По паркове и по градинки се събират НОЕМВРИйските дружинки

• 11 358
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
НЕма никой  newsm12 а аз се каня да лягам, че пак е никое време.

Много се радвам, че е имало среща в Борисовата. Аз много се чудех дали да не звънна на Юлето да видя на къде е, че и без това бях паркирала на стадиона, но времето ме притискаше пък и викам си без детенце не е справедливо да го правя Confused А много искам вече форумска среща с мами и деца. Гале, мерси за снимките  Hug Ние с теб пак не можахме да се видим, но аз си мислех че дойдеш предиобяд Wink

Ние май-май ще изкараме празниците в София най-много един ден да отскочим до Монтана и това ще ни е. Ако някой е на линия да свирка да организираме срещи, че то и времето се очертава да е разкош.

Аз днес яйца така и не боядисвах, но Мимо ми донесе своето първо боядисано червено яйце  Heart Eyes Е друг е въпроса дали е изцяло негово дело, но няма значение важен е жеста Wink Та мисля него да сложа в сем. икона. Останалите яйца в събота ще ги шарим. Днес Юлето ме светна и козунаци от къде да си взема на близо такива каквито аз ги исках. Оказа се, че сладкарницата, която издирвах вече не съществува, т.е. или е фалирала или са се преместили някъде другаде ... но кой знае.

Хайде стига монолог! Лека нощ   love001

п.с. Сетих се още нещо преди да публикувам. Одеве в час пик 18:00 почти нямаше задръстване в Младост, а Кауфланд беше необичано празен! Дали това всъщност вече не е финансовата криза?  Thinking Малко се стресирах, честно казано.
Роси  Hug
Скоро се случи да общувам с една жена с доста опит, интелигента с видими фин. възможности и т.н. Та тя каза, че за нея това е Кризата на лукса. Просто, хората които са свикнали да харчат много, сега се налага да ограничат бюджета си, т.е. вместо да си купиш чанта за 200лв, можеш да си купиш една за 50лв и пак да ти върши същата работа, нали! Ето защо аз съм склонна да се съглася с нея, защото това което се случва, може би трябваше да се случи, защото не може да плащаме безумни цени за наеми, жилищата да скачат постоянно и цените им да са мнооого над реалното. Така, че може би трябва търпение, аз съм оптимист и все си мисля, че ще изплуваме Simple Smile е хубаво е и човек да не лети много из облаците, а от време на време да се приземява  Laughing лягам си  Peace

# 286
Добро утро!

Мамчета, благодаря ви   bouquet Ще се наредят някак нещата, но ще изхабим доста нерви до тогава  Confused

Аз вчера боядисах 67 яйца  bowuu  Crazy Никак не съм доволна тази година. В 3 часа с огромно желание сложих яйцата да се варят и приключих с това  неприятно за първи път за мен упражнение в 8  Crazy Сложих 84 яйца, 17 се опукаха  Confused Имах 3 вида бои, от които една не ставаше  Close Първото червено яйце направо стана кафяво, а от останалите бои розовееха  Confused А останалите цветове са доста тъмни и убити  Confused Жълтото пък никакво го няма  ooooh! Реших да направя малко повече шаренки, те пък боите отказаха да хващат  Confused  Абе не съм доволна тази година  Crossing Arms Ама и други хора се оплакаха, явно не е само при мен проблема  Rolling Eyes Направих кръстче с първото червено яйце по челата на децата да са здрави  Peace

Радвам се, че все пак протеста се е състоял  Hug Дано има някакъв резултат от него  Praynig

Просто Аз, радвам се, че работиш по въпроса за излизане от стресовото състояние  Hug

Деска, и аз така четох за бонсая, та го оставих на Сашо  Whistling Оказа се, че преживява стрес, след като се пренесе на друго място и затова му окапват листата  Peace Но Сашо е упорит и продължаваше да се грижи за него въпреки това. Та сега е много сладък с новите си напукали листенца  Heart Eyes Всъщност въобще не е капризен, а просто зимува  Laughing Полива са 2 пъти в седмицата като се потапя саксийката му във вода, за да поеме хубаво и това е  Peace Опитайте пак  Hug Нали уж е дървото на късмета, та е хубаво да присъства във всеки дом  Peace
Много се ядосах на шефката ти  Twisted Evil Дано се наредят някак нещата  Hug

