И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 791
  • 365
  •   1
Отговори
# 195
   Ася, честит ти син !Честита ти  сбъдната мечта ! Живейте в радост и много, много усмивки с  малкия Васко!

Честит имен ден Марти !Бъди здрав и щастлив юнак!

# 196
  • София
Честит син, Ася! Да ти е жив и здрав и много щастлив! Мноо се радвам за вас! smile3525 smile3525 smile3525

# 197
  • Варна
Пак научавам хубавите новини последна  Naughty.

Асе, честито момченце Васил, честито изстрадано щастие  Heart Eyes Да расте здрав и силен и с всеки изминал ден оттук нататък да прави живота все по-щастлив  Hug

Ники Бела както винаги е прекрасна  Heart Eyes
За всички, които все още не са видяли снимките на малкото мече - просто се логвате в snimka.bg със silnite и парола 2007, и разглеждате албума РД на силните бебковци.

# 198
Честита мъжка рожба, Ася. Нека расте жив, здрав и с много късмет.

За всички, които все още не са видяли снимките на малкото мече - просто се логвате в snimka.bg със silnite и парола 2007, и разглеждате албума РД на силните бебковци.
Аз просто натиснах "Вход" и влязох  Mr. Green. Много са ни сладки всички бебоци  Heart Eyes. А Ники ще я замоля да ми пуска болнични за да успея да разгледам всички снимки на Бела овреме  Mr. Green Heart Eyes.

Мама Рони и принцеса Мария знаем ли кога ще ги изписват?

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 22:27 от Vesela- az

# 199
  • Варна
 ЧЕСТИТ СИН НА АСЯ!!!
ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН!!!

# 200
Асе, честита рожба. Нека Васил порасне голям, здрав, умен и чаровен юнак. Нека ви радва и да бъде вашата гордост.

Исеписе, дано е нещо безобидно. Ти сигурно си обърнала вече нета с главата надолу по въпроса. Стискам палци да е било нещо временно и да не се повтаря.

Ники, не знам как ще се преборя за Бела за снаха....... Къде сте били на купон?

Hug Hug Hug

# 201
Бързам да ви почерпя за именния ден на Марти докато не е свършил деня

Ася,честит ти малък мъж.Нека да е здрав и да ви носи много,много щастие.   bouquet  bouquet  bouquet
Много обичам такива новини  Heart Eyes

# 202
 Честит син на мама Ася! Да носи много щастие и радост на мама и тате! На мама бързо възстановяване и скоро да ни пише от вкъщи!

Честит имен ден на Марти! /то пак е станало утре, ама не сколасах.../

Днес видях една щастлива мама Рони Heart Eyes, която геройски слезе по стълбите, а не по асансьора, видях и телефонни снимки на малка сладка цокаща Мария Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Дребосъчка днес е качила 10 грама и утре ЖЗ ще ги изписват, та се надявам да се включат от вкъщи. Като видна клюкарка й донесох за щастливото събитие у Асината къща, издадох й и за прекрасния подпис на СЛадурана 83 Heart Eyes, който съзрях едва днес... нямам време да чета бременната тема и явно пропускам важни събития...

Купонът на снимките е в едно клубче- Таласъмчетата- бяхме там 2 пъти- един път на рожден ден и един път на среща с отчетните. МНого е готино там, децата се кефят и после много хубаво спят Mr. Green 

# 203
Асе, честита ви радост! Васко е страхотен, ще му изям бузите шошави! Да ви е жив и здрав, много щастлив и вие покрай него!

Марти, честит имен ден.

# 204
ЧЕСТИТА МЪЖКА РОЖБА НА МАМА Ася,да ти е живо и здраво синчето и много да те радва ,твоята мечта мила вече е реалност Hug

# 205
Честит син на Ася!

# 206
Добре дошли на прекрасните Мария и Васил  Heart Eyes
Асе , Рони , вие успяхте милички , вече държите вашата сбъдната мечта в ръцете си   bouquet
Много здраве , щастие и любов ви желая на вас и малките герои и нека изпълнят сърцата ви с много любов и сърцата ви с усмивки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 207
Честита мъжка рожба,Ася!Да ти е здрав и послушен!Много е сладък хм може и да се споразумеем за зет нашта мома е хубава Party Heart Eyes

# 208
  • София
Асе, да ти е жив и здрав силния момък. На цялото ви семейство и на новоизлюпилото се патенце , красиви и най-истинските моменти на света. Най-накрая сбъднахте мечтата си.

Ренка, хайде обади се да ви видя , че много ми липсвате, а и Лора пита за вас вече. Hug

Ронка, чакаме ви с огромно нетърпение.

# 209
Ха здравейте

Първо да ви се похваля-ИМАМ СИ КОЛА и съм безумно щастлива.Край с такситата и градския транспорт Mr. Green

Аничка не съм се ровила,защото ако го бях направила сигурно щях да съм изперкала вече.Само от време на време го наблюдавам,ама за сега нищо не забелязвам.Гледам много,много да не се заглеждам.
Чакам с нетърпение включването на Рончо и бебончо

Много лека и приятна вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт