а аз се каня да лягам, че пак е никое време.Много се радвам, че е имало среща в Борисовата. Аз много се чудех дали да не звънна на Юлето да видя на къде е, че и без това бях паркирала на стадиона, но времето ме притискаше пък и викам си без детенце не е справедливо да го правя
Ние с теб пак не можахме да се видим, но аз си мислех че дойдеш предиобяд 
Ние май-май ще изкараме празниците в София най-много един ден да отскочим до Монтана и това ще ни е. Ако някой е на линия да свирка да организираме срещи, че то и времето се очертава да е разкош.
Аз днес яйца така и не боядисвах, но Мимо ми донесе своето първо боядисано червено яйце
Е друг е въпроса дали е изцяло негово дело, но няма значение важен е жеста
Та мисля него да сложа в сем. икона. Останалите яйца в събота ще ги шарим. Днес Юлето ме светна и козунаци от къде да си взема на близо такива каквито аз ги исках. Оказа се, че сладкарницата, която издирвах вече не съществува, т.е. или е фалирала или са се преместили някъде другаде ... но кой знае.Хайде стига монолог! Лека нощ

п.с. Сетих се още нещо преди да публикувам. Одеве в час пик 18:00 почти нямаше задръстване в Младост, а Кауфланд беше необичано празен! Дали това всъщност вече не е финансовата криза?
Малко се стресирах, честно казано.Роси

Скоро се случи да общувам с една жена с доста опит, интелигента с видими фин. възможности и т.н. Та тя каза, че за нея това е Кризата на лукса. Просто, хората които са свикнали да харчат много, сега се налага да ограничат бюджета си, т.е. вместо да си купиш чанта за 200лв, можеш да си купиш една за 50лв и пак да ти върши същата работа, нали! Ето защо аз съм склонна да се съглася с нея, защото това което се случва, може би трябваше да се случи, защото не може да плащаме безумни цени за наеми, жилищата да скачат постоянно и цените им да са мнооого над реалното. Така, че може би трябва търпение, аз съм оптимист и все си мисля, че ще изплуваме
е хубаво е и човек да не лети много из облаците, а от време на време да се приземява
Ще се наредят някак нещата, но ще изхабим доста нерви до тогава
Никак не съм доволна тази година. В 3 часа с огромно желание сложих яйцата да се варят и приключих с това неприятно за първи път за мен упражнение в 8
Първото червено яйце направо стана кафяво, а от останалите бои розовееха
Реших да направя малко повече шаренки, те пък боите отказаха да хващат
Ама и други хора се оплакаха, явно не е само при мен проблема 
Оказа се, че преживява стрес, след като се пренесе на друго място и затова му окапват листата
Няма смисъл
Въргаля се детето пак около нас, зарива се в пясъци и боклуци, игра с едно Сиганче ама отцеля
и ту-тУУУ Т......, после
и после много
, хаххаха разбрахте ли?

за апокалиптично земетресение