Няма шега, няма измама - ФЕВРУАРЧЕТО е радостта на мама

• 12 850
  • 316
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от нас!
Вчера не се разписахме, че беше много кофти ден - и Гошко рева и аз с него Sad Предната вечер хич не спа, постоянно беше гладен като се почна от 18 ч на предния ден, помислих че кърмата ми е спряла, уж суче, ама след 10 мин един рев едно чудо, нямам думи, така беше и през нощта - дадох му АМ и то 120 мл, но взе да връща  ooooh! Вчера през деня излезнахме на разходка, но като зарева, ама от онзи дирящия рев - не можем да сварим да се приберем, помислих че е гладен, а се оказа че детето имало зор - акало му се и като се изака едно хубаво и се успокои. Към 18 ч пак го нахраних и отидох уж да напазаря, ама съпругът ми се обажда да се връщам веднага - Гошко реве от една страна, на свекърва ми й станало лошо и извикали бърза помощ  ooooh! Какво да ви разправям - прибирам се, Гошко гладен (1 ч след кърмене), дадох аз малко АМ и се поуспокои. А снощи като заспа в 22.30 и се събуди в 06.30  #Crazy #Crazy #Crazy Такова чудо няма - да не ви казвам аз как се бях подмокрила - цялата бях в кърма. И сега пак спи - ами така се наяде детето, че чак пак заспа  Shocked Ох, не знам какво става с това ядене - имам ли кърмя, нямам ли, но определено вечер ми намалява страшно много Sad Дано днес да е послушен, че да си направим една хубава разходка  Peace
Хубав ден от мен на всички   Nature Sunny

# 211
  • в гората
 Добро утро, и от мен!

# 212
  • Стара Загора
Гери,да не би да сте в някакви криза на растежа  newsm78 или пък може би има колики душичката  Confused
m@m@ ,изкефих се на картинката  Joy Нещо подобно съм и аз в момента,така ми се спи  smile3507

# 213
  • София
Добро утро, и от мен!

Тооооооочно така се чувствам! (Сигурно и изглеждам...)

geri_kkoleva, колкото повече АМ даваш, толкова повече ти намалява кърмата. По-добре бебето да ти виси нон-стоп на циците и да го будиш през два часа да яде, за да не се съдира от глад. Така за нула време ще стимулираш кърмата.

# 214
Зъбче, първото нещо, което ми минава през акъла е че е спряла кърмата ми, защото определено имам разни притеснения и дертове, а второто нещо е криза на растежа. Дори днес мислех да ходя при лекарката и да я питам какво да правя, но ще поизчакам и днес да видя как се държи - през деня е ок положението, ама вечер  #Crazy, но пък след дългият сън снощи не знам какво да мисля - явно му стига кърмата, ох, не знам  ooooh! Още си имаме жълтеничка и в тази връзка - Деси, кръвта венозно ли я вземат или от пръсчето? Сега въпрос и към мамите от Варна - моля да ми препоръчайте педиатър, искам и друг лекар да го види  Praynig
Аutumnsphere, знам че е така, ама той суче примерно 40-50 мин и гърдите са празни, започва да им се ядосва, да лапа и да пуска зърното и започва неистов рев, цока с устичката и иска още - няма от къде да му дам още освен да го дохраня с АМ

Забравих да ви кажа - в петък имам рожден ден и най-хубавия подарък е че мама идва за 3 дни  newsm44 Много ме зарадва като ми съобщи изненадата снощи! Друго си е до мама  Party

# 215
Добро утро и от мен.
Вики вече е добре и в събота му свалиха абоката и спряха инхалациите.Двама доктори го слушаха и казаха,че е ок.,препоръчаха ми задължително море и балкан и всеки ден на вън.Утре ще ходим на контролен преглед при завеждащата отделение и си мисля нещо да и занеса за благодарност,защото много направиха за нас,направо го спасиха и целия персонал се грижеше денонощно за Вики,обаче нямам никаква идея какво да е newsm78
Ще съм благодарна да дадете някаква идея  bouquet

# 216
Гери, д-р Кирязов е известен от години във Варна.Ние сега се лекуваме там. 15 лв му е прегледа. Трябва да си запишете час предварително.
клиника Аврора 052/621721
личен за спешни нужди 0888/34-92-69
Харесах го .Подкрепя кърменето и си личи , че чете човека:))) И пуска майтапи да разведрява майките.

# 217
Юли, благодаря  Hug Ще видим какво ще ни кажат тук и ще запаза час за другата седмица при него.

# 218
Как го правят този нощен сън от 22.30 до 6.30 ч вашите бебоци! Rolling Eyes Аз досега не бях засичала,че нали Раличка спи при нас,но тази нощ проверих...през 3 часа най-много иска да яде!А през деня доста по-често.И тази нощ за първи път изкара цели 2 часа в собственото си креватче! newsm44

Дидерончо,събота и неделя в южния парк е АД!!!Направо е манифестация,без да преувеличавам...И ако се съберем 6-7 майки не можем да се разминем с народа...Ако ви е по-удобно да го направим през уикенда,но в делничен ден парка е разкошен-спокойствие,празни алеи...можеш да чуеш птичките...иначе глъчката е като на столичен булевард!А ако дойдете пеша от толкова далече ви признаваме за герои! Hug

# 219
Само да кажа - след 13ч ще съм в Южния парк, така че ако има съмишленици, ще се радвам да се видим! Ще ме познаете по количката - синя на Чико и по силно ревящото бебе, сучещо през не повече от 2 часа. Ако някой реши да звънне - телефонът ми е в списъка

# 220
  • София
Здравейте мами!!! Hug
Отдавна не съм се включвала,съжалявам,че съм притеснила някои от вас, вчера Инчето ми звънна по телефона и наистина се засрамих,като се замислих колко дълго време не съм писала.Но си имам добро оправдание-Никола мина през някои трудни периоди,като например това,че по цели дни не спеше и се друскахме нон стоп.Ама буквално ни се събираха по 10 часа през деня без да мигне изобщо,съответно преуморен можете да си представите как е изглеждал и ме е побърквал с плач и глезене,убедена съм,че и вие имате подобни моменти и няма какво да ви обяснявам.Разбира се това не ме оправдава напълно,че така изчезнах,но аз съм сама и всичко чака мен-чистене,готвене,гладене ( а то е много,защото се преобличаме по 3 пъти на ден и пера и гладя като луда) и друскане и кърмене изобщо идилия,събота и неделя гледам да обърна внимание на таткото,както и вечер,защото пък и той ревнува,изобщо...Но стига съм се оплаквала,както казах това не ме оправдава,още повече,че така само се изолирах от света и се изнервих,а това не е хубаво за бебо,затова вече ще гледам да съм по-често тук,дори с цената на неизмити чинии или непусната прахосмукачка Mr. Green
Инчето ми каза,че се готви разходка из южния парк аз съм с две ръце ЗА!Много ще се радвам да ви видя,определено ми липсвате!!!Ще чета редовно и който ден кажете там съм!!!
Сега ще се опитам да почета и да наваксам поне част от пропуснатото и да се включа адекватно по някоя тема!

# 221
Алхимиче, хайде включи се в разходката в Южния, а не само да миткосваш по магазините smile3533 smile3534

# 222
аз тъкмо почнах да ти пиша куцо пате,там сме само дай да се разпознаем.ако искаш може среща да си чукнем?на входа от към витошка???аз съм с черно бяла количка и спящо бебе Laughing
ти със какво ще ходиш???

# 223
Момичета, нали само това ядене ми е в главата, че реших да си направя един експеримент - притеглих се преди да го накърмя и след това - разликата беше 300 грама  #Crazy #Crazy #Crazy Това не е възможно?

# 224
  • пак там
Момичета, нали само това ядене ми е в главата, че реших да си направя един експеримент - притеглих се преди да го накърмя и след това - разликата беше 300 грама  #Crazy #Crazy #Crazy Това не е възможно?

Едва ли е възможно. Енчо яде като змей (с неговите 6,5 кила няма особен избор де  Mr. Green ), и пак не изяжда повече от 200 мл (на смесено хранене сме). Просто ти играе кантарът.

Общи условия

Активация на акаунт