Отговори
# 15
Ние тази седмица, ходим къде ходим и все в парк Дружба. Не знаех че е толкова голям този парк, както и че там се намират тленните останки на доста извесни хора - Колю Фичето, Иванка и Венета Ботеви.

Аха, това е старото гробище на Търново...което прави този парк дооооста странен за мен. Crazy

# 16
добра вечер, мили дами Simple Smile

ние днес бяхме на село и там мойто диване бяга като подивял из тревицата, гони 2 броя кучета, яде за първи път скара - кебапчета с печена филийка и накрая за колорит се просна на цимента и сега спи изморен с едносантиметрова цицина на челото  Mr. Green

Засадихме в градината едно дърво - дъб - в чест на първия му рожден ден...Представях си как след години на ствола му той или неговия син, ще дълбаят имената си с любимата и ще ги оградят със сърце....Ама каква съм романтичка  Mr. Green То детето и понятие си нямаше какво вършеше дядо му с тая лопата, ама важното е, че беше щастлив  Flutter

Какво става с Iman??  newsm78 те къде бяха на пътешествие??

сега отивам да лягам и аз....без цицина на главата, но с болки в краката дето бягах след него  Crazy

лека нощ   bouquet

# 17
  • някъде там
  bouquet за новата ни тема  Hug

# 18

Хелоу, мами.

Ферара, слънце, как можа да го родиш това прекрасното дете баш на вчерашния хубав празник! Да се слушкате и обичате мноооого  Hug Hug Hug

Щастлива мама, ти си злато!    bouquet

Полинитка, това с дръвчето е стрхотна идея!!! Аз така заръчах за раждането на Дара на кръстника ни една бутилка вино, която знам, че се отваря после на сватбата на момичето (и аз съм имала такава бутилка, но още на 2 год. възраст е заминала, поради липсата на денонощни магазини по това време  Joy). Та ми се стори много хубава традиция, а и кръстникът се постара - свърза се с едто шато и подбра вино от специална селекция и специален етикет с името и годината на раждане на детенце  Heart Eyes

Симонка, много си права за връзката между килцата и парковете  Laughing Ама мамите с дечица, които вече са си купили краченца, май знаят най-добре как се получава перфектната фигура  Wink

Слънчев ден на всички!

П.С. Апропо, днес ние ще се разпишем в парк Дружба  Peace

# 19
Здравейте момичета,
Днес Симона става на една годинка  newsm44 baloni, почерпете се от нас

# 20
Добър ден и честит рожден ден на Симонка на Верчето ,да е жива и здрава и да ви радва много .Ние си отиваме за някой ден по плевенския край да си видя родата и Габи да потича на чист въздух.

# 21
  • велико търново
Честит първи рожден ден на Симона.да си жива и здрава и много послушна.да носиш само радост в очите на мама.

# 22
Здравейте Hug
И аз да се разпиша в новата темичка, супер е!
Ние днес ставаме на 2месеца baby_neutral
[color=red]Честит рожден ден на малката Симонка да носи много радост на мама и тати  bouquet[/color]
Наде, може да се влиза в метро с малко дете, виждала съм много майки и татковци да пазаруват с бебоците.

# 23
Здравейте, търновски мами, бебета и деца! Аз съм от Търново, рядко пиша във форума, но следя темите, когато мога. Искам да попитам можете ли да ми препоръчате детски зъболекар в Търново, трябва да заведа малката,а нямам идея при кого. Благодаря ви предварително за отзивчивостта! Пожелавам ви усмихнат и слънчев ден!

# 24
Здравейте, търновски мами, бебета и деца! Аз съм от Търново, рядко пиша във форума, но следя темите, когато мога. Искам да попитам можете ли да ми препоръчате детски зъболекар в Търново, трябва да заведа малката,а нямам идея при кого. Благодаря ви предварително за отзивчивостта! Пожелавам ви усмихнат и слънчев ден!
мога да ти препоръчам д-р Елена Дончева - работи в стоматологията, кабинет 105.Работното й време е:понеделник,сряда и петък от 8-14.00, а вторник и четвъртък от 12.00 - 19.30. Мобилен тел: 0888 55 45 89. Винаги е много внимателна и съм доволна от нея.

# 25
  • България, Велико Търново
Момичета, на патерици ви благодаря за пожеланията  Hug Вчера от шетане и празнуване не ми остана време  newsm44
Честит рожден ден на Симона на Верчето  newsm59 Да носи много радост на мама и на тати   ura

# 26
много ти благодаря, ще се обадя за час

# 27
Верче, честит Рожден ден на твоето малко момиче!   bouquet

Да расте здраво, весело и умно! Весел празник!

# 28

Хелоу, кръстника ясен, кажи ко праи кръстницата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 29
Честит рожден ден на малката Симонка  Crazy  да е жива и здрава и много,много послушна  nbirthday

ние днес се разминахме с разходката,че малкият господин спа до 13ч след това докато се нахраним,да се оправим и то станало почти 15ч - та закъде да излизам тепърва  newsm78

аз цял ден следя кой какво пише ,но чак сега се уредих с време да се разпиша  Wink  днес сложихме въртележката на леглото и като я пуснахме Валерчо така се усмихваше милото,все едно я вижда  Crazy  сигурно от музичката  ще е било  Rolling Eyes   забелязвам го ,че от няколко дена се заглежда,но не мисля ,че е прогледнал,защото не ми проследява пръста  newsm78  чакам си го аз вече да прогледне  Flutter 

е,това са новините при нас  Wink  чао засега  Hug

Общи условия

Активация на акаунт