Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 467
  • 311
  •   1
Отговори
# 15
Купих си шампоан, някакъв във жълта опаковка, професионален, италиански, за ... 5.30 лв, мн ми го похвалиха, ми, ужасен е Sick. Направи ми косата ужасно твърда и неприятна на допир, това, още в банята #Cussing out. Същият ефект като Фито интелиджън.
Ще пробвам този с пчелно млечице на Лореал, че съм го закъсала малко.

Да не е Look Model?  Sick

# 16
  • Варна
Аз си купих шампоан Клоран с овес за нормална коса. Довечера ще го пробвам и ще пиша отзиви.  Peace

# 17
  Stuck Out Tongue Winking Eye Ехоооооооооо ето ме и мен в новата тема !!!

Снощи си направих маска с тривитаминол (бая сложих), ампула на Денис (розова) с някакво минерално олио, готова маска на Mil Mil. Наплесках си цялата коса и седях 30 мин. Измих се и се натрих едно хубаво със Себорал форте и кристали по краищата Flutter Забелязах че ми пада все по-малко коса което за пролетта си е идеално!!!
Имам един въпрос: За колко пъти ви стига едно шише тривитаминол? Thinking

# 18
Днес е трети ден и да ви кажа моята мазна коса изглежда доста добре, както писах в предната тема, последния път си направих маска с кисело мляко, тривитаминол, кокосово и бадемово мляко и съм изключително доволна  Joy дори не се наложи да тупирам три дни не е толкова без обемна тънката ми рядка коса Simple Smile, но този път реших да пропусна кристалите... от тях май на втория ден и вече ми е мазна косата.

# 19
  Stuck Out Tongue Winking Eye Ехоооооооооо ето ме и мен в новата тема !!!

Снощи си направих маска с тривитаминол (бая сложих), ампула на Денис (розова) с някакво минерално олио, готова маска на Mil Mil. Наплесках си цялата коса и седях 30 мин. Измих се и се натрих едно хубаво със Себорал форте и кристали по краищата Flutter Забелязах че ми пада все по-малко коса което за пролетта си е идеално!!!
Имам един въпрос: За колко пъти ви стига едно шише тривитаминол? Thinking
По една лъжица слагай, че иначе има обратния ефект, така че за доста време стига Simple Smile

# 20
аз не съм го теглила със спринцовка а го отворих каква е разликата

# 21
аз не съм го теглила със спринцовка а го отворих каква е разликата
И аз не съм, уж след като го отвориш така по-бързо му минавала годността , а със спринцовка по-бавно Simple Smile

# 22
# 23
Клеми, отива ти тази прическа, косата ти изглежда здрава!  Peace Снимай я и откъм гърба, защото така се вижда малко   bouquet.

# 24
# 25
Клеми, много ми харесва! Косата ти е страшно лъскава и здрава! Поздравления!  bouquet

# 26
  • София
Благодаря, момичета! Hug Отглеждам си я уж добре, само дето с косопада не се разбираме.  Crossing Arms Като спра ампулите и се почва пак. ooooh!

# 27
Благодаря, момичета! Hug Отглеждам си я уж добре, само дето с косопада не се разбираме.  Crossing Arms Като спра ампулите и се почва пак. ooooh!

Klemy вземи си някакви витамини сигурно имаш недостиг и си набавяш от ампулите, затова като ги спреш може би става така Simple Smile

# 28
  • София
Пия Пантогар месец и половина вече. А преди това Фито. Ще си ги пия витамините нон стоп, това е ясно. Мрън.

# 29
Ама то не може хич да не ти пада коса. Когато е повече от 100-110 косъма дневно тогава трябва да се притесняваш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт