафе  и цигара  Mr. Green
Това ми е любимо Laughing

А това най-полезното и здравословно, от каквато и да е друга закуска.

# 16
Много харесвам сварени овесени ядки с мед /не фини ядки, а обикновени/, плод, препечена филийка с масълце и нещо отгоре /всичко това не наведнъж разбира се  Laughing/. Това са различни варианти, защото е хубаво да се разнообразява.

# 17
# 18
  • София

И кисело мляко, а понякога комбинация и от двете - много обичам нарязани плодове в кисело мляко  Simple Smile

Друго: овесени ядки + сушени или пресни плодове + ядки или семки (тиквени и слънчогледови) + мляко (кисело или прясно). От ядките до 4 суп. лъжици, иначе отиват на Д-то  hahaha

Или: 2 яйчица запечени на сух незалепващ тиган (еееех, а така си мечтая за бабините, печени на хартия...) + филийка припечен пълнозърнест хляб и чаша айрян.

# 19
Според мен закуската трябва да е хранителна. Не мога преди работа да захапя една ябълка и няколко банана и да не очаквам докато стигна до раб.си място да не ми е застъргал стомаха  Whistling

# 20
Според мен закуската трябва да е хранителна. Не мога преди работа да захапя една ябълка и няколко банана и да не очаквам докато стигна до раб.си място да не ми е застъргал стомаха  Whistling

Зависи. Аз ако се нахраня сутрин и ме хваща огромен мързел и ми се спи..то енергията ми отива за да разгради изяденото и не ми остава за работа  Laughing Но при всеки е различно и може сам да прецени за себе си  Party

# 21
  • На планетата Земя
Препечена филийка с парченце шунка и лист зелена салата отгоре  Flutter

# 22
оооо  Много обичам принцеси!  Аз ги правя с кайма,сирене,кашкавал и яйце! Стават супер!

# 23
Най-добре ми се отразява грейпфрутът. Изяждам си всяка сутрин по 1. Ако нямам време, си изцеждам сока му и го изпивам.

# 24
Любимата ми закуска са яйца на очи в масло или мляко с корнфлейкс Фитнес.Кафе задължително,цигара в никакъв случай.

# 25
Билков чай след това плодове

# 26
чай или кафе + палачинки , сандвичи , мляко с мюсли или плодове ... всяка сутрин различно закусвам   Peace 

# 27
  • Банкя
Препечена филия с малко масълце.
После кафе
После вода
плод
вода

# 28
Филия с мед и чай от лайка,обожавам Heart Eyes

# 29
Моята закуска е силно ароматно кафе с цигара,за децата и съпруга ми е нещо вкусно и питателно-палачинки,бухти,мекички,плодове,прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт