1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 772
  • 437
  •   1
Отговори
# 75
ЗА Мишел и момичетата направили превода newsm20 newsm51 smile3525  bouquet Hug   Аз искам да попитам сега 74ти еп като е пуснат линка за цялата серия и за 75 също как ще ги коментираме бяло или черно,че да знам как да пиша впечатления? newsm78

# 76
ЗА Мишел и момичетата направили превода newsm20 newsm51 smile3525  bouquet Hug   Аз искам да попитам сега 74ти еп като е пуснат линка за цялата серия и за 75 също как ще ги коментираме бяло или черно,че да знам как да пиша впечатления? newsm78

И аз исках това да попитам. Пак станаха много серии наведнъж. То е ясно, че всеки ще гледа каквото когато реши, но как ще пишем?

# 77
  • В тъмната гора.
Според мен като епизодите са пуснати и достъпни би трябвало да си се коментират свободно, това, че някой не е успял да ги гледа не трябва да се отразява на другите.

# 78
видяхте ли снимките от 86 епизод ?

http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=437

извинявам се, ако са пускани

# 79
Относно коментирането: дали да не се разберем, когато някой обсъжда конкретен епизод първо с цветни букви да пише за коя серия става въпрос

# 80
Относно коментирането: дали да не се разберем, когато някой обсъжда конкретен епизод първо с цветни букви да пише за коя серия става въпрос

Оххх да ви кажа аз се отказвам да коментирам вече то много сложно стана . Thinking

# 81
видяхте ли снимките от 86 епизод ?

http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=437

извинявам се, ако са пускани
аз ги видях май не са пускани тук ББ: единственото допълнително което не си спомням от трейлъра е Надиде и Бурхан в болницата. Може би все пак са я убедили да се оперира.
а за 74 и 75 съм съгласна с Mishel_

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 17:10 от castanea

# 82
Някой може ли да преведе с ББ изреченията под снимките за 86еп? Praynig Hug    За 74еп радвам се на Шех и Онур поне поговориха въпреки че не решиха проблема,но според мен този път Онур е виновен,защото Шех беше искенна,а той не й обясни защо така е постъпил PeaceЯдосах се на Гани,без да знае от добри намерения провали разкриването на Еда,дано поне Надиде я разкрие въпреки думите на Бурхан WhistlingЗа Бенну стана ми много сладка на закуската как подпитваше Керем,явно още си я гложга съмнението,но този път постъпи много смело като се изправи срещу Мелек и Севал и зае страната на мъжа си той много се зарадва мисля че сега вече ще си оправят отношенията Laughing HugЗа Еда думи нямам как бутна човека без да й мигне окото #Cussing out,просто ме утрепа,а този поглед в колата докато отиваше към строежа си беше направо страшен #2gunfire,Шех,ряпа да яде Joy Joy

# 83
За 75еп довечера нека и другите си изкажат мнението за 74 Peace Hug

# 84
dafi_83 аз довечера ще гледам 74 еп ама пусто любопитство Шех много ли е пострадала от катастрофата.

Шмети, ти доброволци за хващането на Керем трябва да потърсиш, не за да държат табелата, хем по-якички, защото той сигурно с охрана ще бъде от такива като нас, които го харесват.  Joy
(Аз съм му от тайните фенове, но се отдръпвам, когато се появиш ти!  Wink )
Инка, не за Керем а за Онур трябва охрана, джанъм Naughty
Гледай какво става само на Истанбулският филмов фестивал. Ами човека мирно и тихо се е маскирал като обикновен слушател а те протегнали ръце сякаш мъж не видели. Доста работа ще ни се отвори ми се струва.
така е, но ще плющим през ръцете наред всеки, който не е от отбора партизанки в храсталака

# 85
радвам се на Шех и Онур поне поговориха въпреки че не решиха проблема,но според мен този път Онур е виновен,защото Шех беше искенна,а той не й обясни защо така е постъпил Peace

Онур, че е виновен, виновен е, но и Шех не го остави да и разкаже. Аз смятам, че той щеше да и каже.
А относно коментирането, сагласна съм с Mishel_ newsm10

# 86
Кастанеа споко нищо й нема Hug  Краси моля те не се отказвай от коментарите,всяко мнение е интересно Praynig Hug

# 87
Някой може ли да преведе с ББ изреченията под снимките за 86еп? Praynig Hug 

Ша ги преведа Mr. Green Hug ..и ги пускам (ама няма да е веднага  Blush до час ... )

# 88
....Ядосах се на Гани,без да знае от добри намерения провали разкриването на Еда,дано поне Надиде я разкрие въпреки думите на Бурхан Whistling....

за 74 - ти
На мен пък реакцията на Гани ми хареса  smile3501, човекът се опитва да е коректен и принципен, и определено изправен пред много трудно решение  newsm12. И пак стигаме до там, че ако Онур се беше опитал да му обясни, щеше да е ок.

Надиде и Бурхан, опитвайки се да се учат от стари грешки (прекалена намеса в чуждите работи), допускат нови, отивайки на другата крайност. Според мен обаче в мълчанието им има и нещо друго - чувство за вина някаква може би, нещо с Ахмет  newsm78

# 89
Кастанеа споко нищо й нема Hug  Краси моля те не се отказвай от коментарите,всяко мнение е интересно Praynig Hug
тенкс   bouquet
стана ясно че като се прибера ще се залепям пак на компа

Общи условия

Активация на акаунт