ЮЛИ 2009 - ТЕМА 28

• 15 384
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нещо ви изпуснах от поглед, докато се запиша вие сте изписали една-две теми Simple Smile
Диди, и моя корем доста стърчи, a  аз съм чак за края на юли, и аз нося момиченце.
Иначе не съм качила много килограми -  4-5 , но пък такъв целулит ми се появи по краката, направо не смея да се погледна.Предния път нямах такава екстра.

# 61
  • София
Ивинка, непременно ще ти пиша (на лични, за да не отегчаваме момичетата), ако открия нещо интересно за някоя електрическа помпа.

# 62
  • София
cveten prashec- има си и електрическа помпа на philips AVENT-казва се Philips AVENT ISIS IQ-това се е точно електронната, аз все ровя и търся но по цена си е височка май....сигурно е качествена, не се съмнявам в това, но освен тази съм намерила само на NUK- ако попаднеш на нещо моля пиши.

Ето тук непрекъснато излизат и чисто нови помпи,и по-малко ползвани,следете.А цените са повече от сносни.Аз мисля да не избързвам с тази покупка.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=13&page=2

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 19:09 от Mime-to

# 63
Здравейте  и от мен в новата темичка, за която благодаря на МамбинкаHug

Мен пък ме е хванало някакво разстройство, отпаднало ми е, вие ми се свят и така съм от няколко дни. Лекарката ми каза по телефона просто да се подложа на диета - препечени филийки, варени картофи.. прахчето Смекта не ми понесе, пробвах веднъж но веднага повърнах още с първата глътка. Притеснявам се да не се обезводня и се наливам постоянно с вода, ако продължавам така ще настоявам да ме види. Поне Юлиана я пратих на чист въздух, че да не е някакъв вирус, а тя тъкмо се оправи и сега трябва много да я пазим.
Успех на всички, които се борят за градина! Ние миналата година минахме през това и съм много доволна, че успяхме, за съжаление по-късно решихме да сменим квартала и сега ще ни е малко сложно карането, но обмисляме и евентуално прехвърляне.
Иначе и ние напредваме с ремонта на новия дом, надявам се всичко да стане навреме.

За електрическите помпи за кърма - аз този път мисля да си взема такава, харесала съм на Medela, има само добри отзиви!  Peace А и шишетата са B-free! На Авент не съм фен, писала съм и преди, че имах ръчната, но много бързо се скапа, чела съм, че и при други майки се случва. Медела предлагат в Малечко, има няколко варианта - http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&category=146& … pc=146&lang=1

Голямо гуш на всички! Hug

# 64
  • София
Сиси магазин Малечко на "Константин Величков" ли имаш предвид.

# 65
Почти съм сигурна, че този на "Константин Величков" вече не съществува, или поне като минавах от там преди време беше празен, но може пък и да са го ремонтирали.  newsm78 Защото в линка, който съм дала го има и него, както и адресите на другите магазини - в Борово и нов на Симеоновско шосе, но там не съм ходила. Малечко е е един много уважаван от мен магазин с качествени неща!  Peace Виж в Джъмбо гледам да не стъпвам.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 19:57 от Сиси ♥♥

# 66
Деянова това масло за стрий на Икаров по принцип е хубаво, обаче много силно мирише. Аз се мажех по едно време с него, но честно казано не ми понесе миризмата - много е силна. Не е за нашите чувствителни носове - то на мъжлето му мирише пък какво да говорим за мене .

# 67
  • Варна
Здравейте,
за стрии аз ползвам ELANCYL на GALENIC, за сега има ефект наистина мисля, че има някакъв момент с предразположеност на организма, но чак пък да е генетично....по скоро е обусловено от храната, от живота който живеем (подобно на целулита)- нито майка ми, нито баба ми е имала, а сестра ми и се появиха.... и освен това и от годините си зависи май май....

# 68
cveten prashec  на "Авент" помпите са добри както и тези на "Чико", независимо дали е ръчна или автоматична. За ориентир сносната помпа е на цена поне над 60лв. другите са пълен боклук обикновенно.
Аз съм използвала предишният път на "Чико" ръчна, но сега мисля да си взема автоматична , защото то си  време и работа , а пък с хранене през 3 часа, не остава много време за почивка при всичките други неща. А сега и сина ми ще иска внимание , просто няма да имам физическата възможност да се изцеждам и ръчно след всяко кърмене.  Дано да има кърма все пак/ първият път имах доста/. Ще следя и аз отзивите за помпите , защото темата  и мен ме вълнува  отново. Grinning

# 69
  • София
Почти съм сигурна, че този на "Константин Величков" вече не съществува, или поне като минавах от там преди време беше празен, но може пък и да са го ремонтирали.  newsm78 Защото в линка, който съм дала го има и него, както и адресите на другите магазини - в Борово и нов на Симеоновско шосе, но там не съм ходила. Малечко е е един много уважаван от мен магазин с качествени неща!  Peace
Там си е магазина,скоро ходих да гледаме количките.Намира се между Пиротска и Симеон,преди не беше ли малко по-към Стамболийски newsm78

# 70
  • Варна
ей да не ме пропуснете за разходките из морската  newsm66 тъкмо ще си поиграят и децата  Mr. Green

корема ми е под всякаква критика,трябва да щракна някоя снимка Crazy поне на кг се държа прилично все още  Mr. Green
Сиси радвай се на разстройството  Mr. Green аз и този път се запеках като панелка ooooh!
след малко по БТВ ще дават в новините за Варненския протест,на който му се гледа Wink

# 71
Virginity ,какво стана със столчето-взехте ли го? Харесва ли ти?

# 72
  • Варна
взехме го да Party по принцип ми харесва, конструкцията изглежда доста стабилна,макар че пише че е до 15кг дете. в отлично състояние е, но трябва да го изпера задължително разбира се Laughing
но сякаш мааалко тесничко ми изглежда Thinking мисля скоро да го пробвам, нали Лора ще има братовчед тея дни, та като дойде време за разходки, ще я пробвам дали ще ревнува от бебето на леля си Thinking макар че няма гаранция че ще реагира по същия начин и на брат си newsm78

# 73
Здравейте, мен пак ме удари някакво грипче и доста кашлям и антибиотик пия, въобще чудна картинка. Та затова ще отложа ходенето на водна гимнастика за след като се оправя.
За лекциите на сп. 9 месеца - аз се записах на тази, дето е на 24. 04, защото на повечето теми съм ходила през първата бременност и няма смисъл да повтарям, а на тази май не съм била. Та ще се радвам ако има и други записани за тази дата, да се видим, да поприказваме и да разнообразим ежедневието.  Party
Този магазин Малечко, май съм го мяркала на Симеоновско шосе, ама не съм спирала да разглеждам. Отскоро гледам близо до него правят още някакъв бебешки магазин  - Вис Виталис пише отпред. Това май беше името на пловдивска фирма за детски и бебешки дрешки и аксесоари. Дано не бъркам.  
А относно този Бейби Мол в Люлин, това е полезно инфо и сигурно по-нататък ще отскоча да разгледам.

# 74
взехме го да Party по принцип ми харесва, конструкцията изглежда доста стабилна,макар че пише че е до 15кг дете. в отлично състояние е, но трябва да го изпера задължително разбира се Laughing
но сякаш мааалко тесничко ми изглежда Thinking мисля скоро да го пробвам, нали Лора ще има братовчед тея дни, та като дойде време за разходки, ще я пробвам дали ще ревнува от бебето на леля си Thinking макар че няма гаранция че ще реагира по същия начин и на брат си newsm78

Да,вие сте малко по-големичи и е възможно да има ревност.Предполагам,че Петя ще си мисли ,че това е кукла.Само дано не се отнася със сестричката си както се отнася с куклите си  bambam

Общи условия

Активация на акаунт