Юнски бебета! Тема №50

• 11 349
  • 280
  •   2
Отговори
# 90
Добър вечер сладуранки и много ви благодаря за загрижеността относно моето боядисване  Hug
Все пак да се оправдая, че боядисването се извърши на двора /свалихме предварително всички вратички от секцията/ и то само малко боядисах аз, другото-мама! Пазила съм се много и не съм вдишвала нищо Grinning
За вестителките, аз ще си запиша на всички ви телефоните, пък ще видя в процеса на отпускане от упойка, точно кой ник ще се сетя  Crazy  newsm78
Edno_momiche, аз имам същото усещане за едното бебе, че ще го изпусна дори когато ходя пеш, но Марков последния път си ми каза, че е нисичко вече и навлиза в таза, та предполагам на това се дължи усещането.
Утре съм на ЖК и ще видя там какво ще ми кажат  Praynig
Somebody, радвам се за резултатите ти, и аз преди всички изследвания много се притеснявам и те разбирам напълно, важното е че всичко е наред!
За подутите глезени - в неделя, детето на една приятелка ми погледна крачетата и ми каза: Ама како, ти имаш крака, като мечешки лапи  Shocked  Joy  hahaha
Гъди, за педикюра мога да ти кажа, че изобщо не трябва да се притесняваш, абсолютно безвреден е масажът, но помоли да ти сложат по- малко соли във ваничката, защото те повдигат телесната температура, и това наистина не е хубаво за бременни, но ако помолиш да ти сложат съвсем малко, няма от какво да се притесняваш! Масажите обикновено се правят само в областта на стъпалото, където мажат с кремче, най- много да те пипнат по глезена, но освен да ти стане приятно, няма да ти навреди  Wink
Хайде хвърлям се да прегледам и албумчето за нещо ново от днес  Grinning
П.С. Edno_momiche, много си красива на снимките при коремчетата  Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 00:23 от *Di*

# 91
Добро утро! Днес май аз съм първа! Будна съм от 4 часа и се въртях до сега...

Хайде поне кафето да е от мен този път!  Wink
Днес ще се обаждам да проверя как са изследванията ми! Стискайте палци всичко да е наред! Иначе смятам деня да го прекарам в учене, че не остана много до следващия изпит... Иначе онзи ден се замислих и стигнах до извода, че на последния изпит може и да не успея да отида! На 15-ти май влизаме в 9-ти месец, а последния изпит е на 30-ти май! Може да се наложи да ходя на поправка...
Иначе онзи ден разбрах какво е контракция (фалшива де). ДО сега все си мислех, че бебчо се размества, но тъй като вече се е позиционирал е ясно, какво точно е това пристя Winkане! Вчера ми съобщиха една много хубава новина и като ме стегна коремчето... по едни време чак започна да боли... Та се стреснах, явно трябва малко по-спокойно с емоциите...

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 06:20 от the1

# 92
Добро утро и от мен!
the1 , мерси за кафето. И мен такова безсъние ме е треснало...На теб приятно учене и дано с резултатите всичко да е наред. Май и преди писах на последения изпит отидох бременна в края на 37 г.с.
*Di* , така ви се радвам на всички близнашки майки, а пък мъжът ми завижда на вашите. Мечтата му беше да има момчета близнаци. Laughing

# 93
  • София
Добро утро и от мен.
Благодаря за кафето  Hug
Вчера цял ден бях в учебната зала и снощи едва прочетох всичките шест страници, които бяхте изписали  Laughing А и бях много изтощена, направо капнала от умора, макар че вече за трети път дъвчем една и съща тема: контакт с клиента.

the1, и аз ти пожелавам успешно учене. Леле, възхищавам ви се на учащите майчета. Незнам от къде намерите сили да се мобилизирате и да учете....

Gydelichkova, и аз смятам да отида на педикюр, доста усилия полагам, за да достигна ноктите на краката си и да ги изрежа красиво Mr. Green Отивай смело, отпусни се, релаксирай!

Ох, покрай името на детето се надигна вълна от негодувание - не та не на починал родител, и то от тежка болест (рак). Попитах свещеника в близката църква, той твърди, че това е просто поверие и няма нищо общо с християнството. За мен вярването или не в суеверия е въпрос на личен избор. Може би винаги има нещо зад тях, но ако не го виждаш, защо да го спазваш  newsm78
Май ще се обърна към една нумероложка за името....

За сега чао от мен. След малко влизам отново в залата да обяснявам, как човекът е айсберг и ние виждаме само 1/4 от него, демек само горната част. Долната е под водата и т.н. От толкова обяснения имам чувството, че се давя вече  Laughing

# 94
Добро утро .. за вестителките е страхотна идея Simple Smile аз ще си избера некой и ще пиша на лична Simple Smile

# 95
Някоя от вас да е пила антибиотик през бременността? Имам бронхит и ми изписаха Аксеф и исках да питам дали някоя от вас е пила?
Аз пих точно този антибиотик някъде в третия месец срещу цистит. Пих го само три дни и сама го спрях че нямах повече оплаквания. Моята докторка каза че бил най-щадящия  Thinking

# 96
The1, ти да не учиш във ВСУ? Simple Smile

# 97
The1, ти да не учиш във ВСУ? Simple Smile
Не, в БСУ! т.е. в Бургас!

# 98
Защото аз съм във ВСУ и имам на 30  Май изпит и също няма да ходя  Joy А имам 1 колежка, която е бременна с мен и си помислих,че си ти Simple Smile

# 99
Аз определено смятам да отида на изпита, ама знае ли се какво ще реши малкия човек... Ако пък, реши да се появява по-рано ще се ходи на поправки... А кой знае, коремчето може и да помогне малко, че идват три много тежки изпита Wink.

# 100
Здравейте, мацки! Викам си и аз да се появя за малко Simple Smile
Да ви споделя нещо-преди няколко дни си купих шишенце на Нук-стъклено. Реших да питам в магазина продават ли на Би Фри, защото не съм виждала никъде, а жената ми обясни, че нямат, но ми препоръчва да се спра на друг вариант. Каза, че тя си е купила и много се разливали из чантата, не били удобни, а са по-скъпи...  newsm78 Ако някой е ползвал, да каже.
От два дни ме наболява корема-като се въртя (станала съм трудно подвижна) отедлни болки по целия корем, които са сякаш от тежест. Дали ме разбрахте незнам, но ако някой има мнение да сподели.
Мишел, каква специалност си (и коя година) във ВСУ си? И аз там уча  Laughing

# 101
Добро утро и от мен  Hug
Аз имам уговорка с преподавателката да й се обадя по телефона, когато реша и да определим дата да се видим с нея и да ми даде тест да правя  Grinning Просто попаднах на много готина жена.
Бременните студентки, имате право да си извадите самостоятелен протокол и да се явявате по-рано на изпити или когато на вас ви е удобно. Аз така направих в УНСС съм. Аз с предната бременност ходих на изпити в деветия месец, даже пренасях вече, а мъжа ми ме чакаше с колата пред университета, шантава работа  Crazy
И аз отивам да чета за изпита, леко четене на всички и приятни разходки на останалите  Hug
Исках да питам, имате ли вече коластра?

# 102
  • Germany
Добро утро и от мен!
Включвам се с молба да се помолите за близначетата на мои приятели  Praynig Родили са се вчера в началото на 7мия месец. Лекарите за сега не се ангажират с прогнози. Много се надявам да успеят да ги спасят, защото са много много чакани бебета след няколко неуспешни опита. Раждането е тръгнало след гаден пристъп на кашлица при майката и аз да ви кажа се ошашках съвсем, защото от вчера кашлям и снощи имах бая контракции.

# 103
Moni Praynig Praynig Praynig за близнаците.

# 104
Добро утро и от мен, Мами!!!
Оххххххх the1 , разбирам те. Моят термин е на 29.06., а последният ми изпит е на 17.06. И честно казано много ми се иска да устискам, че ако трябва да се явявам и на поправка после - ще е кофти, че септември пък имам държавен...........Кофти работа!!!

Мами пожелавам ви прекрасен ден и много усмивки!!!
 Hug Hug Hug

Moni Praynig Praynig Praynig Дано всичко да се подреди!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт