Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, свързани с международни бракове, визи, семейни отношения и културни различия. Темите включват различни гледни точки за браковете с арабски мъже, предбрачни договори, визи, проблеми с отвличания на деца и въпроси относно политическото влияние върху общественото мнение.
-
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във връзка с визите?
-
Какво представлява предбрачният договор и защо е важен?

Мерси за новата темичка. Идея нямам за лилавите лалета, но знам,че все някой ще напрегне мозък и ще отгатне.
Животът в Египет е изпълнен и с двете on a daily basis 

Eй го на от мене
)

добре са бандитите, готвим се за детско парти, на обяд сме на рожд. ден на едно приятелче
малките от сутринта нямат търпение и само ме питат- хайде кога ще тръгваме .....
като я видел Калоян ( рожденника) и щял да умре от любов по нея

Теди е дала може би отговора? Аз никога не съм се записвала от първите.. или поне не помня.
С моето момченце си говорим всеки ден и на мен мислите за него и живот с него не ми излизат от главата,но бих искала докато не съм с него да свърша нещо полезно,а както споменах не успявам...за работата имам няколко интервюта следващата седмица,пък ще видим,но аз искам да е нещо за няколко месеца,след което да обърна света отново и да се съберем с моето далечно хабиби...
,ни никога не съм съхранявала омраза или нещо подобно към арабите,а още повече,че там става дума за Иран и поех по пътя си,без дори да се замислям...Абе,няма смисъл да си говорим за този филм и книга,всеки е наясно ,че навсякъде има и добри и лоши хора,а пък аз съм най-малко от онези,дето слупат другите...като никога когато някой застане да "разсъждава" над тези теми,се защитавам със зъби и нокти,защото всичко си има граница...така че,тази история ще се обсъжда още много време и майките ще повтарят "а ти видя ли какво стана в Не без...",нищо ново,но ние за това сме тук,да застанем за такива момичета като Алаа,мен и всички останали,така че няма страшно....
,че сама мога да си навлека белята,напротив,говоря,обсъждам,докато нещата не ми станат ясни...Дори се опитвам да се поставя и на тяхно място и на онези,които са притеснени и потресени и тогава всичко се изяснява...е чак всичко...
има ги тези случаи,наистина,но къде ги няма,нима не е имало семейни драми и в България,ами в Америка,няма смисъл да ви го казвам...Но всичко това,далеч не говори,че арабинът винаги краде детето си,така че за онези,за които арабин е равносилно на милион лоши неща,но и на това,че имаш ли дете от него,о ужас,край...да им кажа,да живеят живота си и да не се месят там където не трябва....
,че и пак започна да ми липсва арабескът...