Това ли е тайната на семейното щастие?

• 8 044
  • 159
  •   1
Отговори
# 90
Аз си представям две съвсем хипотетични ситуации. Аз, например съм върл шопингманиак, а мъж ми мрази да преседи повече от 2 минути в магазин, освен ако не е за мотори или играчки. Та по някаква причина съм решила да го замъкна с мен на пазар.
Вариант едно. Прибира се от работа, гладен, изморен, скарал се с някого си и т.н. Аз от вратата - скъпи, хайде да идем на пазар, че трябва еди какво си и искам нещо си. Сигурно от всичко това ще чуе само думата искам, ще ме погледе като откачалка и ще се тръшне на дивана, с никакъв шанс да го завлача с мен и евентуално сълзи и сополи от моя страна, че не ми обръща внимание и не го вълнува какво иска нежната ми женска душа.
Вариант две. Прибира се по същия начин, но аз отлагам споменаването на пазара, сядаме да ядем, изслушваме се взаимно как е протекъл денят ни или дори и да не си говорим много, ако и двамата сме скапани. Оставям го да си вземе дълга вана за релакс, или още по-добре се пъхам и аз във ваната. Изтягаме се на дивана, правим или не правим секс според настроението, и както сме се гушнали, след като съм го оставила да си поцъка с дистанционното известно време, споделям въпросната идея за пазара. Вече шансът ми клони към 100 %.
Няма нужда да казвам в кой случай семейството ще е по-щастливо.
Вярно, има един тънък момент. На мен ми харесва да правя всички тези неща, а не ги правя само, за да постигна или да получа нещо. А и мъжът ми наистина също много се грижи за мен. И двамата работим и гледаме деца.
Всъщност, аз също мразя да съм гладна, уморена и да не правя секс.

# 91
Има много други варианти- моят е, напр., да не влача по пазари и магазини хора, за които това е тормоз.
Храната и другите уртаклами не ги ползвам като овертюра за изпълнение на желанията ми, ползвам ги като самостоятелна необходимост.

# 92
Далеч не всяка изневяра е от недоеб, често е само глад за различно, от скука, заради алкохол, за самодоказване и какво ли още не. За мен е наивно да се вярва, че ако скъсваш от секс мъжа си, си застрахована срещу изневяра. Със или без топлата супа.

А за посочените от краси.мира срокове от седмица пък съвсем ме объркват. Зависи от мъжа и от либидото му, вероятно. Познавам мъже на сухо, не са започнали да ръмжат и да припадат, все още. Simple Smile

# 93
беше хипотетично, не разбирам защо се хващат за конкретната дума. може де е почивка, среща с приятели, къща, кола, куче, гостуване на мама или за какво там се сетят хората с въобръжение, поредното изпълнение на децата, например.

# 94
Каквото и да е желанието ми, пак повтарям, не позвам гореизложеното като способ за сдобиване със съгласие.

# 95
Лизбет ,срока е примерен,не знам защо винаги се хващате за думата...ако твоят мъж може без секс един месец,тогава опитай два или три да го държиш гладен и без секс и пак ми разправяй ,че умира от щастие,като те види и особено ако си решила да го заведеш на изложба ,или на кино или от каквото там се интересува.

Judy ,много ми е интересно какви точно са твоите способи да накараш мъжа си да прави нещо,което не му е по вкуса...защото съм далеч от мисълта ,че обича да прави всичко,което и ти и с радост се вкючва,само като му кажеш...Защото ако просто правите нещата разделено,то това вече не е брак,а съквартиранство. 

# 96
Asioula ако жена ми прави такива приготовления преди да ме завлече по магазините с сигурност няма да и откажа а и няма да мрънкам като се бави и оглежда и пробва Simple Smile

# 97
Ама какво означава да държиш някого без секс, има и други начини за освобождаване на секс енергия... Simple Smile

# 98
Asioula ако жена ми прави такива приготовления преди да ме завлече по магазините с сигурност няма да и откажа а и няма да мрънкам като се бави и оглежда и пробва Simple Smile
ох, олекна ми  Grinning
Ама какво означава да държиш някого без секс, има и други начини за освобождаване на секс енергия... Simple Smile
ми аз бих искала мъжа ми да си освобождава секс енергият с мен и аз с него. какви други начини  newsm78

# 99
Ръкоблудство и играчки, Asioula. Ама че въпрос.

# 100
Сигурно за някои мъже това е достатъчно и не изневеряват. Но зависи от мъжа, някои са по-духовни, други по-първични. Но липсата на изневяра не е достатъчна за семейно щастие.

# 101
Ще ме уморите.  Laughing
За мен да държа мъжа си без секс, не се свежда до времето, в което не правим, а да е за отбиване на номера или по някакъв начин той да се чувства нежелан. Това разбирам аз , че в едно семейство няма секс. За мен важи същото.
За вас не знам как е.

Но липсата на изневяра не е достатъчна за семейно щастие.

Разбира се, че не е.
Това с изневерите е някаква фикс идея тук из форума.  Crazy

# 102
Лизбет
извинявай ама за теб ръкоблудството пълноценно ли е както секса с партньора ти?
за мен не е така че това не се явява заместител а по скоро временно решение

# 103
е, това ясно. ама от какъв зор, ако сме и двамата здрави и прави на едно място  newsm78 значи той ще се задоволява с ръчичка, а аз  на сухо ли newsm78 виж, ако сме разделени, както често ни се налага, става.
Сигурно за някои мъже това е достатъчно и не изневеряват. Но зависи от мъжа, някои са по-духовни, други по-първични. Но липсата на изневяра не е достатъчна за семейно щастие.
не, но ако ми изневерява едва ли ще съм щастлива.

# 104
Точно за разделите и за временното решение става въпрос. А може и по здравословни причини, психологически също.

Ох, какво се обяснявам. Ако партньорът ме лиши от секс, веднага спирам да му готвя и да го обгрижвам, за Шекспир също няма да говорим! Нито една интелектуална сричка няма да измъкне от мен. Crossing Arms

Абсурдно стана вече.

Общи условия

Активация на акаунт