1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 664
  • 442
  •   1
Отговори
# 120
Щастлива съм че съм от българските момичета които оценихме турския филм 1001 нощ направихме хит един филм с интересен а тема  ревността  не като идеал а като нещо което не харесваме а ни вълнува защото който ревнува обича  макар глупаво но вярно.

# 121
ААААААААААААА,сакън!!!
По Звездито нищъ да стрелям!
Ама шъ охранявам да знайти!
Ни са знай от храстите Кумчо-Вълчо можи да изкочи....я Кума-Лиса.....я някоя Еда... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil #2gunfire
Ками, най-гъстият храст за теб шъ го пазим че ти е голям афтомата...да не провалиш акцията ако се подава имам предвид

# 122
Мацки,ще падна от смях!
Ша мъ чуят,че съм в храсталака..... Sick smile3505

# 123
Мацки,ще падна от смях!
Ша мъ чуят,че съм в храсаталака..... Sick smile3505

АААААААА Ками, тихо тихо и хоп в торбата то бая човал ще трябва ама...........

# 124
Отварям си пощата и вътре превод на въпросната статия от Симона на анг. И понеже има много важен момент който не беше преведен първият път ето ви превода от анг. на български но с ББ Flutter

Onur will steal Sehrazat from the other man.
Онур ще отмъкне(открадне) шех от другият мъж

Милийет Кафе обяснява че краят на 1001 нощи ще е пълен с изненади. Раздялата на Онур от шех го води до пиене и жени. шех приема предложението на Енгин и Онур разбира за това от вестниците.
1001 нощи казва довиждане на Канал Д. През няколкото месеца напрежението беше много силно и някои нови герои се включиха във филма...Yasemin Ozturk.........Ege Aydan etc.
Джасмин играе последното увличение на Онур. Докато има връзка с нея Онур научава от вестниците за предстоящата женитба на шех и полудява от този факт. На края на сериала Онур ще вземе(или открадне) шех от Енгин. шех се съгласява на предложението на шефа си защото иска да остави миналото си зад гърба си и смята че един нов брак мове да и помогне.

bouquet
ББДАМ .Е това ще е хубав край на готиния сериал.Сега и аз ще си гледам по спокойно като каже на чичото "ДА"
А дали ще има на живо нещо или още не знае???

# 125
филма е с чудесен екип от артисти макар че са ни завладели тревожим се за съдбите им харесваме ги защото са земни и ноксят нашите качества обичат ревнуват плачат и се каратно ние сме си такива нали?

# 126
трябваши да ва оставя баш в най сюблимния момент

KRASSI_EL  значи 1 юни там съм и после в храсталака

Мацки,ще падна от смях!
Ша мъ чуят,че съм в храсталака..... Sick smile3505

тихо тихо, че бързо аз от смях се заразявам и ще провалим отряда

# 127
 Красивите и лошите моменти в живота се редуват, затова беше логично да завърши с хубав край!

# 128
момичета БОЛКА Е  КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ  БОЛКА Е КОГАТО ТИ ОБИЧАШ АБЕ ЩАСТИЕ Е КОГАТО МАЙ САМО НИ БОЛИИИ

# 129
Поздравявам Ви с тази песен съжалявам че си тръгна Дарко от Мюзик айдъл текста сякаш е писан от Онурката в началото започва с интервю имайте търпение

http://www.vbox7.com/play:cb74c32f

А аз ви поздравявам с една песен на Желко Йоксимович. http://www.vbox7.com/play:b8ddc539
Тази ми е една от любимите.

# 130
А аз ви поздравявам с една песен на Желко Йоксимович. http://www.vbox7.com/play:b8ddc539
Тази ми е една от любимите.
дори не съм чула още коя е ама няма значение и аз го харесвам

# 131
nati0 , единственото сигурно на живо е партизанската дружинка от нашият форум който ще дебне в храстите и готови за преврат. Другото кой знае.
Дафи, два пъти почвам край за Бену и Керем и компютъра ми замръзва. На път съм да се откажа ама ще пробвам още веднъж заради теб Peace

# 132
кой шЪ Мъ стреля брееееееееееееееееее Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

супеееееееееер Онуреееееееееееееееееее, помощщщщщщщщ help

# 133
кой шЪ Мъ стреля брееееееееееееееееее Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

супеееееееееер Онуреееееееееееееееееее, помощщщщщщщщ help

Никой бе,лошИте шЪ стрелямИ:Кум-Вълчо,Еда е такива гадняри разни бе.

# 134
нишо де, аз да се направя на жертва и да викна да ме спасяват Joy

Общи условия

Активация на акаунт