Щъркелите за АПРИЛките прииждат, на родилите мами всички други завиждат

• 18 505
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
РОНИ, честита ти рожба!!!!!!!

да расти послушна и красива!!!

ТАТКО КРЕДОР, честит ти още един син, много да те радват и двете момченца!
бързо възстановяване на НАНИ и да слушаш докато я няма Wink

# 136
  • София

Браво на мама Рони. Много ме зарадва,да сте живи и здрави с Мария.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много ви благодаря. Heart Eyes
 Бубата на Олчето се казва Елина
 Заформи се отбора по синхронно плуване в Шейново. Joy Joy Joy

# 137
  • Враца
шпунц, честито ти още едно внуче.

време е да добавиш освен "майска баба" и априлска такава Laughing

# 138
Честити бебчета на Рони и Съни78 да са им живи и здрави и много да ги радват и слушкат  Hug

# 139
  • София
шпунц, честито ти още едно внуче.

време е да добавиш освен "майска баба" и априлска такава Laughing
   Насъбрал се е доста материал за смешно ли е раждането,още от приемното...(между впрочем първо аз и разказах за моето смешно раждане и така... bowuu) Вече са се кърмили и гушкали. Сменям надписа Wink

# 140
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Понеже пиша много рядко ,а виждам че тука е истински бебевалеж ще честитя накуп на всички мами и техните семейства.  Peace
Честити малки човечета на всички обебили се мами.Да са ви живи и здрави дечицата ,да ви носят много радост и усмивки.

Ние приключихме с ремонта,пренаредихме спалнята като наместихме и кошарата.Вече ми е готов багажа,само че не съм го прибрала в сак ,ами седи в кошарата натрупан.Мисля като стане нужда да го събера набързо.По принцип имам време още ,но предвид че родих сина ми две седмици по-рано и сега съм се настроила че няма да изкарам до термина. Crazy
Виждам че от Бургас вече не сме много дето останахме.Ако майчетата които вече са минали имат време и желание, нека драснат някой ред как е положението в болницата.Подочух че притеснени от големия отлив на родилки са станали доста по-любезни ,ама някак не мога да го повярвам. Thinking Не че бих рискувала да ида без уговорка тъй или иначе ,но все пак си е успокоително да знаеш ,че няма да те посрещнат намусени и изнервени лекари и акушерки.
Исках да ви питам майчетта определени за края на април ,за изписването одеяло дебело ли взехте? Днес умувам да купя комплекта за изписване и в него има тънко одеяло.Предния път в магазина ме убеждаваха, че нямало да имаме нужда в края на април от дебело одеяло ,ама то бебчето милото ще е толкова мъничко и е свикнало на топло не е ли все пак по добре да е завито в по-дебел одеял  макар и вече времето да е по -топло.Бях решила да вземем от тия лекичките одеяла с красивите картинки, и те топлели много казаха в магазина и не били подходящи за този сезон.  newsm78
Да взема да се спра ,че изписах цял ферман. На мамите за които днес е деня пожелавам много леко раждане и много красиви и спокойни бебчета. Hug

# 141
Здравейте и от мен Hug Все още съм си 2 в 1

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА  bouquet

# 142
  • Бургас
пухчо моето секцио ще е на 16 ама си взех една по дебела пелена и една по тънка, то това време в Бургас пролетно време ходи го разбери, ту топло ту студено, не че много ще ги могаме бебетата навън, от залата в колата и после в къщи ама на този път се презапасих. Със сина ми май месец се наложи да купим още едн комплект  за изписване- защото влязох в болницата пролет и излязох след няколко дена направо за бански беше Crazy

# 143
Честито на новите мамчета, малките съкровища много да ги радват и слушкат!Ицко е хремав, хърка като френската ми булдочка милия.Много ме е яд, че за всичко е виновна една братовчетка на мъжът ми , която цъфна болна да го види на 10 ден.Зинаида и нашето ако е такова въпреки, че не сме на кърма а на НАН и педиатърката каза , че било нормално.

# 144
  • Варна
Ей, човек да не поспи малко до по-късно - истински бебевалеж се е изсипал Hug!

Честито на:
Nanny за нейния Калин, на Абрикотин - за Боряна, на Suny78 - за Виолета и на рони за Мария!!! Пожелавам на всички дечица прекрасно детство, много здраве, щастие и успехи! На мамите - бързо възстановяване!

# 145
Честито на мамите!!!Да са ви живи и здрави сладките рожби!Само с радост и щастие да пълнят сърцата ви!!!
  bouquetЧестито на Олчето !!!Да й е жива и здрава принцеса Елина!  bouquet
  bouquetЧестито на Абрикотин!!!Да е жива и здрава прекрасната Боряна!  bouquet
  bouquetЧестито на Нани!!!Да й е жив и здрав хубавия момък Калин!  bouquet
  bouquetЧестито на Suny78!!!Да й е жива и здрава и нейната кукла Виолета!  bouquet
  bouquetЧестито и на мама рони!!!Да е жива и здрава сладката дъщеричка Мария!  bouquet
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverЧЕСТИТО, мили мами!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 146
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ "НОВИ" МАМИ!!!

Леле, толкова де развълнувах за Рони, че направо сърцето ми щеше да изскочи, чак коремът ме заболя! С нея сме с една седмица разлика в термина и по определени причини с нея и Жабчето сме особено свързани!!! Много се радвам, мила Рони, толкова си ми близка и толкова те харесвам! Желая ти малката Мария да е най-доброто, здраво и щастливо дете на света!

Ох, и моето секцио наближава и вече започвам да се спичам яко! Аз не съм страхлива, лежала съм като дете доста по болници, оперирана съм. Обаче ме е страх от появата на човечето, от това, дали ще е напълно здраво, дали ще е достатъчно доносено и едро! Но трябва да мине и това, няма начин. Май ще съм с епидурална и спинална упойка, тоест - в съзнание. Дано да издържа на емоцията.

# 147
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
madlena ти точно за Вликден ще си в болницата значи  Grinning. Току виж се засечем.Аз малко не искам точо по празниците да съм в болницата (то кой ли ме пита),ама ако се наложи ще се конущисваме и ще борим яйца  Mr. Green

# 148
  • Някъде там...
Честито на всички, сдобили се с рожби! Да са ви живи и здрави малките съкровища!

Аз нещо не смогвам да влизам във форума, ще ме извините.  Embarassed Поне снимки успях да кача: http://www.kvakolina.snimka.bg/album.php?album_id=362505

# 149
  • Варна
Жабче, Heart Eyes големи са сладурки! Коя снимка искаш да ти сложа в първия пост? Hug

Общи условия

Активация на акаунт