Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо Герри направи ехограф и защо е разтревожена?
Какви съвети са дадени на Герри от други участници във форума?
Какви са благопожеланията към Вики и мама и какви новини споделяте другите участници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо Герри направи ехограф и защо е разтревожена?
-
Какви съвети са дадени на Герри от други участници във форума?
-
Какви са благопожеланията към Вики и мама и какви новини споделяте другите участници?
-
Как се правят боядисаните яйца за Великден?
-
Как да предотвратите напукване на яйца и стопяване на восък, когато боядисвате с гореща боя?
, да не вземе да се разболее точно сега, че утре ще пътуваме, направо ми срина настроението и вече нямам желание за нищо 

и с Коки цяла сутрин бяхме на вън, ходихме и на една детска площадка, където една лелка ми развали леко настроението с резония въпрос - у я да видиме бебето, имате ли годинка? А аз я изненадах като и казах, че е на 1 година и 9 месеца. Няма те си представа с какъв уплашен поглед ме погледна. Писна ми от тези въпроси. Какво да правя като е дребен. За мен е важно, че се пребори с толкова много неща и сега е добре, килограмите с времето ще ги наваксаме.
как си, ходи ли на лекар?
утре всичко да мине добре и да снимаш малкия да го видиме сладура.

. Купих си едни лепенки ,които се увиват около яйцето и се потапят за секунди в гореща вода. Така се залепя супер. Много бързо,лесно и красиво става според мен.

Чакаме скоро да се включат.
от вчера и цяла нощ не съм спала
, ВЕроника и тя кашляше през нощта.
.
. ТАка че Ивана, ако правиш рисувани яйца първо си ги свари, тогава ги рисувай и после си ги потопи в боите, аз пробвах и направих едно така и то стана наистина страхотно, но само то, а другите, сега си мисля да ги налепя с лепенки пък каквото стане. СЪжалявам ама нечакайте снимки от мен на НИЩОТО, което направихме. Утре може да пробваме пак и да боядисаме още. НА свекървата яйцата също не са станали и тя е много разочарована, тя ги е правила като на МИдичка с такива лепенки, но нещо не са станали. Е утре ще повторим. Хайде аз изчезвам, че имам още багаж да оправям! Още веднъж ВЕсело изкарване на празника!