Отговори
# 135
didipi, първо си купи Балдо ориз, има го в България. Аз напоследък не го мия дори. Запържваш фидето, след това слагаш ориза и него запържваш 3-4 мин. Слагаш гореща вода, съотношение 1:2 /зависи от ориза/, сол, малко захар, 3-4 капки лимон. Затваряш и вариш на бавен огън, докато поеме водата. След това е хубаво да не отваряш капака 10-тина минути.

Има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373486.0
Много благодаря. Само да попитам в масло или в олио запържваш?

# 136
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА МИРА , ИЛИ МИРАМИЛА...ИЛИ МИЛА МИРАМИЛА ..а бе все за един и същи човек става въпрос  Mr. Green Crazy Hug! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ПОЗUТИВНИ ХОРА ОКОЛО ТЕБ   Hug Peace  bouquet!

ПС: Didipi - ми аз го правя със 3exтин, свеки с бол бол мАсло.... Mr. Green Crazy

# 137
  • Истанбул
МИРАМИЛА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquetДа си здрава,обичана и щастлива Hug  bouquet
Днес сутринта пак падна хойкане от моя страна Mr. Green Heart EyesМинах през болницата,където навремето работих,после джамията Сюлеймание http://en.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCleymaniye_Mosque,после се пуснах по Тахтакале,минавайки през улицата където продават полускъпоцени камъни,бонджуци,висулки и джунджурийки,играчки.След това направих един тегел през Египетския пазар и хайде у дома.Ей колкото и пъти да ходя по тези места все ми е хубаво=нови цветове,аромати на незнайни подправки,навалица и глъч и много красота.Момичета Истанбулки гордейте се ,че живеете в един от най=хубавите градове на света Heart EyesАз лично много се кефя на това  bouquet Heart Eyes Hug

# 138
didipi, с зехтин и масло. Маслото го слагам малко преди да добавя водата, защото не го обичам прегоряло. Но и само със зехтин е супер. АКо имаш пилешки бульон, вместо вода става още по-вкусно. Но не от тези от магазина, а домашно приготвен. Можеш да прибавиш месото от пилето към вече готовия пилав и малко черен пипер и ще стане пилав с пиле. ммммм

# 139
didipi, с зехтин и масло. Маслото го слагам малко преди да добавя водата, защото не го обичам прегоряло. Но и само със зехтин е супер. АКо имаш пилешки бульон, вместо вода става още по-вкусно. Но не от тези от магазина, а домашно приготвен. Можеш да прибавиш месото от пилето към вече готовия пилав и малко черен пипер и ще стане пилав с пиле. ммммм
Мерси, ще го пробвам.

# 140
Честит Рожден Ден Мирамила!!!
[/size]
Нека дните ти да бъдат изпълнени с радост,
вечерите ти - с топлина, а годините - с младост!
[/size][/size]

# 141
  • Истанбул
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА МИРАМИЛА!
 newsm51 newsm59 newsm38 newsm38 newsm59 newsm51

Пожелавам ти щастлив живот в нашия красив и величествен Истанбул! Дано стане и твой град!

Бз, кака, много добре те гледат там, ще пригладиш косъма, виждам аз! hahaha Не съм те забравила бееее, как си помисли такова нещо!? Shocked Днес цял ден съм тичала по  задачи: бях на работа, после си направихме щафета с мъжо, той ми подаде Мъстък и аз го заведох (най_сетне!) на фризьор Crazy, да го оформят, че беше заприличал на клошар Joy, мръсен и със сплъстена от кървищата и прочие неща козина ooooh! Сега си стана пак стария (пу,пу,пу) чистичък, пригладен и спретнат симпатяга, нищо че се опита да ухапе дохтурката и се хвърли от масата, дето го стрижеха! Shocked Close #Crazy Нейсе, оживя! Сега сме в къщи и почиваме! Така, че скъпа, аз не съм при мама да ми готви и да ми гледа "детито"! Как е мойто "шомбе"? Hug Heart Eyes

# 142
ЧРД МИРАМИЛА!

# 143
Честит рожден ден на Марамила!!!!

Бъди много здрава, много щастлива и обичана!

# 144
Честит Празник, Мирамира. Много здраве, щастие, любов и късмет ти пожелавам

# 145
Хайде, днес аз ще сложа закуската

Днес при мен се очертава хубав слънчев ден, въпреки че малко настроението ми заради работата нито е слънчево, нито е предпразнично. Но имам хубавия навик като пътувам в трафика към къщи, да слушам хубава музика и да релаксирам. Вчера накупих великденска украса, красив панер за яйцата, и салфетки с много интересни и забавни мотиви, т.к. ще караме Великден с моите родители, и да предадем малко настроение  Crazy

Офф, да ви се оплача, на 9ти май съм на сватба - не че това е за оплакване, обаче първо бях решила да ходя с рокля, после реших че няма да е рокля, и времето си тече, май само обувки имам, та може събота да се поразходя малко, обаче... дано е успешно начинанието.

Вие как сте:
Бз, Бенмари как е БГ програмата?  Hug
Мирамила, ти в Турция ли си сега? как върви курса?  Hug
Хаксев, скоро съм по нашите земи и мисля да отидем с колелетата (ние сега нали това ни е хобито) до твоето село, и обещавам да ти изпратя много снимки после.  Hug
Суха Мащерка, оздравя ли - айде девойко, няма да се даваш на лошото време.  Hug
Ангелина, вие оздравяхте ли също вкъщи?  ooooh! Hug
Кайги, и аз погледнах снимките - и ми изглежда страхотно   bouquet
Цвете, гушки на Ивчо, и скоро всичко да е наред, пък на теб търпение и сила  Hug
Снежана и Джорди, и кого друг забравих  Hug

ДНЕС Е ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК!
На велики четвъртък се е състояла Тайната вечеря http://feq.blog.bg/photos/47065/original/leonardo-last-supper-small-1-.jpg
А аз обичам спомените, когато се събирахме вкъщи и боядисвахме яйцата. Сега ще е малко по-променено, ще го направя в събота.

Хайде, лек и хубав ден на всички, че писах, писах...

# 146
momi4eta niamam kirilica samo da kaja Zdrasti .nie se pribirame na 28
  bouquet

# 147
  • Истанбул
Здравейтемомичета  bouquetКак върви направата на козунаците,нали днес се пекат,мммм че вкусно Hug
Гхосн ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ  bouquetЕй ако знаеш как ти завиждам Heart Eyes Mr. GreenКато четях поста ти ми дойде ей това на ум http://pesen.hit.bg/texts/sg_ya_kaji_mi.html
Бз и Бенмари хич не се свъртате във форума Heart Eyes
Мистик ами той Мъстък прескочи трапа затуй така рипа и дивее,подобрява се животинчето Hug

# 148
  • Казанлък of all places
Момичета, много се радвам да ви видя днес ! Довечера ще боядисваме яйца, а мъникът днес излиза на двора да кара скейтборд; времето е толкова хубаво, че за 2 стотинки работа не съм свършила! Готвя се за Хановер уж...
Много исках да споделя с вас това : http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY: не знам дали първо да го слушате, а след това да го гледате, но поне единия път го слушайте без да гледате. Както се изрази едно момиче, това е т.нар. УАУ ефект !
Призмо, да те включа и теб в плановете за среща? Simple Smile

# 149
Анги, благодаря ти за този линк, слушах, гледах и направо ...  Crazy Hug, абе днес както ми бяха потънали гемиите в Карадениз, така ...  Peace изведнъж реших, че имам още сили да се боря - благодаря ти, че го сподели с нас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт