Есен Down-Under - Австралия и Нова Зеландия 4

• 20 427
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Алфи, благодаря много за този линк. Ще отидем и ние, стига да не забравя  Rolling Eyes Моя бебо май наистина му растат зъби и се плюнчи непрекъснато и си дъвче ръцете. Обаче не ще да дъвче гумените играчки, дето са за дъвчене. Алфи, Денис започнаха ли го зъбките? Ние днес бяхме на пазар, откакто си стоя само вкъщи, всяко ходене "до града" е един малък празник  Laughing Mr. Green

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 15:06 от rikk

# 181
Привет и от мен момичета! Не ми остава много време да пиша..а когато съм свободна не мога да се вредя до компютър от двамата ми мъже в къщи Simple Smile гледам,че сте писали за захранването..аз моя юнак го започнах от третия месец с плодови и зеленчукови пюрета,а в четвъртия и с разни кашички и попарки.Доста хора ми казваха,че бил малък и такива разни работи..но човечето си хапваше с наслада и беше доволен.
Утре моите свекита тръгват за България..така им завиждам...ще си бъдат там два месеца...
А днес си направихме една страхотна разходка извън града..много добре ми се отрази.. и времето беше благосклонно към нас...слънчево

# 182
Ехо, банда.
Само да надникна как я карате Simple Smile
Ние сме добре. Томи се оправи. Ходихме даже на гости днес.

# 183
Rikk,  не знам какво да ти кажа за зъбите. Според мен са тръгнали, а според лекарката не. На него ръцете са му постоянно в устата, както и всичко, което може да напъха, но както и ти каза без играчките за чесане на венци. Не мога да разбера какво не им харесва. Предпочита по- меки неща, детски книжки, играчки, лигавници. Като е по корем и след две минути под него вече има локва  Mr. Green Понякога даже плаче без видима причина. Водих го на GP, тя го гледа и каза, че не били зъби. Каза, че от зъбите венеца трябвало да се подуе, а неговия не е подут.
Видях го на клипчетата, много е порасъл, голям чаровник е Simple Smile

# 184
Алфи, да няма някакви афти?  newsm78

# 185
Алфи, да няма някакви афти?  newsm78

Според нашите сестри на консултацията, а и според една две книжки, дето прочетох, зъбките започват да "мърдат" във венеца много по-рано, и затова тези признаци се появяват няколко месеца преди всъщност да поникне зъба. Иначе когато наистина започне да се показва венците се зачервяват и подуват и може да вдигне температура. За пъхането на неща в устата май има връзка и това, че всичко им е интересно и изследват света с всички сетива  Mr. Green
Как спи Денис? Аз Никола започнах пак да го повивам, че много студено, мисля и шапчица да започна да му слагам...

# 186
Ако температурите при вас са като при нас, бих слагала шапчица (памучна тъничка)

# 187
Според метеоролозите температурите са 14-15 градуса, но вечер според мен е по-студено...Довечера ще пробваме как се спи с шапка   chef Mr. Green

# 188
Рикк, няма да го запечаташ с някоя плетена дебела шапка, нали?  Peace

# 189
Не разбира се  Peace Има една тънка памучна шапчица. Даже няма да му я слагам сега, а след първото (а може и след второто) нощно будене, когато стане по-хладно, че лесно му се изпотява главичката като се стопли.

# 190
Аз му пускам радиатор за през нощта.  Преди го рапвах, но вече се върти и ме е страх, че може да се обърне и да не може да се подпре с ръце и да се задуши. Много рядко го рапвам само докато заспи и после му освобождавам ръцете. От няколко вечери почнах да го слагам в бебешко спално чувалче, но това е по други причини. Той почна да ме буди на всеки половин един час, защото е по корем и сега го слагам в този чувал и края на чувала защипвам под дюшека, така че да не може да се обърне по корем. За сега тоя метод дава много добри резултати, редуцирахме буденето до 2-3 пъти, защото с много опити в крайна сметка пак успява да се обърне Simple Smile

# 191
Алфи, много хитро това със защипването на спалното чувалче  Grinning

Рикк, как мина нощта? С шапчица?

# 192
To беше топло, но по едно време му я сложих на сутринта. Беше му паднала, пак му я сложих. Ще видим довечера Simple Smile Ние вече и навън излизаме с шапка Simple Smile

# 193
Simple Smile Идеята със спалното чувалче ми я даде една австралийка, каза че и тя имала същия проблем с въртенето като мене и мъжа и измислил това.
Рикк, ти мажеш ли венците с нещо? Аз се чудя дали да не му купя нещо за мазане, ама като не са подути не знам дали ще действа.
Аз съм вече на тема пътуване и само правя планове къде ще ходя из бг, само дано да ми стигне времето за всичко. Хем ме е страх от пътуването, хем нямам търпение вече  Confused

# 194
Алфи, няма нищо страшно
И аз пътувах едно време с бебе на 6,5 месеца
После на 10,5 месеца ... и така ...
Няма нищо страшно
Страшно става като проходи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт