Гаденето отшумя, СЕПТЕМВРИйска мама разцъфтя

• 12 107
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Явно аз съм специален случай.Наливам се с чай от дренки  Sick А защо са ти увеличили дозата, ок си , нали?

# 211
Здравейте и днес от мен! Аз съм почти излекувана вече и съм определено по-щастлива! Щом днес оправих гардеробите и пускам пералня значи съм на 6. А да ви задам едно малко тъпо въпросче ,ама съм се запритеснила още от сега  Laughing Embarassed  след като родим, в коя тема и подтема ще се търсим за обмяна на опит? защото аз като стана и първата ми работа е да вляза тук и да прочета нещо ново.  Laughing

# 212
след като родим, в коя тема и подтема ще се търсим за обмяна на опит? защото аз като стана и първата ми работа е да вляза тук и да прочета нещо ново.  Laughing
Отиваме в сектор Родени през 2009г, ще си имаме отделна тема.все ще се намерим Simple Smile

# 213
  • София
Ей, pocahontas80, много неприятно! Няма ли начин да си поостанеш в къщи. Дано ти отминат тези неразположения  Hug
Атракция, и аз бих искала да си седя малко вкъщи, ама затова ми трябва болничен, а аз все още си чакам парите за предишния болничен, от началото на март  Sad Нашата счетоводителка не си дава много зор, все още не е внесла болничния лист в НОи или там, където се внася  #Cussing out А аз чакам над 200 лв, което не е малко, а имаме и жилищен кредит да плащаме...банката не чака...ами какво да ти разправям, не мога да си позволявам да остана вкъщи, трябва да съм на път да умирам, за да го направя  Cry

# 214
Аха, добре.  newsm78 То близо до акъла,ама трябва някой да помисли първо  Laughing

# 215
  • around the world
Pocahontas,
много неприятна случка! Може би е добре да поговориш с д-ра за това какво още да правиш и да си си почиваш повече когато ти е възможно. А относно ниското кръвно- на мен ми казаха във всеки един момент да носия в чантата си черен шоколад( черен, тъй като е по-полезен,но ако не обичаш вероятно не пречи и обикновен). Когато усетя че не се чувствам добре и се разтрепервам да хапна веднага няколко парченца.
Дано повече нямаш такива случки Hug!

# 216
Здравейте, момичета!

Не съм ви чела, но имам спешна молба към Вас: моля ви, ако някоя от вас има номерът на клиниката на Марков, да ми го запише, тъй като спешно ми трябва час за ФМ!
Благодаря предварително!
Получих резултатите от БХС, риска за Даун е 1:10000 бременни, но човешкия хорионгонадотропин ми е под нормата - 4!
Трябва да направя ФМ и Доплер.

# 217
Здравейте!От няколко дни, след разговор с моя приятелка, която наскоро роди се зароди в мен въпроса за бебешките храни. Пуснах анкета във форума, моля всички които са минали по този път да ми поогнат с мнение и глас по въпроса! Ще съм ви много благодарна! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388960.new#new

# 218
  • на последния етаж
Здравейте, момичета!

Не съм ви чела, но имам спешна молба към Вас: моля ви, ако някоя от вас има номерът на клиниката на Марков, да ми го запише, тъй като спешно ми трябва час за ФМ!
Благодаря предварително!
Получих резултатите от БХС, риска за Даун е 1:10000 бременни, но човешкия хорионгонадотропин ми е под нормата - 4!

Телефонът в клиниката на Марков е 946 0795, адрес: ул. "Алеко Константинов" 17. Стискам палци всичко да е наред!!!

# 219
  • around the world
Здравейте, момичета!

Благодаря предварително!
Д-р Димитър Марков
02/946 07 95
0899130550
след 14:00 часа. Настоявай пред сестрата,че ти е много спешно!!!
Успех  Hug!

# 220
Благодаря ти, Riuia!
Никой не ми отговаря на този телефон обаче, ще опитам по-късно!
Боже, дано всичко е наред с моето бебче!  Praynig

# 221
Буено, благодаря и на тебе за бързата реакция!
Значи и на двата тел. да звъня след 14 ч.? Hug

# 222
  • София
Здравейте мацки! Да се отчета - вчера бях на ФМ при доц. Димитрова във Фемина - 135 лв за видеозон,Доплер + диск с бебетата. Моля сложете ми два розови щъркела. Ще връзвам панделки и кордели. Момичетата са по 280 грама всяко, високи по двадесет и няколко сантиметра. Всички органи са добре развити за възраста, шийката на матката ми е добре и канала е затворен. Кръвопотока бил добър и всичко е О`к. Меметата не спряха да се ритат едно друго. По време на прегледа едната си търкаше очите и риташе с двата крака едновременно маточната стена, а другата си запуши ушите и не си махна ръцете от там докато я гледахме Joy
Да се оплача сега от ЖК оня ден. Отивам и чакам 20-30 мин. да влезна. Тамън ми идва реда и акушерката разправя, че имало нова програма и трябва първо да мина през касата да се запиша. Айде нова опашка от 10 мин. Връщам се и пак чакам да влезна в ЖК. Разгеле влизам и почвам - ами наболява ме корема, повръщам Магнерича и т.н , а акушерката вика - не ме занимавай сега, че имам много за писане newsm78 Премери ми корема, и О чудо - измери тоновете на бебетата с някакъв архаичен апарат, който приличаше повече на радиостанция отколкото на каквото и да е друго....Аз продължавам да крънкам, че искам направление за кръв и урина, защото имам метален вкус в устата и че съм в 5 месец Crossing Arms Дава ми тя и се почва отново ходене по етажите. Първо ходиш да си записваш час за лабораторията. Не можеш да платиш веднага, а трябва на другия ден отново да се наредиш на опашката за да дадеш 2 лева. Хубаво - най-накрая стигам вчера до опашката пред лабораторията и там разбира се митинг. Чаках, чаках /права, защото всички диванечета са заети и никой не прави място/ и по едно време сестрата казва Абе пуснете бременната да мине, какво виси тука? Както го каза точно три жени и то не баби, станаха се впуснаха към вретата да не би да ги предредя и започнаха да нареждат, че и те чакали...абе българска работа Thinking
Сега на обяд ще ходя да си видя резултатите и то пак вЖК и дано всичко е наред. Писна ми от опашки. Верно в частния кабинет е скъпо и започват да те сурвакат от вратата, ама за 20 лева щяха да ми вземат кръв за 10 мин и още вчера щях да си разпечатам резултатите от Интернет.
Айде извинете ме за дългия пост, ама кво да правя....по-късно ще се включа да кажа резултатите.
П.С. Аз на 22,04 ще ходя и при Марков и ще ви кажа и там колко ще ме обрулят

# 223
здравейте, момичета! не успях да изчета, но да ви пиша първо.
бубара, не се ядосвай, за съжаление такава ни е реалността #Cussing out понякога направо ми се иска да замина нанякъде ! аз си платих абонамент в Тина Киркова и честно казано съм доволна, но все пак има какво да се желае.
Янита28, стискам палци да си запишеш час и дано всичко е наред с бебчо и с теб !  Praynig
Покахонтас, много неприятно, говори с доки, дано се оправиш и не ти прилошава така!  Hug
аз още съм с гадна хрема, ходих на хомеопат и се моля за някакъв резултат, но за сега е почти никакъв...вчера бях на консултация, бебето е добре,много подвижно било Wink и моите изследвания са добри . чакам си с нетърпение ФМ.
лек ден от мен! ще ви чета и ще пиша по-късно.  Hug

# 224
Бубара, честити ти девойки!

Би ли ми дала телефона на Димитрова?

Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт