И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 772
  • 365
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро

Зори как сте,как мина ноща?Много го мисля Жорко

Светле много Hug и   love001

ladybebi комплименти имаш от мен-изглеждаш чудесно,а малката е голям бонбон

Аз днес съм малко по-добре,след спокойната нощ.Хриси спа много добре и беше спокоен,а и цицините са спаднали.Дано няма вече такива екшъни Praynig
Отивам при него,защото се събуди много кисеелллллл,и не спира да мрънчоти.Явно е решил да ме побърква днес за сметка на ноща ooooh! Mr. Green
Хубав ден Heart Eyes

# 76
Лили, ако можеш преустанови млечните продукти за 2 дни примерно и виж как ще е.

Това предполагам се отнася за Рита, защото ние /да чукам на дърво/ нямаме проблеми с попарата. Пробвала съм с 2-3 вида сирене, но Деница я предпочита с бисквити закуска. Със сухари, хляб или бебешки бисквити нещо не й се нрави.
Ритко, друга връзка има ли с пъпчиците? Примерно изпотяване, смяна на сапунче или кремче? Дано не е алергия а нещо моментно.

Исе, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с малко закъснение Embarassed Пожелавам ти здраве и много щастие през тази година от живота ти. Да сведете до минимум тревогите с бате Хриси и да се подготвите за ново попъление в семейството  Hug

Ние бяхме в София за 2 дни, но ще се включа по-късно.  Hug

# 77
Леле Лили, Ритка иСвинявам се че ви обърках. Blush Whistling Голяма съм кукувица явно.

# 78
Здравейте на всички, да ви покажем малко актуални снимки от нас и отивам да го къпем после ще се включа пак  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=11478035

# 79
Митачето как бързо растеее?!  Heart Eyes
Как е Жори? Има ли вече енергия за щуротийки? Така май най-добре си личи подобряването.  Hug
Исе, как са вашите цицини и посинки-посинки? Сигурно първата много го е разбалансирвала, та е загубил равновесие момъкът, че пак да удари челцето.  Hug
Светле, ти си голяма гЪдинка значи. Как успяваш все да замъкнеш по някое другарче да ти дойде на крак?

Тук съм аз. Гнезденето е голямо разсейване да не се вторачваш, че договорът за наем с квартиранта в корема е с изтичащо предизвестие. Все пак като сериозна жена не се предавам и не изневерявам на себе си. Нивгаш не поглеждам към готварския форум.  Naughty
А, да. Да не забравя. Обявявам конкурс (имате време, не се блъскайте, не се бийте) някой да носи манджичка на милото, когато мен ме приберат в болница. Да не ми се заарлачи ми е грижа. Беше много добро момче и си направи ремонта съвсем в срок. Нищо, че не му се занимаваше, но както каза "последната дума е моя" - добре, ще се прави ремонт пак.  hahaha

Чета от няколко дни за случая в болницата на Мазнейкова. Не че към собственичката имам някакви положителни чувства. Обаче си мисля колко заблудени хора има относно животоспасяващите условия на "прекрасните" държавни болници. Ако разчиташ някой от добро сърце да го направи. 

# 80
Рони,ужасна трагедия.Милото момиче,вчера го погребаха.
Не мога да си представя дори какво им е на родителите,на съпруга ,на близките.Нямам думи наистина,не знам какво да кажа.Не я познавам,но снимката и ми е постоянно пред очите.

# 81
  • София
Нефче,много ми е сладък този твой Шошко,страхотен бонбон е!По-честичко трябва да ни го показваш!Гризни го от мен по дупарата! Heart Eyes

Ронка,малко остана ! Hug

Жорката е добре,след спирането на АБ започнаха да изчезват пъпките и с акането става все по-добре,а щуруването не е спирало просто,пък и е в един период,дето само тропа с крак и надига. Laughing

# 82
Добър ден

Зори щом тропа с крак значи е добре.Дете с характер Mr. Green

Ронка добре са цицините,минават вече.А относно манджичките нямаш проблем,се ще го изхраним твойто мило.Я глей колко мами сме тук Mr. Green Mr. Green

Нефче леле колко е пораснал Шошко-да го нацелуваш Hug Heart Eyes

# 83
Нефче, гледам много сте пораснали, захранвате се вече със Загорка Mr. Green

Браво на Жори, че се оправя и не успя да изкара всичкия акъл на мама  Peace

Фивче, нека тук те поздравя за хубавите новини  Hug и дай Боже скоро да получите още по-хубави Praynig

Ронка, добре е че си на линия  Hug разписвай се поне 1 път на ден, за да не ни глождят съмнения  Heart Eyes

Исе, добре че минават цицините и малчуганите бързо забравят. Дано нямате повече такива дни  Peace

Моето момиче днес прави 2 часа сън на обяд /още спи/ и немога да повярвам. Ние сме от онези бързоспящите 3-4 пъти по 25-30 мин, но не съм се оплаквала, защото нощем си спи по 10-12 часа. А днес  newsm78 какво ни става? да не чуе Twisted Evil

Hug ви

# 84
  • Виена
Радвам се, че всички дечица се оправят. Хайде, все по-рядко да ни изкарват акъла с разни проблеми, че без друго малко ни е останал масово  Confused
Рончо, твойто мило ще го `раним духовно като му скимтим виртуално  Mr. Green Ти само го строй да влиза три пъти на ден в темата, наша е останалата грижа  Peace
Зори, аз не че не искам да те успокоявам, ама тепърва ти предстои "НЕ!"-фазата  Mr. Green У нас всичко е "найн!", "не!" и това придружено с тръшкане. Ама тръшкане като онова, дето съм гледала и съм викала "На мен да ми направи такъв номер, ще го пребия!"  Whistling Познай дали съм го пребила!  Mr. Green Най-обичам да ми се тръшне насред улицата за балон например и да не търпи никакво обяснение, че само след две минути ще купим или ще изпросим от някой рекламен  ooooh!
Отивам да се размазвам, разглеждайки Шошко! На всички хубав ден!
Рончо, да не повтарям Лили! Ти си отговорен човек  Hug

# 85
Моето момиче днес прави 2 часа сън на обяд /още спи/ и немога да повярвам. Ние сме от онези бързоспящите 3-4 пъти по 25-30 мин, но не съм се оплаквала, защото нощем си спи по 10-12 часа. А днес  newsm78 какво ни става? да не чуе Twisted Evil
Лили , не искам да ти развалям настроението , но май е било само за днес. Laughing Защото и на нашата днес и се спеше извънредно много и много си поспа следобяд.Бях в парка и много майки се "оплакваха" че много спали че били сънени и някои даже кисели от тоя сън дето са го ударили.Чак ми стана чудно щото викам и ние така, много спахме и се събуди една много отпусната и кисела, но след 30 мин беше по добре.Явно има нещо във времето което малките деца усещат а ние не чак толкова.

Браво на Жорката, сега вече да не се налага АБ. Hug
Нефертити голям ти е сладур Шошко.

# 86
Ами здрасти и от мен!
Пролетта ни тегли все навън и нямам много време да стигна до компа. Накратко - Макс е здрав, беснее и ме подлудява. Научи ме да слагам памперс, докато е прав.  ooooh! Миналата вечер пи бира по доста тарикатски начин - топи си биберона в чашата, смуче, потреперва, щото му горчи и пак топи и смуче.  Joy А днес получи първата си асфалтова екзема - пак леко се размина, само челото пострада, ама на мен сърцето ми спря.
Ние сме на гости на майчето за ваканцията, но като се приберем ще ви пусна и снимки да ми видите порасналото диваче.
Целувки на всички.  Hug

# 87
 Рони, днес цял ден си мисля за теб и щяхда ти звънна даже, ама се залисах в прекопаването на градината, щото пак бяхме на село, но като се прибрах първо отворих компа да прочета дали няма нещо от теб. Предполагам вече са ти определили датата и ако не споделиш, всеки ден ще си тръпна от нетърпение да хукна на свиждане на две прекрасни дами:) Вчера даже ме засърбяха ръцете и да купя нещо на дребосъчка, ама ще почакам още мъничко, за да видя до какъв размер си я отгледала Mr. Green

Лили, те в един момент май трябва да започнат да спят по веднъж на ден за по-дълго-т.нар. следобеден сън... Бела сега е явно в преходен момент, защото спи различно- едни дни заспива сутрин за малко и после в късния следобяд, друг път спи след като обядва за малко по-дълго. Откак започнах да я вадя от количката и да я водя да ходи /все още за ръчичка, но надобрява с всеки ден/ явно доста се уморява и после спи много хубаво. Днес на село пак откара 3 часа, хем спа и в колата на отиване. АМа това е само на село.

И мойто добро дете вече си знае своето, иска си го и даже един ден тропна с крак. Направо с баща й се спогледнахме така Shocked  Shocked Като се закачи на някоя играчка в парка и се опитам да я отделя от нея, реееев и ритане с крака във въздуха. Само бисквитка спасява временно положението.. Вчера яде пясък... хем след първия път й се скарах и после я видях как хитро ме гледа и само изчака да я погледна и пак зарови пръстче в пясъка и за секунди- бам в устата.
 Обаче ми пълни душата... определено няма такова щастие... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нефертити, да нацелуваш това пораснало хубаво дететнце! И по-често качвай снимки, да го гледаме как расте!
 Рени, много хубав подпис си имаш! Heart Eyes

Мерри, и аз като прочетох за тоя ужас, и се сетих за теб, че си от Петрич- малък град, може да се знаете... но всъщност няма значение дали я познаваш или не, потресена съм от поредния трагичен случай... който сигурно ще си остане просто статистика и отново никой няма да бъде наказан. Какво да коментирам... Дай боже да не се случва никога повече Praynig

# 88
  • София
Хелоууу, дами!
Вчера се опитах да драсна два реда, но ми дойдоха гостите и не сколасах да публикувам нищо.
Исках да отговоря на питащите, относно Лората, ама вече почти забравих на кой какво май.
Карайки по спомен, ще кажа на Ники че онова гаднюхче на врата и на свивката зад коляното мина, и после пак се появи,
и така два пъти вече. Мазах я с някакви л.... , ама ефект временен само.
Лили, ти май ме пита дали не от мазила обрива, и от това не е , ажем я с А-ДЕРМА, което си е за атопична кожа и
не дава никакви отклонения мазилото, добро е.
Определено е от сиренето, аз го купувам от мандрата на село, като все си мисля, че е достатъчно "оригинално" , но явно
там е проблема.
Ники, и за козе сирене мислихме и се кисне в хладилника вече, пък да видим. Знам че него го дават когато има алергии към кравето мляко.
Рони, с Весето сме си намислили един ден от тази седмица да видим дали ще го познаем, но на този ден ще тръпнем в очакване голямо.
А, за Натчо (малко копиране от малката лудория любима, Викторина -дивотина) няма да се притесняаш, ще му наготвим, ще му сложим на масата
ще го завием за лека нощ, каквите заръки дадеш, насреща сме.  Mr. Green  Heart Eyes

# 89
Ритко, при нас има мандра, в която правят истинско сирене. Гарантирам! Ако измислиш начин как да го транспортирам мога да ти взема.  Peace

Рончо, ми прати ми мъжо насам бе. Аз гладен няма да го оставя!  Peace Виж колко мераклийки сме само.  Mr. Green Ама като гледам май всички те дебнем сериозно.  Joy

Ники, ми то пясъкът е полезен бе, мацо. Мисля че съм разправяла случката. Вики е на около година и нещо и се рови в пясъчника. Ама вече е станал на прасе, а истинският цвят на ръцете му може само да се предполага. Та идва една мама и черпи децата в пясъчника с някакви сладки. Виктор си взима и преди аз да извикам НЕ, сладката е вече в устата му. Майката ме поглежда учудено и аз обяснявам, че е много мръсен. А тя ми казва: Ти пък, ами това е само пясък, а той е ПОЛЕЗЕН за храносмилането.  hahaha Да, ако дететето ми беше кокошка! Та вероятно и Бела знае този факт.  Mr. Green Нацелувай я от нас! Искрено ме развесели слуката!

Миналата вечер пи бира по доста тарикатски начин - топи си биберона в чашата, смуче, потреперва, щото му горчи и пак топи и смуче.  Joy
Е, това вече ме разби.  Joy Joy Joy Важното е, че детето е упорито и не се отказва въпреки горчивия вкус. Ха ха!

а щуруването не е спирало просто,пък и е в един период,дето само тропа с крак и надига. Laughing[/color]
Ми съвсем правилно. Той мъж ли е или какво?!  Mr. Green Радвам се, че се оправяте!  Hug

Нефче, голям сладурко си отглеждате вие! Намакай го прилично от мен! И тези снимки са ни малко, тъй да знаеш! Още искаме!  Mr. Green няма да се разминеш само с тези 7! Naughty

Целуки на всички! Ние сме го ударили на скитане!  Embarassed Лошото е, че работата вкъщи не ще и не ще да се свърши сама докато ме няма и да ме изненада приятно! ooooh!

Божидар упорито отказва да бъде захранен и аз не настоявам. Ми ще си караме на цица и толкова!  Mr. Green

Ронка, вече тръпна в приятно очакване.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт