Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 477
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
Спокойно, и на нас мен ми се случва всеки път. Така и не ме научиха за почти две години... Wink
П.П. Добре дошла! Много се радвам за цифрата в подписа ти! Всеки път като я погледна, е все по- голяма.Hug
Благодаря за радушният прием  Blush
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 166
Момичета, вчера си подрязах връхчетата, някъде около 2 см. Днес се чувствам ужасно, като ограбена. Сама не мога да се разбера, мъжът ми даже не разбра, че съм се подстригвала, а аз имим чувството, че прекалено много ми е  скъсена косата. Sad

Освен това вече съм червена, за моя собствена изненада, взех си бляскавата канела на Пантен и от днес съм с червена коса  Crazy

# 167
# 168
Ужасно се извинявам за тъпия въпрос,ама... Embarassed Embarassed Embarassed
На първа страничка пише,че се стои с маската(ТРИВИТАМИНОЛ) 2 часа  и после се мие...
Маската сваля ли боята на косата? Сигурно сте обсъждали този въпрос,та затова се извинявам за въпроса....нИ мЪ бийтИ многУ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 169
мис арк,за коя маска говорите с kafe?Уж гледах и задните страници,но не попаднах на име  Confused
Относно поста на Фльор,всъщност има ампули за сух и мазен скалп,регулиращи,като в същото време действат срещу косопад.Herbagene се казват,деси_джи май ги спомена.Ето варианта за мазни коси: http://www.nisea-bg.com/i.php/products/view.html?iid=1878&cid=107
Mlyna,честита промяна!И не се притеснявай за косичката,ще порасне,а и нали е лъскава и здрава-това е най-важното   bouquet
А аз днес си купих маската на Шаума Q10 специално предназначена за тънки коси,за плътност и еластичност.Взех и бадемовата маска на Евтерпа,че много я хвалят по форумите нещо.В сайта на производителя пише,че придава обем,въпреки че на опаковката нищо такова не е упоменато,ама айде...

# 170
Маската просто се казва "Маска с къна". Имах изображение някъде, ама май го изтрих...Ако го намеря ще го постна.. Hug

едит: ето я: http://i220.photobucket.com/albums/dd244/krasim/kozmetika/SV4001 … .jpg?t=1239212549

Мастерче, самият Тривитаминол не сваля боята,  поне не  много. Боята свалят кисело мляко, жълтък. Hug

# 171
   Аз май се сещам за коя става въпрос,само Beauty е обсъждана като маска с къна,трябва да е тя,мерси Hug

# 172

Мастерче, самият Тривитаминол не сваля боята,  поне не  много. Боята свалят кисело мляко, жълтък. Hug
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря! Щот' тамЪн се чудех да не би като се измия и да лъсне една красУтаааа  ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 173
Благодаря ти Лекси   bouquet Всъщност цветът е доста хубав, харесва ми. Пък и краищата на косата ми бяха много изтънели и оплетени, та подстригването е за добро, но колко ли още трябва да чакам, за да имам дълга коса  Rolling Eyes Е, поне косопадът спря със сигурност  Flutter

# 174
Понякога малките жертви водят до много по-добри резултати!  Hug
Това за горния пост, не за Мастерчето.  Joy

# 175
Благодаря мис Арк, новата ти снимка е супер  Hug  bouquet

# 176
Така е. Благодаря!Колко си играх- снимах екрана по време на клипа, отварях във Фотошоп, рязах, прехвърлях, осветявах и затъмнявах, за да скрия надписа, после пак прехвърлях...Ама си заслужаваше/ Embarassed

# 177
Така е. Благодаря!Колко си играх- снимах екрана по време на клипа, отварях във Фотошоп, рязах, прехвърлях, осветявах и затъмнявах, за да скрия надписа, после пак прехвърлях...Ама си заслужаваше/ Embarassed
Страхотно си се справила Simple Smile

# 178
Момичета, вчера си подрязах връхчетата, някъде около 2 см. Днес се чувствам ужасно, като ограбена. Сама не мога да се разбера, мъжът ми даже не разбра, че съм се подстригвала, а аз имим чувството, че прекалено много ми е  скъсена косата. Sad

Освен това вече съм червена, за моя собствена изненада, взех си бляскавата канела на Пантен и от днес съм с червена коса  Crazy

И аз съм така като се пострижа, а в повечето случаи никой не забелязва. На всичкото отгоре моята фризьорка има доста разтегливо разбиране за връхчета - то бая върхари маха  Joy  Недей тъгува, Mlyna, за добро е наистина Peace
А да питам и аз за маската, извинявам се ако ми е тъпичък въпроса  Blush Това че е с къна, оцветява ли по някакъв начин?

# 179
Не, не оцветява и не обезцветява. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт