Гаденето отшумя, СЕПТЕМВРИйска мама разцъфтя

• 12 124
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз утре също пускам детето на градина,ама за първи път и ми е ужасно притеснено. SickКак ще спя тази вечер ooooh!
Дано да не плаче много милото и бързо да се адаптира Cry
Честито на всички узнали пола. Hug
На всички болни мами и дечица бързо оздравяване желая Hug Hug Hug
Добре дошла на новата мама. welcome
Много сте писали,а аз отдавна не съм се включвала.Дано детето да си ходи безпроблемно на градина,а аз да съм по-свободна.
Лека вечер! Hug

# 76
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!Носете си името с много
здраве,щастие,любов и късмет!И на финала на бременността-
най-прекрасните септемврийчета!
Добре дошла на новата мама!Дано ти хареса при нас!

Да ви се похваля-започнах да усещам бебо с едни леееекички ритничета,но все пак го усетих.Нищо,че майка ми твърди,че е
много рано!Когато го усетих,веднага ми изплува спомена за
ритничетата,които получавах с дъщеричката!

Искам да споделя нещо с вас,което ме измъчва от момента на раждането на бъдещата кака-по време на самото раждане не мислех за нищо,освен за болката то контракциите,и нито веднъж
не се сетих,че слад малко ще се роди моето дете.Чак когато изплака,
си дадох сметка какво отговорност е самото раждане!Не,че през
цялата бременност не съм мислела-дано всичко е наред с бебето
и раждането да мине и двете да сме добре,напротив,много съм
мислела и съм се молила!Просто когато осъзнах факта,че не мислех
за бебето през самия процес,ме кара да си мисля,че съм майка-егоист.
Докато чаках в следродилно,само питах кога ще я видя,къде е,кога
ще си я взема,и т.н.

Помогнете ми да намеря отговор на този измъчващ ме въпрос!
С някоя от вас случвало ли се е?

Благодаря ви и моля да ме извините за дългия пост!

# 77
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЦВЕТЕНЦА  Hug

# 78
kiara, искрено ти пожелавам всичко утре да мине като по мед и масло и дъщеря ти да поднови ходенето на детска градина без проблеми.
Пожелавам успех с градината и на арлина!

Симбиоза, ако не бяхме хора, нямаше да изпитваме страх, така че не се самобичувай с това, което си чувствала докато раждаш. То мисля, че повечето хора изпитват такива чувства. Незнам.. поне така мисля.  Hug
Честито, че си усетила бебчо;)

# 79
  • Испания и Стара Загора
Simbioza мисля,че е нормално това,което си чувствала по време на раждането.В никакъв случай не си майка-егоист. NaughtyАз като започнах да раждам Алекс,си мислих само за това колко ме боли и как ще издържа.Но после,като започнах да си вкарвам едни филми в главата,че едва ли не мен като ме боли ,и бебето не може да диша. ooooh!Само казах на АГ ,че съм готова и точно на третия напън бебето излезе.Просто забравих за болка и за всичко. PeaceА,който казва,че с дишане се намалява болката,ще има да взима.

# 80
Здравейте,
Искам да питам дали някой разменя час при д-р Марков от края на април до средата на май?
Обадих се преди повече от седмица, но първият свободен час беше за 28 май. Запазих си естествено, но тогава ще съм 23-та седмица а ми се искаше да отида малко по-раничко.
Благодаря ви предварително, лека седмица на всички!  Simple Smile

# 81
  • София; Дружбето
Аз по време на раждането само си мислех кога ще свърши Mr. Green Хич не съм мислила ни за бебето, ни за никой. Не смятам, че трябва да се обвиняваш, защото бебето става осъзната част от живота ти след раждането и никой не може да ме убеди в противното Rolling Eyes Абе аз по принцип съм си егоист де, та може и да греша
Малката много силно кашля. надявам се да не я върнат от яслата, защото иначе е ок, игрива и рушаща както винаги. Аз отивам на работа и тъй като нямам довтъп до мамата вече, ви желая лек и усмихнат ден

# 82
  • където има любов
Добро утро и от мен!Изпратих малката с рев на градина и ето ме при вас!
На всички тръгващи на градина желая бърза адаптация и по-малко болести.При нас всеки Понеделник е проблемен.Хубавото е,че си поревава вкъщи ,но като стигне в градината е герой и нарича другите плачещи ревльовци.
Симбиоза имам чувството че това за раждането аз съм го писала.Съвсем нормално е при такава болка,да мислиш първо за себе си.Дълго след раждането съм се връщала и съм мислела над този въпрос.
Момичета ,вие кога ще боядисвате яйца ?В Четвъртък ,или в Събота?Аз мисля да свърша това в Събота ,че да са по-пресни.Въпреки че ми се иска ,колкото се може по-дълго да ми красят къщата.

# 83
  • София
Много ви благодаря,момичета!Сега съм много по-спокойна и вече
не се терзая!

# 84
добро утро момичета. Simple Smile
Аууууууу навън какъв вятър духа. Казват, че е слаб източен, но на мен ми се струва като силен северен Simple Smile

ksantipa, миналата седмица покахонтас даваше час при Марков за 30 Април, но доколкото знам вече е взет.

# 85
  • София
Добро утро и от мен!Изпратих малката с рев на градина и ето ме при вас!
На всички тръгващи на градина желая бърза адаптация и по-малко болести.При нас всеки Понеделник е проблемен.Хубавото е,че си поревава вкъщи ,но като стигне в градината е герой и нарича другите плачещи ревльовци.
Симбиоза имам чувството че това за раждането аз съм го писала.Съвсем нормално е при такава болка,да мислиш първо за себе си.Дълго след раждането съм се връщала и съм мислела над този въпрос.
Момичета ,вие кога ще боядисвате яйца ?В Четвъртък ,или в Събота?Аз мисля да свърша това в Събота ,че да са по-пресни.Въпреки че ми се иска ,колкото се може по-дълго да ми красят къщата.

Много,много те гушкам! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Още повече се убеждавам,че чувствата ми са били абсолютно нормални!
Аз чакам да дойде свекито тези дни и ще видим кога ще ги боядисаме!

# 86
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
аз ще боядисвам яйцата в събота за да са пресни.А и мъжа ми ще почива тогава,та ще се занимава с Алекс.Само се чудя кога да правя курабийте newsm78
Тук днес е слънчево и ще излизаме на разходки. Peace

# 87
И аз в събота ще боядисвам яйцата. Бах си наумила да меся и козунаци, но май ще пропусна - хем да не се натоварвам, хем дребен няма кой да го забавлява.Иначе миналата година бая помесих, бая поядохме... Simple Smile

# 88
Добро утро!

Много ми е мъчно в момента. Докато стигнем до детската, малката беше много весела, непрекъснато говореше за това какво ще прави днес там и прочие. Но когато прекрачихме прага и госпожата дойде да ни посрещне, Хриси изведнъж се стъписа и се гушна силно в мен. Въобще не пожела да гушне госпожата. Направо ме заболя сърцето. Около нас се скупчиха още няколко госпожи, които ме познават още от моите детски години и ми казаха да седна на пейката, за да я успокоя. Тя милата седна в мен и така се сгуши и такива сълзи зарони, че направо ми идваше да си я прибера. Започна да нарежда, че не искала да ходи на детска и да си я прибирам, за да е с мен и да си играем вкъщи. Най-накрая се появи едно детенце от нейната група, дето е влюбена в него и благодарение на него, тя ме пусна, хвана го за ръка и влезе геройски вътре, продължавайки да подсмърча жално. След малко ще звъня на госпожата да я питам дали се е окопитила или напротив. Имам чувството, че утре няма да иска изобщо да тръгне от нас. Оффф а мислех, че вече е голяма и няма да плаче, но уви.

Арлина, дано при вас днес е минало по-успешно. Дано твоята дъщеричка да е влязла вътре без да плаче и да започне да си ходи с удоволствие.

Чифлигарова, аз смятам да боядисвам яйцата в четвъртък, стига малката да е отишла на детска. Тогава смятам да направя и курабийките, за да знам че съм приключила с тези задължения. Сега минах и купих боя за яйца, дано тази година съм взела по-сполучлива от предната година, когато уцелих много гадна боя и яйцата въобще не станаха красиви.

# 89
Ох,какво да ви кажа момичета CryГолям рев,голямо чудо.Направо в истерия изпадна. ConfusedПредполагам,че вече се е поуспокоила,защото още не са ми се обадили.Утре сигурно още повече ще плаче.Горкото,направо ми се къса сърцето. Cry

Общи условия

Активация на акаунт