Сладурче, Ивата е уникална  Heart Eyes Как да не го гушиш и лигавиш това хубаво дете  Crazy Свекърва ти няма акъл  Whistling Не си хаби нервите с нея  Naughty Няма смисъл  Hug Ето и ние вчера имахме ужасна нужда да оставим Лили само за сутринта при свекитата, ама те имали много работа  Whistling Хайде няма нужда да обяснявам колко работа имат те и колко ние, ама щом нямат желание да ни помогнат в един такъв труден момент, за какво са ми  Stop Въргаля се детето пак около нас, зарива се в пясъци и боклуци, игра с едно Сиганче ама отцеля  Laughing

Гале, много се радвам за милата ти майчица  Hug Няма нищо по-хубаво от това човек да бъде здрав и спокоен  Heart Eyes
И при вас ще се оправят нещата  Hug Важното е, че сте заедно и сте щастливи  Peace

Цеце, сладка патуранка ти е Васето с новите гащи  Heart Eyes

Тотонто, много сладко русокосо семейство сте  Heart Eyes А мъжът ти и той ли е рус  Mr. Green

Таш, искрено се надявам скоро да отмине тази криза при Алекс  Heart Eyes

Маринака,  Shocked Stop не е истина какви хора има на този свят  Whistling

Катенце, радвам се, че са се оправили нещата със сайта  Hug А Марианчо как е? Оправили се напълно вече?

Катюшче, ако все пак ти се отдаде възможност, звънкай  Heart Eyes

Акълът ми е изхвръкнал на някъде  Crazy

Весело изкарване на парзниците на всички  Hug

# 287
Добрю Утррю  Mr. Green Grinning Hug
 Роска сериозна цифра яйца бе  newsm78 Sick Mr. Green, ще ги изядете ли  или боядисвая за целия град  hahaha Peace
МимоЗ аз исках много да се видим, но на протеста не можех и да се класирам, защото Ники спи от 10-11,30ч и след ставането му и взимането на кухнята се класирах в 12,30 в Борисовата среща  Simple Smile Надяшам се скоро и с теб да се видим, ще ми бъде много приятно. Страхотен жест наистина за мама от Мариянски/ яйчице/ ех душица! Crazy
 Ние стягаме катуна  family4 travel bye и ту-тУУУ Т......, после  easter easter и после много  eat eat eat  и после smile3553 , хаххаха разбрахте ли?
 Айде весело и лек последен работен ден преди празниците!/ на работещите/
  newsm47 newsm68 newsm10

# 288
Добро утро!
Снощи нямах нет и очаквах много да сте писали,ама цък Rolling Eyes
Роси верно много яйца бе Shocked,ти нЕмаш акъл Crazy Не му мисли какви са станали,гледам,че тазгодишните бои като цяло не стават за нищо,аз купих един комплект за 5 лв. и един за 1лв.-ами нали ги дадох на свеки мога да ти кажа,че еднакво мътни и безцветни са станали ooooh!
Гале а така те искам,приятно и весело изкарване Hug
Дианче,Юлче и всички,които сте ходили на протеста-БРАВО! Въпреки,че имате семейства и деца и ангажименти вие отидохте  bouquet

Ивчето е при баба си вече,а май трябва да стягам багажа Thinkingмоля да ми помогнете с ценни съвети как да я удържам по пътя. С какво да я занимавам?
А като стана въпрос за яйца по горе да ви кажа,че свеки не е боядисала едно червено яйце Shocked Shocked Shocked Слагала кристали и какво ли не,но червено яйце нямааа ooooh! като я попитах защо,каза,че украсявала другите и не се сетила...а аз не стига,че съм имала готово боядисани,ами какво съм искала още...Също така ми даваше "съвети" как да се облека,как да украся подноса със сладките и козунака,които ще нося,защото да не съм излагала семейството Shocked Shocked Shocked Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Кое семейство? Моето или нейното,при положение,че това са наши познати и са се виждали веднъж за 5 мин Confused Confused Confused Ох,не я издържам вече,ще и направя нещо на тая жена Sick И за да довърша ще добавя и още нещо-вчера седи и ме гледа и клати главата"аз нали ти казах д ане се боядисваш руса,ама ти пак напук го направи,ще видиш ти помощ,ако продължаваш така,много съм разочарована от тебе" Confused Confused Confused Къде съм попаднала и защо чак сега го разбирам най-много?? извинете ме..разпети петък е,ама просто като се сетя и...

