ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 86 530
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 540
Весело е наистина  Grinning
Има двама бащи вкъщи, хем гейове, хем единия педофил, че другия е на 2 години  Joy
Аз се чудех как да се спася от семейството, пък те ме изключиха от семейство, шъ взема да си ходя  Joy

# 541
При мен същото се получи стои името на дъщеря ми и мъжа ми с неиното ЕГН,а къде отиде моето не е ясно.И още един въпрос защо като са обединени профилите на цялото семейство горе в дясно стои само името на дъщеря ми,а сина ми къде е и трябва ли да попълвам всичко по два пъти.

Проверете пак. Трябва да работи.
Изтрих, кеша, бисквитките и..каквото се сетите по браузера и...пак сина и тати са родителите, а аз дори не фигурирам в системата...

# 542
Има ли разлика в шанса между първата в списъка и последната за класиране (въпреки че сме на светлинни години от това) ?

# 543
Защоо при родител се появи името на детето ми?!?!?!

Аз изчезнах и на мое място е синът ми. Laughing

Е това беше проблема, който би трябвало вече да е оправен. Данните са записани коректно, но на един от сървърите се показват на грешното място.

# 544
Тук всеки пита,но няма вече кой да отговаря,хората легнаха да спят отдавна Joy
И аз да питам,може ли да се прави регистрация в сайта им вече,ако някой знае да сподели,че ми писна от тази система... #Crazy

# 545
При мен същото се получи стои името на дъщеря ми и мъжа ми с неиното ЕГН,а къде отиде моето не е ясно.И още един въпрос защо като са обединени профилите на цялото семейство горе в дясно стои само името на дъщеря ми,а сина ми къде е и трябва ли да попълвам всичко по два пъти.

Проверете пак. Трябва да работи.
Изтрих, кеша, бисквитките и..каквото се сетите по браузера и...пак сина и тати са родителите, а аз дори не фигурирам в системата...
И при нас има същия проблем какво става? #Cussing out

# 546
Ново 20!!!
Вече не знам да се смея ли или да плача!
Имам проблем от нов тип и се обърнах към Екип ИСОДГ чрез формата за обратна връзка. Нека го кажа и на вас. Някой да е бил така?

Ето какво им писах:
"А бе, хора!!!!!!!!!! Вие луди ли сте!!!!!!!!!!!
Извинявам се за резкия тон, но днес всичко по профила на детето ми си беше наред - имена на дете и родители. Сега преминах междинната стъпка, влизам в профила и изведнъж - ХА ХА ХА!!! Дете - ХХХ, родител - пак ХХХ с ЕГН от миналата година!!!
Я се светнете малко вече!!!

За ваше сведение - казвам се ... и ЕГН-то мие ...!!!"

Детето явно се е самородило!  Shocked

# 547
Явно при всички е така.  rotfImao rotfImbo smile3501

# 548
Понеже чета последните страници с моя проблем, някой знае ли дали оправянето на тези родсттвени връзки става индивидуално или да очаквам автоматично да ми го оправи системата - за протокола: откакто си въведох моето ЕГН, малката ми дъщеря стана съпруга на баща си, а аз изчезнах...

и при мен е така, писах във формата за обратна връзка и предполагам, че щом не е само при мен явно ще го оправят....нали имаме месец и полвина....????

и при мен е така
Господин Джонев
Много моля. Току що узаконихте еднополовите бракове.
Името на мама изчезна, детето има двама бащи.
Ще стана за смях на хората.
Изрично проверих имената на майката, егн-тата на двамата и.... newsm78

надявам се до сутринта да го оправите... тази система става все по-интересна  Joy

Simple Smile той отиде също да спи. Тук проверяваме няколко пъти и изглежда нормално.

Изглежда са останали стари сесии по браузъра. Моля, изключете и включете браузъра. После пак влезте в системата.
С изключване и наново включване на браузъра при мен се оправи грешката с родителите Peace

# 549
И аз да питам,може ли да се прави регистрация в сайта им вече,ако някой знае да сподели,че ми писна от тази система... #Crazy

Има дежурен. Изключете и включете браузъра. Трябва да се оправи.

# 550

Мисля че може!

# 551
Ново 20!!!
Вече не знам да се смея ли или да плача!
Имам проблем от нов тип и се обърнах към Екип ИСОДГ чрез формата за обратна връзка. Нека го кажа и на вас. Някой да е бил така?

Ето какво им писах:
"А бе, хора!!!!!!!!!! Вие луди ли сте!!!!!!!!!!!
Извинявам се за резкия тон, но днес всичко по профила на детето ми си беше наред - имена на дете и родители. Сега преминах междинната стъпка, влизам в профила и изведнъж - ХА ХА ХА!!! Дете - ХХХ, родител - пак ХХХ с ЕГН от миналата година!!!
Я се светнете малко вече!!!

За ваше сведение - казвам се ... и ЕГН-то мие ...!!!"

Детето явно се е самородило!  Shocked

Моля, изключете и включете браузъра.

# 552

Мисля че може!

Нови регистрации още не може. След два дена ще може.

# 553
Имам въпрос:Моето име ли трябва да седи в горния десен ъгъл на началната страница точно до "изход"? newsm78
Ок щом има кой да отговори аз пак питам???

# 554
Момичета, затворих целия браузер...И след това го отворих пак и влязох в системата..Сега моето име е където трябва..
Благодаря на Екипа на ИСОДГ за помощта   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт