Отговори
# 255
Хелоууу и от нас!

Какви са тези изпълнения в Бостанджъ, леле не можах да повярвам на очите си.   Shocked Shocked Shocked

От земетресения и мен ме е страх, особено когато съм в Истанбул. Но не знам дали трафика в Турция не е по-опасен.  И аз веднъж сънувах земетресение, през 1999 година, тогава живеех на 13-тия етаж в София. Оказа се, че наистина е имало, но в Турция. Явно съм го усетила, но не съм се събудила.

Може и да случим на по хладно лято тази година в Истанбул  Simple Smile, което мен ме устройва, защото не понасям жегата. Спирам да функционирам, а като видя и тези с чаршафите ми става още по-топло. Винаги съм се чудела как издържат на летните горещини.

angelina, успех с организацията на срещата  Wink Цената си я бива на това кафе  Laughing

Heart Eyes

# 256
  • Казанлък of all places
Цената си я бива на това кафе  Laughing
Боже, въобще не бях обърнала внимание на йероглифите! Я кажи колко съм изкарала/изкярила? Simple Smile

# 257
Мистик моите съболезнования! "Аллах сабър версин!"  Praynig

# 258
  • София

Здравейте момичета тази седмица трябваше да пътуваме за Истанбул ,ама нещо май плановете ни се провалят  Cry,затова не устоях на изкушението и пак се намъкнах в темичката ви  Grinning Heart Eyes от колко време потривах ръце за египетския пазар и за мазилата които купувам от там  Joy ама нямаааааа.
Мистик Basin sagolsun ,mekani cenet olsun insallah

# 259
  • Казанлък of all places

Страшни кИфтета спретна моят мъж тази вечер, щото чакахме един гост, пък той взе ,че не дойде. Сега имам и за вас ! HugМного ми се опитват турските кифтаци, до сега все не съм могла да ги опитам, ама само суперлативи слушам !

# 260
  • Истанбул
Ангелинке кви са сега тез кюфтаци по никое време  Mr. Green Heart Eyes.Хич нямате милост HugА като дойдете в Истанбул ще имате възможност да опитате сума ти видове месни изделия=кебапи;кюфтета=Султанахмет köftesi,Akçaabat köftesi,Tekirdağ köftesi,İnegöl köftesi http://www.evcini.com/2006/03/_i_i_i_1.html V Турция има около 200 вида кюфтета=ама и аз не съм опитвала всички видове

# 261
  • Казанлък of all places
http://www.balkantravellers.com/bg/read/article/424
това беше първото ми детайлно запознанство с кюфтетата по света и у нас...Извинявайте, ама аз след пости имам някакви завихрения по отношениния на някои храни, после ми минава! Simple Smile и си ставам класическото тревопасно, каквото всъщност съм.
Леко съм нервна, защото се скарахме с голямото ми момче - много му се ядосвам,че толкова прилича на мен !Как да се кара човек на себе си !

# 262
  • Истанбул
Благодаря ви, момичета!
Както казват тук: Достлар саа олсун! (да са живи приятелите) Hug Hug Hug

# 263
mistik как си? Глупав въпрос, но си мисля за теб и болката, която изпитваш...пиши по-често тук да се разсейваш. Знаеш, че всички ние сме с теб и те прегръщаме многооо силно нали?
Анги не се коси? За какво се скарахте? Явно е период на спорове и кавги. Айде да идва лятото и да си освободим душите и телата от дрехи и проблеми Wink

# 264
  • Казанлък of all places
Добро утро, момичета!Днес няма кафе, щото го изпих : )
Цвете, скарахме се за училище и за начина, по който Христо подхожда към материята. Не знам друга майка дали е имала проблем , защото детето и с малко усилия постига много ( но не толкова много, колкото на нея и се иска!) , но аз например имах разговор с учителката му от езиковото училище, която сподели , че имала проблем в групата, защото децата роптаели,че Христо никак не пишел, а имал толкова високи оценки на тестовете!!Ами ако пишеше????И вчера пак така, само че с руския ; това дете се държи все едно всички езици, които говоря ,ги е засукал с майчиното мляко и едва ли не като си отвори устата, ще заговори безгрешно! А то труд трябва! Три пъти връщах една домашна, която нямаше да направи, ако не го бях попитала, и накрая му се развиках, защото не мисли!Ама не мисли  и не чете в учебника какво е дадено! А това е език!! Ето, оплаках се...
Иначе , със срам ще призная,че и аз бяха такава, особено по отношение на езиците, но в 4-ти клас на мен, най-добрата в класа, училището, града и т.н. учителят ми по руски ми писа двойка пред целия клас за една откровена мърлящина - в резултат на което аз влязох в Руската...И Ристе така, понеже мнооооого добър, смята, че без труд ще му се размине - ами да пита, няма да му се размине!
За протокола : това е дете, което не знае къде са му чорапите, но знае кои са Хугенотите.

# 265
  • Истанбул
Споко Ангелинке.не си сама в отбора HugАз колкото и да повтарям на дъщеря си ,че само в клас подготовката не е достатъчна тя действува на принчипа=Едно си знае баба,едно си бае.Най=любимото занимание е да гледа сериали по телевизора в компанията на разни неща за гризане Heart Eyes Mr. GreenА програмата не е лека,изучват отсега физиология и на някои зададени въпроси аз даже се затруднявам ooooh!Вчера ми показва тест по английски език за 7 клас обаче го направила безгрешно=ама 1 птица пролет не прави newsm78,тук децата ги натоварват с много материя,като сложим и тестовата система и многобройния прилив към елитните гимназии и университети децата се превръщат в състезателни коне Cry и нищо не разбират от детството си.Аз като се връщам назад в спомените си гледам ,че не сме се натоварвали толкоз много и пак от нас е станало нещо.Животът е най=добрият режисьор Hug

# 266
Здравейте от мен, аз тази седмица леко вече  Crossing Arms Crossing Arms Thinking Naughty ooooh! Crazy, ама ИДВААААА ПОЧИВКАТААААА.

Анги, насълзих се докато четях поста ти, толкова мило ми стана, ама едно такова мило. Важно е детето да работи със самочувствие с езика, защото нас в езиковата ни повтаряха само колко нищо не знаем, и колко сме тъпи едва ли не, а на родителите ни са казвали, че това е за да ни мотивират. И сега какво като говоря 2 езика, като ако попадна в някаква ситуация, в която нещо емоционално ми напомни за езиковата, и малко се шашкам и панирам. Е, в Турция ми го избиха тоя комплекс с многото говорене, разпитване, и питане - ама защо, ама кой. Така че, хубаво е да има самочувствие, ама и усилие трЕбе. Ама виж детето, готви, чисти, учи, бравос.... аферим....  Hug да мине и покрай нас, няма да му се караме ...

Оф, няма ли да се сгрява това време вече. Искам топло... искам жега, искам да си легна в леглото и да не се питам защо тия спряха парното, аджеба...

Оф, момичета, довечера ще пиша пак, а сега бягам при един клиент, да повися пак малко (час-два) в задръстванията.

Hug Crazy Peace  bouquet

# 267
Здравейте, момичета! Реших да наруша тишината. Как сте? Какво правите?

Да ви се оплача, от няколко дена ме гони страхотен глад. Само ходя в кухнята и правя проверка на хладилника. Ако продължавам така, не знам на какво ще заприличам.  ooooh!

Ние се опитваме да намерим градина за Мелис. Решихме на есен да я пуснем за по няколко часа на ден. Оказа се, че тук има българска детска градини. Утре ще ходим да я видим и ако ни хареса, на мен ми се иска детето да ходи там. Едва ли ще има по-добра възможност да понаучи български език.

Някой миналата година беше споменавал за хотел подходящ за деца около Анталия. За съжаление не намирам темата. Ако може някой да ми помогне с информация, ще съм ви много благодарна.

Да почерпя с нещо местно

# 268
Тцтцтцтцтц - мълчание, ание, ание ание - това е ехото от тишината  Hug

Мистик, ние всички сме с теб. Предполагам никой не е бил в твоето положение, дано никой не е бил, за да ти кажем нещо, което да те успокои, но ние сме тук за да те подкрепим в този тежък момент.  Hug

Кайги, хубава почерпка, наздраве. Успех утре в градината  Peace

Айде и от мен нещо:

Анги, вие ще ходите ли на 3ти до Габрово?

Цвете, как сте вие? сборихте ли я шарката?

Стефи, ама вие наистина честичко почнахте да отскачате до Истанбул, браво и на вас, целувки на Ели и на Бубето.   bouquet

Хаксев, на нас май ще ни се размине ходенето до Павликени и околностите, защото е доста хладно и дъждовно тук. Може да идем само на гости за няколко часа, но ... ще ни се провали малката почивка на село NeWS78 ooooh! Confused

Айде, лека вечер на всички и сладки сънища.

# 269
Guten cабахлен, девойки ...  Mr. Green Crazy Hug

Cамо казвам мерхаба , слагам ви закусчица..ша пиша довечера ...  bowuu Hug  bouquet

Спорен ден (утре е почивен ден и тук . yeah аhа aha)  Party Flutter

Общи условия

Активация на акаунт