Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-14

• 65 319
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Толбухин
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247887&pid=13560057
ето малко снимки от днес

# 421
smile3501 много хубава ми се вижда къщата....браво. започнала си да я подреждаш вече, и цветовете много ми харесват, но стълбата е просто уникална! и изработката на стъпалата е много добра! със здраве да я ползваш и къщата и стълбата  Wink

# 422
И от мен БРАВО  Peace

# 423
  • Бургас
pavletutka, честито!!!
Много е хубава къщата - желая ви много щастливи мигове в нея!

# 424
pavletutka , браво ! Спалнята най-много ми хареса !    bouquet

# 425
Архитекта се занимава с това със проектиране и избор на строителните бригадии,форми за строителните материали и прочее...,а цената зависи от много неща(как?,къде?,материали,срокове...)Темата е сложна,не може да се отговори еднакво на всеки.Всяка къща,всеки апартамент са индивидуални,имат различни ситуации.Има ли преустройство,бутане или промяна на фасатата по закона иска се и разрешение от общината.Интериорите по лесно се правят на поръчка и може би излизат по-евтино,особено сега като е криза,има куп проектанти попаднали под съкращение...няма нужда да се мотаеш като луда по магазините и складовете на фирми за мебели,да търсиш работници за гипсокартон и тавани,подови настилки,тези хора си имат куп каталози от различни фирми(мебели,настилки,тавани,фаянс,осветление...),могат да предложат и най оптималното решение,те се мотаят вместо теб. Аз съм новоизпечен архитект,знам за какво говоря Simple Smile

# 426
  • Толбухин
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ и ние така мислим,стана точно както си я исках.
Защото хола след някоя година ще го сменим,това ние от квартирата.Баните още не са напълно готови ,затова не съм ги снимала.

# 427
Честито и от мен pavletutka
Аз вече съм на ръба на нервна криза от майстори, пари ,пари  и пак пари.Довършителните работи са като бездънна яма Joy
Ние сме почти готови.След морето ще се нанесем/към края на Август/.Ударихме една обикновенна боя на къщата, а на пролет ще видя с какво да я облека.
Ще довършвам/най вече двора/ след като сме се нанесли.
Тези дни ще снимам и ще ви пусна снимки

# 428
  • София

Тъй като в нов дом се влиза с нещо кристално, а ти ни покани виртуално  - ето от мен
 Simple Smile много радост и много поколения да посрещнете в нея   bouquet

# 429
 newsm78 така ли...- е , това с кристалното въобще не го знаех и не съм го правила.... Confused

# 430
Здравейте момичета.Нова съм в строежа на къща и имам няколко въпроса защото днес в кметството много ме объркаха.Отидох да подам молба за скица.Но служителката там ми каза,че не ми трябвала и ме опъти да подам молба направо за ПУП.Моля Ви за помощ някой да ми каже какви документи точно ми трябват за строеж на къща.Благодаря Ви предварително

# 431
  • София
Здравейте момичета.Нова съм в строежа на къща и имам няколко въпроса защото днес в кметството много ме объркаха.Отидох да подам молба за скица.Но служителката там ми каза,че не ми трябвала и ме опъти да подам молба направо за ПУП.Моля Ви за помощ някой да ми каже какви документи точно ми трябват за строеж на къща.Благодаря Ви предварително
Виза имате ли?
Ако имате, значи след като са ти готови всички папки от архитекта и всички специалности, подаваш молба за разрешение за строеж.

newsm78 така ли...- е , това с кристалното въобще не го знаех и не съм го правила.... Confused
Преди много години го бях прочела някъде из старите дебели книги, но не помня какво беше поверието или по-скоро пожеланието, но беше нещо логично.

# 432
Прочетох последните няколко страници и се хванах за главата. Особено след поста на Рени. Ужас. Това е по-сложно от две  висши образования на куп.
Как се справяте - не знам. Ние живеем в стара къща и трябва да направим някои промени.  Надявах се, че има фирми, с които да се разбереш да свършат всичко и само да им платиш. А май трябва да изчета поне няколко теми и да разбера с какво искам да се захвана. Тъй като станахме 5-ма искаме да направим втори етаж с детски стаи.
Мъжът ми не обича да се занимава с такива неща.

# 433
pavletutka поздравления, с много вкус е направено всичко...кухнята коя фирма ви я прави?

# 434
  • Толбухин
pavletutka поздравления, с много вкус е направено всичко...кухнята коя фирма ви я прави?
Мебел М http://www.mebel-m.com/

Общи условия

Активация на акаунт