# 289
Аз ще пиша повече следобед, на засега -Сладурка, вземи 2-3 играчки и много солети, бисквити и сок. Като е пълна устата, трудно се мрънка.

# 290
  • София
Сладурче, я не си развалай празника с тази жена. Кво ти пука какво мисли. Да си дудне там и хич да не ти пука. Аз на моята вече и викам само - аха, да , ок.... и даже не я слушам какво си мрънка под носа. Сега и дадох сто напътствия за днес и съм сигурна, че и едно няма да спази . Едно си баба знае - едно си бае. Ам няма да си развалям деня я, и без друго ми е адски натоварено с това пътуване днес ( притеснявам се, че всичко живо ще пътува днес и ще е натоварено по пътищата ).
Относно пътуването - при нас е цяла менажерия. В колата има малък детски магазин за играчки. Всичко е под ръка - от сокчетата, пампитата - до играчките. Винаги и двамата седим от пред , а Нина е сама отзад. Свикне ли веднъж да я занимаваш с нещо или да я вадиш от кошчето - става страшно. Ако е по-дълъг пътя гледаме да пътуваме  по рано през деня, че тогава не е толкова кисела.
Успешен ден на всички.

# 291
Ей тука още малко снимки от протеста: на снимка 9 отляво е Наско на Билката, на снимка 12 е Павката на … 19 и 20 е Данката
Него много го снимаха, не знам защо - той гледаше като булдозер. Особено много го хареса една кака накрая - сигурно му направи 100 снимки как си яде ориза с лъжица. Това може би ще го пуснат за 1 юни Mr. Green

А ето тук малко снимки на Билката от срещата в Борисовата градина - Наско, Митко и Ники: http://www.iridacat.snimka.bg/album.php?album_id=366010&pid=11656166 . Дани го няма, защото той проспа мероприятието.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 08:48 от Шлябада

# 292
  • София
Мимоза, Билка, Скреч, юл4е, забравих да ви се извиня, че не можах да ви обърна никакво внимание. И на срещата в парка не дойдох...Ще се рвенширам. Сега времето е хубаво и ще спретнем някоя импровизирана срещичка на въздух Simple Smile

Павчето трябваше да ляга следобяд.
Сутринта си спа в количката, ясно е, че един ден изпуснахме храната от ДК, но исках следобед да си спи у дома. Много емоции му се събраха и детето имаше нужда от спокойствие и тишина. Милото, спа 2ч и половина Simple Smile

Вечерта бях на първото тържество на Любака в ДГ. Толкова трогателни малки шушулчета...почти през цялото време отронвах по някоя сълзичка. Много бяха старателни, красиви, представлението беше 1 час! Песни, стихчета, танци...играха и рокендрол, блус, ръченица, хоро...сладурчета  Heart Eyes Любаче танцува танца на пиленцето в гората Simple Smile
Наистина беше уникално изживяване. Някакво съчетание м/у щастие, тъга, учуда, трогателност, хумор, еуфория, любов...няма думи, които да го опишат.

Вечерта отказах интервюто в ББТ заради детенцето ми. Не можеше да изпусна такова събитие в живота му. В началото се чудех, дали не правя грешка, но като видях какво са подготвили и ми идеше да се самонакажа за еретичната мисъл кое е по-важно.

Някой има ли новини от Софи?

# 293
  • София
Добро слънчево утро,

От както съм си отворила очите днес, а това стана преди да се събудят децата, ми е в главата една песничка:
Чук-чук яйчице
имаш ли си сърчице
знаеш ли какво е то
с нови дрехи и палто
  Mr. Green

Много ми е празнично  Simple Smile Ето ми ги яйцата - Таня и Стефан много помогнаха и днес изхвърлих 2 ката блузи - имаше повече боя по тях, отколкото по яйцата  Crazy но беше голям купон.

Сладурка, за пътя аз се зареждам с бисквити, солети, сок, вода, 2-3 нови играчки - например сега съм подготвила от тези детските телефончета, 1 нова книжка и от тези дъски за рисуването, които после се трият. Също 3 диска с детска музика, че последния път бях забравила и пях аз  Crazy Crazy Crazy Таня обикновено си тръгва с лаптопа и си гледа филмче, а Стефчо хвърля по едно око  Wink

Ние утре ще пътуваме, но днес по обед пристигат едните кумци от Пловдив и ще спят у нас - те са с 2 деца  Simple Smile ще настане една лудница и ще оправя сега багажа, че после незнам дали няма да забравя нещо.

Дианче, сигурно е било страхотно тържеството на Любака. Много са сладки такива премени и пеят и танцуват  Heart Eyes

Роси, леле колко яйца си боядисала.

Арабела, и аз съм си взела от тези шрифтове, но не успях да направя меденки и да ги украсявам, ще трябва да си намеря друг повод  Simple Smile А иначе наистина става с пудра захар и лимонузу, сладкарска боя за желания цвят.

Желая весело изкарване на празниците, много приятни емоции и усмивки   bouquet  bouquet  bouquet

# 294
  • София
Здравейтееее  Hug

Радвам се, че сте доволни от протеста и дано наистина има ефект и резултат  Peace
Завиждам ви за срещичката след това, поздрави на всички, следващият път ще се класираме и ние  Laughing

Дианка, ама наистина страхотно разказваш за децата си, чак си го представих тържеството-да са ти живи и здрави момчетата и все така да те радват.

Юлче, ама звезда си си ни ти, знаем си те ние, ама сега го разбраха и другите  Laughing.Снимките ви са супер, а Данката верно гледа много непускистки  Joy

Арабелка, точно за тия сладки говоря /ама били коледни  Embarassed Embarassed/, даже си спомням, че каза, че Калина ги е украявала, а аз не повярвах много.За първи път виждам, че има такъв готов шприц за писане /малеее, ама много съм зле  Embarassed/.Ще го пробвам  Hug.Иначе за оправдание ще кажа, че правя най-вкусните меденки на света-питайте Слави  Mr. Green

Сладурче, ама и твоята свекърва си я бива-направо не знам защо мрънкам от моята, как ще ти говори така?????И ти замълча ли си?А ти заради нея ли се изрусяваш Joy Joy Joy?Хубаво изкарване  Hug.А на път не тръгвайте без столче, няма ли откъде да вземете?

Катюшка, мерси за кафенцето Heart Eyes.А ти не мислиш ли, че е време да ми дадеш телефона си /как прозвуча двусмислено  Laughing/

Жу, яйцата са супер, ама това е от помощниците, нали  Heart Eyes.Хубаво гости и на вас и да се представиш блестящо  Wink

Галакси, приятен път и на вас, звучиш ми страхотно, като преди  Hug.Е, малко си надута, ама се трае  Joy Joy.И Александър така мило казва "тате", та чак аз се разтапям, даже някой път малко ревнувам.

Хайде, милички, ще трябва днес да ходя до обекта, та ще ви нагледам след обяд.Много хубав и слънчев петък ви пожелавам и много усмивки  Laughing Laughing Laughing

# 295
  • Хасково
Привет от Хасково - градът в масова паника!!! Crazy
 Hug Hug Hug

Наистина не можете да си представите, колко са психирани хората тук, заради предсказанията на някакъв шарлатанин  #2gunfire за апокалиптично земетресение #Crazy #2gunfire Всички говорят за бягство от града и си пожелават по-малко щети Shocked #Crazy
Ние също се "евакуираме" утре! Crazy Отиваме в Харманли, което е само на 30 км от тук, и ако се случи нещо и там ще ни настигне Mr. Green Но мъжо е нощна смяна точно тогава, и не ми се остава сама в къщи! Пък и нали работи в гражданска защита, не дай Боже  Praynig да се случи наистина нещо, с дни няма да го видим!

Ама да не развалям празничното настроение. Спирам!
Аз вчера боядисах 12 яйца. Сварих 20, 8 се спукаха... Crazy Но станаха хубави и с наситени цветове. Като ги снимам ще ви ги покажа Peace

Роси, БРАВО!  Hug  bouquet Заслужаваш голяма похвала, щом с толкова много работа по бостаните ви, си успяла да боядисаш и такова количество "ко-ко" както казва Стела Heart Eyes

Гале, Жу, и вашите яйчица са страхотни и декорацията е супер Hug

Дианка, представям си колко мило ти е било на тържеството Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Наистина може би няма думи да се опише такова преживяване. Дай Боже всеки му! Praynig А за протеста, браво за инициативата, както писа преди важно е да се "шуми" по въпроса, а не да се оплакване, а всеки да си трае Naughty Имаш духовната ми подкрепа и успех на софиянки!!! Peace

Сладурка, Ивчето е не-ве-роят-на Heart Eyes! Казвам ти го за кой ли път! Голяма сладурана и оправно момиче Wink Стела е на години разлика по отношение на боравенето с лъжица! БРАВО!
А няма ли възможност да тръгнете на път, когато Ивчето трябва да спи Thinking. Поне половината път да откара в сън, иначе си представям колко трудно ще ти е! Защото Стела е същата. Лек път Hug

Пожелавам на всички светли празници!

# 296
Добро утро! Simple Smile

Леле, Весе, тоя Лещански трябва да го съдят, ако не познае. Може ли такова нещо!?! ooooh! Дано не се случи нищо. Сеизмолозите не са ли излезли с изявление?

Мен ме е налегнал страшен мързел, нито яйца ми се боядисват, нито козунаци ми се правят. Голяма обърквация с нашите два Великдена. Миналата седмица не го чувствах като религиозен празник, а като светски. Сега го отбелазвям душевно, макар че ми е странно, да отбелязвам нещо, което според други е минало. Thinking Но пък ако не направя нещо, ще е като предателство, ще излезе че унгарските традиции печелят, затова трябва се стегна.

Ох, ще трябва да спирам, че Рони забеляза, че съм на компютъра. Уж се беше загледал в един сериал, любимият му - май усеща, че е писан от роднина. Joy Винаги се омагьосва от него - дори само като го рекламират.
А вчера беше някакво чудо - спа 6 часа дневен сън  #Crazy - на два пъти по 3 часа, а когато беше буден почти постоянно сучеше, чак към 18 часа се заигра и хапна нещо. Тъкмо вече се бях зачудила какво му е и търсех диагнози в нета. Crazy За щастие през нощта си легна навреме и спа непробудно. Странна работа. Thinking

Приятно прекарване на празниците, ако не се "чуем" пак! Heart Eyes

# 297
Здравейте милички!
Нещо ми е едно... Е ,приготовленията ги започнах още от рано.Правих сладки , два вида курабии . Останаха ми само яйцата ,но тях ще ги боядисам утре. Козунак ще си купя.
Хайде да си изплача мъката.Извинявайте ,че и вас товаря ,но вече не издържам ooooh!
Не можем да постигнем консенсус по въпроса за секцията Crossing Arms
 Дима като видя "Зузята" се запече  за нея >Да обаче мястото ни е 2.40  Naughty,а тя е към 3 и нещо Crossing Arms И единият елемент  трябва да го няма.Но ... магаре виждали ли сте Close
Не помагат никакви доводи  Crossing Armsобикаляме магазините и после се караме.Нито единият отстъпва нито другият.
 На мен ми се вижда халтава тази секция  NaughtyИ бюрото е едно ниско.
За същите пари може да си направим нешо по-добро  ,спежиално аз съм се насочила към Ирим.
Днес ще ходим във фабриката на Виденов, а ако не сме се хванали за гушите след това в Доряна и Норд фокс.
 Пак се натоварих  Closeотивам да изпусна парата . Ще сея цветя Crossing Arms

# 298
Маджурка, дано да намерите нещо, което да се хареса и на двамата. Ние до спорове за мебели не сме стигали, ще видим сега как ще е. Разбрали сме се, ако на един от двамата нещо кардинално не му харесва и не може по никакъв начин да го приеме вкъщи, тогава го забравяме. За останалите варианти се споразумяваме. На кой Виденов е спомената фабрика? Жан ли? Бюрото, ако е ниско, го зарежете. Задължително при седене гръбнакът трябва да е изправен, за да не си докарате проблеми, а още повече ако бюрото е за детето.

# 299
Канелке ето вижhttp://www.videnov.com/bg/about.html , до колкото знам този човек е работил в бившия завод ""Ст.Златев. "
Сега като се разрових http://www.videnov.com/bg/5/316-обикновен-кухненски-ъгъл,ето на това искам да шия калъфи Mr. Green

И разгледайте тук http://mebelizatvorasz.hit.bg/, имаме едни столове тяхно производство,не си знаят годините,но .... Crossing Arms

Пак се редактирам, но това не ви ли харесва http://catalog.bg/product.php?company=17357&id=46271

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 12:24 от Маджурката

Общи условия

Активация на акаунт