Вариант едно. Прибира се от работа, гладен, изморен, скарал се с някого си и т.н. Аз от вратата - скъпи, хайде да идем на пазар, че трябва еди какво си и искам нещо си. Сигурно от всичко това ще чуе само думата искам, ще ме погледе като откачалка и ще се тръшне на дивана, с никакъв шанс да го завлача с мен и евентуално сълзи и сополи от моя страна, че не ми обръща внимание и не го вълнува какво иска нежната ми женска душа.
Вариант две. Прибира се по същия начин, но аз отлагам споменаването на пазара, сядаме да ядем, изслушваме се взаимно как е протекъл денят ни или дори и да не си говорим много, ако и двамата сме скапани. Оставям го да си вземе дълга вана за релакс, или още по-добре се пъхам и аз във ваната. Изтягаме се на дивана, правим или не правим секс според настроението, и както сме се гушнали, след като съм го оставила да си поцъка с дистанционното известно време, споделям въпросната идея за пазара. Вече шансът ми клони към 100 %.
Няма нужда да казвам в кой случай семейството ще е по-щастливо.
Вярно, има един тънък момент. На мен ми харесва да правя всички тези неща, а не ги правя само, за да постигна или да получа нещо. А и мъжът ми наистина също много се грижи за мен. И двамата работим и гледаме деца.
Всъщност, аз също мразя да съм гладна, уморена и да не правя секс.