Нашите бани,9та тема

• 45 373
  • 341
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
nana77,много добре се получава! Hug

# 166
  • Шумен
nana77 това лилавата Оска ли е? Бях останала с впечатление, че ще правите с черната.   Crazy Много хубаво става.  Peace

# 167
  • София
Да, лилавата Осака е. Влюбих се в тези плочки от пръв поглед. Сега мъжът ми чака майсторът да фугира, да сложи луничките и да постави санитарията и сме готови.  newsm44

# 168
Здравейте Simple Smile Следя ви темичката отдавна - прекрасни бани показвате!
Днес по-късно и аз ще покажа ние до къде стигнахме Simple Smile

Нана, страхотна баня! И ние сме с Осака, но черна Simple Smile

# 169
И аз се записвам в темата, защото и ние почваме банята. Поздравления за страхотните бани от първата страница на тази тема - евала. И аз искам да е нещо различно, затова ще следя темата, а и ще питам по нататък за съвети  Peace

# 170
nana77 това лилавата Оска ли е? Бях останала с впечатление, че ще правите с черната.   Crazy Много хубаво става.  Peace
Ние правихме с черната осака и може би за това се бъркаш Rolling Eyes.Аз показвах снимки(без санитарията)

# 171
Здравейте и от мен ,
тази тема ме заинтригува много. Моята баня е в процес на проектиране.Обиколих целия град (Варна) и останах без крака Grinning Накрая открих верния магазин при това в центъра . Фирмата е Джия .Не бях попадала скоро на любезни продавач-консултанти . Предложиха ми 3D проект с избраните от мен плочки. Бяха така любезни да ми обяснят цялата процедура по ремонта на банята : от лепилата , хидроизолацията , вграденото казанче , до аксесоарите.Плочките са на Marazzi -Италия, по-късно ще покажа снимки.  jumpuu  jumpuu

# 172
Готова съм със снимките! Simple Smile http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11726141 и нататък  Grinning
Фризове категорично не исках, както и плочки до тавана! Нагоре е пръскана мазилка. След няколко дни слагаме санитарията. Мивката я сложихме сега, защото ни е единствената в целия апартамент за сега, но и нея ще донаместим и като измия и избърша ще се хваля с по-лъсната картинка  Party

# 173
nana77 много е хубава банята, но къде е сифона ?

# 174
  • София
nana77 много е хубава банята, но къде е сифона ?

Зад чупката вляво  Wink Мъжът ми не поиска да го местим в средата на банята - не му харесва. И си остана там където си беше.

# 175
Здравейте и от мен ,
тази тема ме заинтригува много. Моята баня е в процес на проектиране.Обиколих целия град (Варна) и останах без крака Grinning Накрая открих верния магазин при това в центъра . Фирмата е Джия .Не бях попадала скоро на любезни продавач-консултанти . Предложиха ми 3D проект с избраните от мен плочки. Бяха така любезни да ми обяснят цялата процедура по ремонта на банята : от лепилата , хидроизолацията , вграденото казанче , до аксесоарите.Плочките са на Marazzi -Италия, по-късно ще покажа снимки.  jumpuu  jumpuu
Щe ми дадеш ли координати, моля

# 176
  разбира се  Grinning Ще се радвам ако ще съм ти от полза . Магазина се намира на ж.п. гарата .Срещу заведението Планет клуб или по-точно до склада за парфюмерия и препарати Елитис.

# 177
Може да влезеш в сайта на фирмата www.ай.com Има всичко необходимо за банята , и лин кове към фабриките

# 178
# 179
Благодаря, непременно ще отида на място за да добия една представа като начало и да се ориентирам как ще действам след това.

Общи условия

Активация на акаунт