Споделете 103

• 25 990
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • България-Швейцария
ЗеФсе, в подобен филм е моят скъп с една фактура от юни миналата година, за 5 цифрена сумичка иде реч Twisted Evil.
Материалът е доставен и монтиран, както можеш да се досетиш, оглушките от страна на т.нар. велик клиент са същите.
И ние вече обмисляме огън, ама зад вратовете им в стил ранните 90 на миналия век, на намеците за съд реагират като куче на кремвирш.

# 586
Така се смях до преди малко, а сега Госпожа Имелда ми изби зъбите с тази новина Cry
Да почиват в мир! Flowers Rose

Джули, пробвай с минаване с нож по ръба между козунака и тавата, с разтърсване или усукване на тавата (ако е метална). Ще излезе, няма страшно. Изчакай да изстине малко.
Аз сега чакам да втасат други два козунака, че от вчерашното печене е останала третинка козунак и половинка руло. А утре ще ходим на гости, трябва да се представям.

# 587
Споделям шопинг·Купих си страхотни дънки и после съм на зала·

# 588
  • До хладилника, който обичам

Брех! Shocked Как я слагаш тази точка помежду?

# 589
  • Казанлък of all places
Ох, не мога просто... Сподел : http://news.automedia.bg/read/6721.html

# 590

Брех! Shocked Как я слагаш тази точка помежду?
На моята клавиатура е над тройката·Другата си точка трудно я намирам Simple Smile·

# 591
Готово! Минах под плащеницата.

# 592
  • До хладилника, който обичам
На моята клавиатура е над тройката·Другата си точка трудно я намирам Simple Smile·

Хубава работа Crossing Arms
Аз имам най-проста точка.

# 593
Ох, голямо мерси на angelina.bgk за споделянето! Първата кола ми е като първия мъж - винаги ще я наричам "моя". Доживях и аз да се разпъшкам тука.

# 594
Споделям моето разочарование от туроператорите в БГ, тъй като в подфорума за пътувания не ме пускат (нов съм бил).
Не може да пратиш мейл до даден хотел и те да те пренебрегнат тотално.... Не може да поискаш нещо повече от стандартна информация (2-3 думи) от някой, който си изкарва прехраната с такива като теб и тоя да те прати в трета глуха....
Имал съм щастието (или нещастието) да работя със западняци и знам за какво става дума (не точно в областта на туризма)....
За щастие точно хората от хотела, който ми беше допаднал от самото начало, май се оказаха най-свестни и ми пратиха много подробна оферта и много готини цени. Сега само трябва да се разберем с жената, че тя иска другаде....

# 595
И на мен първата кола ми е като първата жена Simple Smile
Моята първа жена беше грозничка, дебеличка, но .... и до днес си спомням с умиление за оня омайна нощ....
Моята първа кола беше Москвич!!! Simple Smile
Още малко само трябва да поразбогатея и веднага си купувам някой запазен Москвич (или пък Волга), да си правя кефа

# 596
На мен пък обратно - първата ми кола беше дебеличка.

# 597
Сели, бан ли имаш?

# 598
Разпети петък.
С ниски обувки съм. Щото шофирам днес. Първата половина от пътуването ми мина без документи.
Защото заплеснатият ми съпруг не си намери ключовете сутринта. Накара ми се и хукна на работа с трамвая.
Ама що взе документите със себе си?
Работната ми седмица приключва около 12.00. НО петък си е друго нещо. Приключих чак сега.
Яйца не сме боядисвали, но Гарганела нарисува 2 в училище. Занесе 3.

Не съм чувала нищо за починалите любими писатели на Имелда.
Вечна им памет  Flowers Rose

# 599
  • Boston, MA
Лека им пръст! Поредицата за прокълнатите крале ме омагьосваше дълги години...

Общи условия

Активация на акаунт