Отговори
# 45
  • Варна
hisa, честито ти пораснало момче! Да е здраво и много послушно!
Честито и на останалите днешни рожденици!

Ели дано бързо отшуми болестта. За касетофона не се ядосвай, кофти е, че това допълнително бърка в джоба, но.. хора всякакви, трудно можеш да го преотвратиш. Важното е да сте живи и здрави, всичко останало се оправя.

И ние нещо боледуваме. Онзи дан ми вдигна Т. Днес вече сме много по-добре. Надявам се, че до края на седмицата ще сме пушки.

# 46
Марини, много цветя си посадила! красота! страхотна тема както винаги!!! А спящото ти момченце е толкова сладко! пу-пу!

Честит рожден ден на Ивчо!

Илит, щастието наистина е в малките неща, стига човек да има сетива да го усети! толкова красиво си го описала!

Пожелавам на всички болни дечица - бързо оздравяване!

# 47
Здравейте!

Hisa, да ти е жив и здрав рожденика! Много щастие и здраве му желая!

Linofrina, радвам се, че приемаш предстоящата "раздяла" с работодателя ти бодро и без да се тръшкаш. Аз изпаднах в страшна депресия до момента, до който осъзнах, че най - хубавото нещо в професионалния ми живот беше освобождаването ми от работа. Сега съм по - щастлива професионално от всякога. Всяко начало е трудно, но и много приятно... Най - важното е, че сега бачкам само за себе си, колкото и когато си поискам. Резултатът е, че вече имам няколко клиента, които засега успояват само да ми избият първоначалната инвестиция и да си платя наема, но аз съм оптимистка. Пожелавам Ви на теб, Тинитита и Рачито професионални успехи и нови предизвикателства в професията.

Ели, горкия Борис! Дано се оправи по - бързо  Praynig! а касетофона и стъклото: м....та им!

Руми, много красива бъдеща мама си! Мъъъъъничко съжалявам, че не ми се очертава вече да изпитам това прелестно чувство...

# 48
Здравейте!
Честит рожден ден на днешните рожденици!
Линофрина, всяко зло е за добро! Ще видиш!
Ние вчера бяхме на рожден ден на баба ми. Дари беше много доволна, че носеше букета, поднесе го и каза "Честит рожден, бабо! Да си здава и хубава!" Grinning
Ели, бързо възстановяване на Борис!
Ето малко снимки от нас, мартенските са малко снежни, ако на някой му е домъчняло за зимата.
http://chovecheto.multiply.com/photos/album/27/27#

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЛКИ АПРИЛЧЕТА! Много слънчеви дни и веселби...
Поли, дано баба ти още дълги години получава букети от Дари!  bouquet
От предишното бегло коментиране на въпроса за датата на срещата останах с впечатление, че се очертава да е последния уикенд на юни - 26-28.06. Тези дати устройват ли повечето от нас, защото знам, че трудно ще стане всички да са свободни по едно и също време?
Линофрина, дано имаш друго предвид или поне скоро да намериш нова работа! Praynig
Све, радвам се, че при теб нещата потръгнаха и си доволна! Hug
Ели, надявам се, че след като стане на 2, Борис рязко ще разреди боледуванията!  Praynig
Аз очаквам свеки и свеко след няколко часа и ще съм с компания за уикенда! Wink

# 50
Аз очаквам свеки и свеко след няколко часа и ще съм с компания за уикенда! Wink[/color][/b]
Иринче, това е чудесен повод да им повериш Сашето и да се отдадеш на занимания в стил "и аз съм човек"  Wink.

И аз имам спомен, че се утвърди нац. среща да бъде края на м. Юни.

# 51
Иринче, това е чудесен повод да им повериш Сашето и да се отдадеш на занимания в стил "и аз съм човек"  Wink.

Точно такива пъклени планове съм заформила от седмици в главата си, но лошото е, че без нас не могат да мръднат и ще трябва да се огранича доста във времето, но все пак ще имаме няколко часа свободааа... Sunglasses

# 52
Марини,хубаво да си починеш , да се възползваш максимално от предоставената възможност! Peace
Снимката на спящия Алекс е много сладка!И аз бях уловила преди време Кики като спи на стола за хранене,а уж я оставих да яде. Laughing
За срещата-аз пък имам спомен,че болшинството гласува за 5-7 юни! newsm78

# 53
Честито на рожденника Ивчо днес   bouquet

Линофрина, какво значи "с вятър в косите"? Извинявай ако отдавна си го обяснявала, но чак сега полюбопитствах да видя линка ти в подписа  Blush

Младежите ми още са болни и ми се очертава трета нощ да не спя като хората  Tired. Уж е само някаква настинка този път, но пак са си кисели и не спят спокойно  Confused. Татито днес се завърна от командировка и се кандидатира да спи и с двамата, но ако се разплачат през нощта няма да ме спаси  Crazy. Надявам се да оздравеят бързо и да се връщат в яслата - изумена съм как дръпнаха за три дни - днес почти винаги са си казвали нуждите, като голямата без пропуск (а те акат по 2-3 пъти на ден  Laughing)

# 54
Aya, виж картинката на лентичката, момичето на какво се е подпряло. Heart Eyes

Sve, странно ми е, че го казвам, но не се чувствам нещастна от факта, че ще си изгубя работата...напротив, сякаш товар ми падна от гърба Rolling Eyes Надявам се поговорката "всяко зло за добро" отново да се окаже вярна, както през целия ми живот досега. Praynig

marini, весело изкарване на уикенда като свободен човек!  Hug

Бързо оздравяване на болничките!

От мен лека нощ  Hug

# 55
записвам се само,4е бях изпуснала темата

# 56
  • Варна
Лелеее, къде сте бе момичета, голям застой в тази темичка.

Варненки, аз утре имам една кратка среща в морската с една дама към 11:30 ч. Някой иска ли да се видим?

# 57
благодаря ви за комплиментите  Blush Heart Eyes Hug

много мина мъничко остана,
добър пример за всяка априлка засмяна   Wink Heart Eyes

Пепена, ама как си го римувала Grinning От твоята уста - в Божите уши! Много ми се иска и други мами скоро да се похвалят!  Hug

Линофрина, Ларсен, стискам палци скоро и на вашите улици да изгрее слънце! Хубаво е, че мислите позитивно!
Поли, да е жива и здрава баба ти и дълго да се радва на букети от правнучката си!
Све, радвам се, че звучиш оптимистично и, че нещата се подреждат както трябват!  Hug А защо ще съжаляваш - вземи пример от Пепена - след два юнака, сега на малка кукла се радва!  Hug
Ели, Ая, бързо възстановяване на младежите!

# 58
Лина, аз ще съм на разположение. А ти с Галето ли ще бъдеш?

Руми, нямам сили за трето... А и имам вътрешно усещане, че пак би било момченце.

# 59
  • Варна
Све, да, с Галето ще съм. Ще се видя с момичето за около 5-10 мин. и после съм свободна за разходка.

Общи условия

Активация на акаунт