Колики

• 3 708
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Започват различно. При сина ми започнаха веднага след изписването, около 10-я ден от раждането. Кърменето, особено кърменето на поискване има голямо значение и то положително. Много успокоява бебето, но трябва добре да го уригваш след това.
Като майка, изпробвала какви ли не препарати против колики на бебето си, те съветвам да не му даваш капки и чайове. Гушкай го често, дръж го по коремче, като коремчето трябва да е върху дланта ти и да го притиска леко. Леките масажи също помагат. Ако кърмиш, много внимавай с какво се храниш.
коликите ще познаеш по това, че бебето се присвива или се изтяга рязко, плаче силно и само в определени часове - най-често към 17 ч.

# 46
  • пак там
Започват различно. При сина ми започнаха веднага след изписването, около 10-я ден от раждането. Кърменето, особено кърменето на поискване има голямо значение и то положително. Много успокоява бебето, но трябва добре да го уригваш след това.
Като майка, изпробвала какви ли не препарати против колики на бебето си, те съветвам да не му даваш капки и чайове. Гушкай го често, дръж го по коремче, като коремчето трябва да е върху дланта ти и да го притиска леко. Леките масажи също помагат. Ако кърмиш, много внимавай с какво се храниш.
коликите ще познаеш по това, че бебето се присвива или се изтяга рязко, плаче силно и само в определени часове - най-често към 17 ч.

newsm78 И при нас като че ли бяха в определени часове - между полунощ и 12 през нощта  Mr. Green

# 47
Ние бяхме на АМ и коликите започнаха на възраст около 3 седмици.
Засилваха се в късният следобед и вечерните часове.Свекърва ми
настояваше за чайове от копър (домашно приготвени),но ефектът
им беше нулев ,дори сякаш се влошаваха нещата.Не бих се доверила
втори път на такива бабини илачи върху новородено дете.Изписаха
ни Ентерокинд-нямаше ефект.Мисля ,че Саб Симплекс бяха най-добри.
Може би няколко седмици продължиха коликите ,после рядко се поя-
вяваха болки в корема.

# 48
Здравейте, синът ми е със зверски колики вече 2 месеца. Като повечето майки, опитахме всичко, но нищо не ми помага.
Искам да ви попитам някой ползвал ли е Бифидус на Аквасорс, след среща с хомеопат, разбира се. Може ли да ми кажете повече за ефекта от тях и ако има, след колко време се наблюдава. Благодаря.

# 49
ще следя темата,че и мен ме чака скоро

# 50
  • софия
Дъщеря ми имаше зверски колики и нищо не помогна до 5 месеца,а синът ми имаше около 1 месец и му давах колиив мисля , че така се казваха ,но съм страшно доволна от тях само,че са около 30 лв,но съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт