1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 54

• 31 815
  • 437
  •   1
Отговори
# 135
Първо се натиска върху десятката няколко пъти,но бързо и след това докато настискаш със мишката натискаш и enter и задържаш така,но вече без мишката,Аз не съм го пробвала но при нея се получава и точките наистина растат бясно
Така е растат с хиляди. Аз с веднага след натискането на 10 натиснах enter и задържах. Пробвах го няколко пъти и действа.

# 136
Първо се натиска върху десятката няколко пъти,но бързо и след това докато настискаш със мишката натискаш и enter и задържаш така,но вече без мишката,Аз не съм го пробвала но при нея се получава и точките наистина растат бясно
Да става така.Днес докато гласувах натисках  бързо десятката много  пъти и увеличаваше точките с доста .Това с ентера е същото не винаги те пуска но като захапе изпускане няма. NaughtyИ е по удобно отколкото да държиш мишката на 10 и да кликаш.
Мерси Siren62

# 137
Venetat  и аз се натъжих дори не ми се коментират епизодите изглежда още не съм изгубила интерес към филма за да ми влияе така
тези сценаристи нямат милост
добре че са Бену и Керем те са слънчевия лъч в 75еп
обаче другите двама - мъка
в тези случаи гледам това http://ro.getalyric.com/asculta/dUm8qmrXa8U/onur_ve_sehrazat пускано е по напред в темите мисля - вече не се сещам как попаднах на него
според мен момичето много добре се е справило с клипа, а харесвам и Селин Дион

и това парче, което си ни пуснала и то е супер

за гласуването пробвам всичко и метода на Шеф и това както обясни siren62
не знам кое действа повече но сега точките растат докато днес преди обяд много бавно се покачваха

# 138
Момичета, румънският форум е създал специална страница във форума си за поздрави и колажи за рожденика Халит - на 1 стр. пишат , че всички поместени клипчета и снимки до 27.04. ще бъдат предоставени на турските медии. Може да започнете прегледа от тук http://bbg.smfforfree2.com/index.php/topic,62.15.html - за сега са само 6 странички, но има много хубави клипчета за Халит.
Захващайте се !!Аз се заемам с одобрение ор отхвърляне щото другото Не го мога Blush  Но в едно съм сигурна Румънките Не могат да се мерят с Вас - Давам ви Интерпланетната награда за Хакерство  -  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
castanea, благодаря за клипчето. Много е хубаво, обаче направо ме разплака. Някак си и на мен не ми се коментира. Гордост, ревност, печелене  и губене на доверие какъв е смисълът на всичко това? Когато двама души се обичат не трабвали да загърбят всичко и просто да бъдат заедно. Трябва ли да е толкова сложно и болезнено?

# 140
Момичета ,към системата на Шеф за гласуване да добавя още един трик Открехна ме щерката-тийнеджерка Значи като се натисне десятката ,веднага пръстчета на ентър и се задържа така 5-10 минут.Точките се увеличават със стотици Те сигурно тийновете от Турция така правят милионите
newsm78Става  Peace Peace Peace

# 141
Да става така.Днес докато гласувах натисках  бързо десятката много  пъти и увеличаваше точките с доста .Това с ентера е същото не винаги те пуска но като захапе изпускане няма. NaughtyИ е по удобно отколкото да държиш мишката на 10 и да кликаш.И при мен стана ........  bouquet  bouquetЗа съвършените Субтитри наистина е повече от професионално   bouquet  bouquet
Мерси Siren62

# 142
добра  вечер  дами  аз  съм  пак  при  вас  тази  вечер  няма  да  пробвам  с  бб да  не  сбъркам  отново   гласувах  с  2  макар  че  не  съм  много  убедена  в  това    сега  ще  догледам  76

# 143
castanea, благодаря за клипчето. Много е хубаво, обаче направо ме разплака. Някак си и на мен не ми се коментира. Гордост, ревност, печелене  и губене на доверие какъв е смисълът на всичко това? Когато двама души се обичат не трабвали да загърбят всичко и просто да бъдат заедно. Трябва ли да е толкова сложно и болезнено?
много точно си го написала  Peace

Ако те той харесва, ако го ти харесваш,
не скривай любовта си, а я показвай с песен,
пък нека да говорят клеветници лъжливи,
пък нека крият завист чрез думи най-красиви!
Уж близостта от обич ненужно ни вълнува
или раздяла дълга уж болката лекува,
но всичките лекарства, събрани по земята,
не ще да излекуват те любовта в душата!

Онур да вземе да почете пак от книгата и на Шех да прочете малко и да се оправят най накрая ама- ха

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 23:54 от castanea

# 144
добра  вечер  дами  аз  съм  пак  при  вас  тази  вечер  няма  да  пробвам  с  бб да  не  сбъркам  отново   гласувах  с  2  макар  че  не  съм  много  убедена  в  това    сега  ще  догледам  76
74 еп и 75еп можеш спокойно да ги коментираш ако искаш  Peace

# 145
Тази книга май е като библията. Дава отговор на всички въпроси. Не случайно Онур непрекъснато я чете. Но в момента май не е попаднал на верния стих.

# 146
ето подсказвам му
може тук да чете  Laughing

# 147
Може пък да се обади да благодари. не си изключвай телефона.

# 148
Момичета искам да ви попитам има ли качени епизоди след 76 еп със субтитри?
Благодаря ви!

# 149
Може пък да се обади да благодари. не си изключвай телефона.
как ще я направя тази грешка да не съм луда  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт