Есен Down-Under - Австралия и Нова Зеландия 4

• 20 434
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Не спим още, но време не остава напоследък..

Я кажете носи ли се/подарява ли се нещо по-специално на прощапулник? Канени сме в събота, никога не съм била на такова чудо и нямам идея.

# 166
Да, Мили.
Аз досега съм била на един прощъпулник, а и на нас ни носиха подаръчета на прощъпулника
Май се носи предимно нещо за крачетата - чорапки, пантофки, обувчици ...
То пък тръдно да улучиш размера де
Но доколкото помня, носеха ни по нещо всички (общо три семейства)

# 167
МАЙКА, благодаря,   bouquet Hug

И аз така си мислех, че ще включа нещо такова. Вече съм подарявала гумени ботушки; сигурно ще погледна за някакви пантофки или обувчици за прохождащи крачета. И мислех и някаква играчка.. Ще разгледам утре и може и други идеи да ми дойдат.

# 168
Или вместо обувки, може нещо, свързано с прохождането.
Например играчка, която може да тегли или бута  Peace

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 23:46 от МАЙКА

# 169
Побууууууууууууутвам темата  Mr. Green
Моят Томи днес си е у дома, също и аз де.
Настинал е. Хремав, гъгне му гласа и го боли гърлото.
Та така. ..
Времето тук днес е адски променливо - ту пече супер слънчице, ту завали ... и така през 15-тина минути  Wink

# 170
Майка, бързо да оздравявате   bouquet
побут, побут на темичката, нещо не помръдва много на последък.
Моя мълчуган откри, че може да вика и сега не спира. Много му харесва и само вика и пищи, а мене ме боли главата от него Simple Smile Дано скоро да му омръзне  Mr. Green
Рикк, как е Никола, почна ли да го захранваш вече?

# 171
откри, че може да вика и сега не спира. Много му харесва и само вика и пищи, а мене ме боли главата от него Simple Smile

newsm62 Ще отмине  Peace

А за захранването на Никола на Рикк не е ли рано?  newsm78
Аз Томазо започнах да го захранвам на 5 навършени месеца.
Но всеки сам си решава.
Аз се водих по съветите на тукашните педиатри и не съжалявам.

# 172
Права си за захранването, малко го състарих човека  Embarassed Не знам защо реших, че е един месец по- малък от нас. На мен ми казаха, че мога да захранвам по всяко време между 4 и 6 месеца. Като беше на 4 месеца реших да го пробвам как ще реагира на оризова каша и още първия път като му поднесох лъжичката и той си отвори устата. Много му хареса и така реших, че е готов Simple Smile Вече знае, че сутрин трябва да има и нещо различно от мляко и си чака. Много е смешен- отваря си широко устата и чака да му дам нещо, а после пищи от щастие и половината пюре хвърчи наоколо  Laughing

# 173
Аз към 5 месец мислкех да захранбя, но той тогава нещо настина (хремав беше) и не можеше да спи и да се храни нормално, та отложих захранването, и може да се каже че захраних на 5,5 месеца.

# 174
Ами да, ще захраня като му дойде времето  Laughing Рано е още. Никнат му зъби обаче и постоянно е с ръце в устата, и си смуче долната устничка и се плюнчи и въобще е голяма забава  Mr. Green

Иначе ето го и моя се обяснява: http://www.youtube.com/watch?v=qnta9S0ub-M а тука пък е доволен от живота: http://www.youtube.com/watch?v=t-PvnpFpA2s

Майка, да се оправяте? Студено ли е при вас? Тука нощите позахладняха, а Никола все се отвива...

# 175
rikk, прекрасен е!  Hug Как хубаво си говори и пее! И се оглежда да види всичко! Много смешен като без да иска си опря ръката в устата и погледна все едно: "Това пък какво е!" Голям сладур! Пу-пу!

АЛФИ, сещам се как редовно миех стени в кухнята след поредното хранене. Особено когато започнаха да искат да държат лъжицата и да се хранят сами - голяма забава!!! ooooh! Crazy Mr. Green

МАЙКА, да се топлите и дано скоро сте по-добре!  Hug

На мен тук все ми е студено и съм се заканила да ходя да си купя по-топли дрехи. Ама как не обичам да съм навлеченаааааа...

Лека нощ от мен на всички!  Hug

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 16:16 от mili46

# 176
Голям сладур Никола! Hug
Мили, по-добре е Томи, но сме си пак в къщи.
Вчера цял ден четохме на английски, на български, писахме, готвихме, че и кекс правихме двамата.
Много е хубаво да сме си заедно и дома, но рядко се лучва.

# 177
Привет майчета на обратната страна на кълбото. Често пътуваме по атласа и много обичаме да скитаме из енциклопедиите в Австралия, нали е толкова различна и далечна. Пролетно-летни поздрави от България, дано ви стоплим малко. Вече се готвим за ваканция и незабравими морски преживявания. Laughing

# 178
Rikk, Никола много е порасъл, голям сладур е Simple Smile
Аз днес ходих на това: http://www.pbcexpo.com.au/home.htm и си искарах много добре. Имаше доста неща по- евтино и всичко на едно място.
Не знам колко от вас ще се интересуват, според мен изложението става за деца до три години. За по- големи не съм сигурна дали има нещо, а и може да им е малко скучно.

# 179
Добре дошъл в темата, Бос Самураи!
Благодарим за пролетните поздрави от родината!   love001

Общи условия

Активация на акаунт