Подарявам кошница за кола Chipolino 0-13 кг

• 4 545
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
Наталка не гледам на емко от високо, ти поне ме познаваш и знаеш
но когато получиш колети от 20 човека и пишеш че нямаш вече е.........
следя емко от началото, радвам се че и Яна се намеси, аз не съм имала такива удобства и съм си отгледала децата, но не може да всяко нещо което се подарява да се навираш, много пъти пишат направо на лични и се правят на много нуждаещи се

# 31
  • Пазарджик
Рут,моляте не преувеличавай. Hug
Престанете с упреците към мен.Не ви стига в тази тема,пък и в друга започнахте да ме упреквате.

# 32
Най-сетне някой дойде на моята по въпроса с бедността и интернета ooooh!....Както и да е?

Янче , ти и другите момичета, които са наясно, понеже аз съм определено наивна до болка - моля да ми пишете тук или на лични какво е станало с въпросната Таня от Памидово. Виждам, че има нещо нередно.............. Майка и татко обещаха да им помагат колкото могат, а те са по-жалостиви и от мен, не искам да се злоупотребява с тях, при условие, че са с две пенсийки.
Само за инфо - къщата ни в Памидово я купиха за няколко хиляди лева, дошли от продажбата на апартаментче в циганската махала, след като баба ми почина. (Стягат я с микро кредити и "от нищо  нещо" схемата).  Познавам майка ми, неслучайно тя ме е възпитавала, ще си даде от залъка на чужд човек и не искам да се злоупотребява с добротата й.

# 33
  • на правилното място, в точното време
Руме, не визирам теб, Яна, Денчо или някое от момичетата, които помагат реално!  Hug
Поста беше към хора, които с повод и без повод пишат из темите, изтъквайки "добрината си". А Емко нахална или не , нека всеки да прецени,  дали да продължава да помага и с какво.  За себе си разбрах, че има доста хора, които злоупотребяват.  Преценявам ,че съм до там и спирам кранчето! Peace

# 34
Рут,моляте не преувеличавай. Hug
Престанете с упреците към мен.Не ви стига в тази тема,пък и в друга започнахте да ме упреквате.

емко когато в други теми се биеш в гърдите че като многодетна майка се грижиш много добре за децата си, поне им кажи на момичетата че за разлика от тях ти си облече и обу децата от малодетните майки, освен тук и в мамита още в колко сайта си пуснала зов за помощ
не съм видяла нито Ивка 10, нито зла вещица или Милена(shekids mama) да пускат тема моля помогнете
и в темата писах че много са пораснали децата на Наталия, не съм ги виждала от миналата година
а коментара ми за теб беше гузен негонен бяга
за мен си не само нахална и но груба и невъзпитана

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 20:47 от rut

# 35
Ивка10 извинявай  bouquet мислех си за нашата Дидка баба попадия но загубих дирите вече колко деца има  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 36
 Hug
rut ,поздравявам теб и всички момичета тук с това
Ти се сещаш защо си позволявам да го направя.
Усмихнат ден от мен.  bouquet

# 37
  • Пазарджик
Цял живот ще се гордея,че съм многодетна!Не исках да споделям,толко лични неща,но аз се грижа за пет деца!Моят мъж има едно от първия си брак.То също ми е дете.и аз имам още едно детенце, от моя пръв мъж.
Ако можех,щях да се грижа за още!
и от мен усмихнат ден  bouquet

# 38
Hug
rut ,поздравявам теб и всички момичета тук с това
Ти се сещаш защо си позволявам да го направя.
Усмихнат ден от мен.  bouquet

Лили newsm20 за теб и момичетата от пълна къща
благодаря за поздрава, това е песен която винаги ме разплаква

# 39
Цял живот ще се гордея,че съм многодетна!Не исках да споделям,толко лични неща,но аз се грижа за пет деца!Моят мъж има едно от първия си брак.То също ми е дете.и аз имам още едно детенце, от моя пръв мъж.
Ако можех,щях да се грижа за още!
и от мен усмихнат ден  bouquet
Антония, а къде живее дететенцето ти от първия брак? вие живеете с трите деца, а останалите две? Като си родила четири дечица защо само три си написала в подписа ти? 

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 15:54 от Луда Яна

# 40
емко08 ти просто не знаеш къде и кога да спреш.
Аз може да съм родила 1 дете, но ти също не знаеш за колко деца и възрастни се грижа, нали?
И само за пояснение, знам какво е многодетно семейство и наистина горда и достойна майка. Майка ми е родила 5 деца и последното съм АЗ!
На rut майката пък е създала 4 - ри деца.

Наистина стига толкова! Ако поне мъничко достойнство и гордост ти е останала СПРИ!

# 41
Столчето все още е свободно.

# 42
Ето и снимка:

# 43
Защо не пишеш на някой от координаторите тук, те ще му намерят правилно приложение вместо някой не толкова нуждаещ се да го вземе Hug

# 44
Нина, още съм "Новак"  Simple Smile и не съвсем наясно кой е координатор за София. Помогни ми с име, моля. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт