Икономични ли сте?

• 18 142
  • 258
  •   1
Отговори
# 255
Но искам да допълня нещо, което пропускаш: по-добре ще живееш, ако изкарваш 100 и харчиш 99, отколкото ако изкарваш 100 и харчиш 101.

cybercat, живей така, сякаш изкарваш 101 и ще започнеш да изкарваш 102.  Peace
Виж филма.  Simple Smile

Абсолютно съм съгласна. Ще гледам филма.

# 256
cybercat, живей така, сякаш изкарваш 101 и ще започнеш да изкарваш 102.  Peace
                          Тъй, тъй. Аз чакам вторичния пазар на имоти, създаден от хора, гледали филма  Whistling.

# 257
  • Пловдив
Икономична съм за ресурсите,например докато си четкам зъбите спирам водата.Друго....като измия пода със същата вода мия и терасата.Просто не обичам да се разхищава питейна вода.Пестя и ток като гася лампите в стая,в която няма никой.Климатика ми е инверторен,той също пести електроенергия.Пари не пестя,те не са за пестене,а за харчене.

# 258
aз съм принципно много непестелива, чак разхитителна. но пестя, там където става дума за природни ресурси. за пилеенето на вода озверявам, което не означава, че ползвам малко вода.

майка ми на стари години стана пестелива, преди това беше каквато съм аз сега. но сега започна да си прави два пъти чай с едно пакетче.
не обичам да хвърлям храна, но понякога се налага...деля си боклука, защото контейнерите са ми под носа. харча безумно много пари, но понякога ме прихващат и сверявам цените.
напоследък купувам само био продукти, макар, че ми излиза много по-скъпо. преди ходех в метро за да взимам евтино месо, сега просто ядем по-рядко месо........а откакто започнах да виждам животните преди това живи, май скоро и от месото ще се откажа. е, не точно тези, които ядем в момента, но купувам когато мога месото от ферма.
ненавиждам стиснатите хора, но уважавам пестеливите и най-вече тези, които не пилеят природни ресурси. това със светнатите навсякъде крушки е отврат. или отворен прозорец и надуто парно.....

Общи условия

Активация на акаунт