При Дюкан ясно е това - ядат се мляко, риба, мръвка и яйца - 174

• 27 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 240
  • ЛОВЕЧ
Какво да кажа повече за себе си,започнах 76кг.и съм висока 167,по калкуратора ми дава да стигна 63кг,но незнам дали ще се получи,като виждам тези 2кг.само за 9 дни вече....Но не се отказвам лесно и се надявам с Ваша помощ и подкрепа да успея.

# 241
  • Варна
tsitalia, добре си дошла миличка!никакво отказване и отчайване!през ударния свалих само 3 кг.и сега свалям доста по - бавно от другите, но свалям!така че - само напред!
чети рецептите и си приготвяй вкусотийки!доста по-лесно ще ти е!менюто е страшно разнообразно!

# 242
Добро утро и от мен!

Моята трета взе да се закучва... лошо време, лошо настроение... +1.5кг на кантара  ooooh! ooooh! ooooh!
За капак пак голямо наплюскване (режимно, но излизащо от границите на нормалното за 1 ядене  Laughing ) уфф, страшна работа е тази 3-та...

Хайде стига съм се оплаквала, лек и отслабващ ден на всички! И да почерпя едно кафе с канела

# 243
  • София
Благодаря ти Вещи,вече дишам спокойно!

# 244
  • ЛОВЕЧ
Благодаря за подкрепата,голям инат съм и доста упорита така,че отказване няма.Имах доста изкушения за тези 9 дни и сина ми имаше рожден ден и устоях на сладките изкушения и не съм прегрешила с нищо,така че като съм влязла един път в тази мания по Дюкан няма мърдане,тук съм до края newsm78

# 245
  • Варна
само така!  bouquet

# 246
Здравейте, реших и аз да попиша най вече защото имам голям проблем, а нямам много време да стоя пред компютъра. Значи, миналата година /09.2008/ бях на тоя режим за 45 дни, карах 7П/7ПЗ, отслабнах много 10-12 кг., започна от 68 и стихнах до около 57-58/ за мен поне е много, тия са кг. които искам да бъда/, но.................започна голямото плюскане, никаква 3-та фаза, никакво захранване, никакви ограничения.И така април 2009 се оказах 73 кг.От началото на април съм на диета отново, но нещата стават много по бавно и незнам на какво се дължи. Мислите ли че втория път винаги е така. Незнам, дали греша някъде, единственото по различно  нещо от първият ми опит е че ям по 2 кисели мека/Верея 0.1%/, а преди мн рядко си хапвах мляко.     
Забравих да кажа, че и цигарите спрях през март, може и от това да става по бавно CryБлагодаря ви Simple Smile

# 247
  • София
Добър ден и от мен  Grinning?!
Момичета /та/, искам да споделя с вас какво ми се случи преди малко в аптеката когато си купувах течен парафин, че от днес включвам зеленчуците, а салатка без малко мазничко не е салатка  Embarassed! Значи, казвам аз какво искам на аптекарката, тя ме поглежда и казва "........... и ти ли на Дюкан................", аз и се усмихвам, а зад мен се чува женски глас "..............ти момиче, знаеш ли какво си причиняваш с тази диета.............." и ми разказа как тя лично е спазвала режима, съответно е свалила 15 кг и в един момент са започнали страхотни проблеми с бъбреците, как до ден днешен се лекува  и не може да се оправи  Thinking! На въпроса ми дали е пила достатъчно вода, ми отговори, че е приемала няколко литра...............просто не знам какво да си мисля, защото аз от снощи съм с болки в областта на бъбреците  Cry Обясних си го с лошото мокро време, което винаги ми действа така, защото си имам песъчинки от години и си правя кризи от време на време! Какво ще кажете вие, които от повече време спазвате режима, дали има опасност наистина за бъбреците или е индивидуално?

При мен се получи смъкване на бъбреците.Докторката го откри при прегледа ,малко след започване на диетата и ми каза,че мога да продължа щом толкова настоявам,но рискувам още смъкване и от там по-лесно предразположение към инфекции.Аз и за това побързах с 3-та фаза.Сега си правя 2 -ра фаза,но по схемата 2/0 ,за да смъкна само от долната част на тялото. За себе си имам едно на ум за режима.

# 248
Здравейте, реших и аз да попиша най вече защото имам голям проблем, а нямам много време да стоя пред компютъра. Значи, миналата година /09.2008/ бях на тоя режим за 45 дни, карах 7П/7ПЗ, отслабнах много 10-12 кг., започна от 68 и стихнах до около 57-58/ за мен поне е много, тия са кг. които искам да бъда/, но.................започна голямото плюскане, никаква 3-та фаза, никакво захранване, никакви ограничения.И така април 2009 се оказах 73 кг.От началото на април съм на диета отново, но нещата стават много по бавно и незнам на какво се дължи. Мислите ли че втория път винаги е така. Незнам, дали греша някъде, единственото по различно  нещо от първият ми опит е че ям по 2 кисели мека/Верея 0.1%/, а преди мн рядко си хапвах мляко.     
Забравих да кажа, че и цигарите спрях през март, може и от това да става по бавно CryБлагодаря ви Simple Smile

Втория опит никога не е ,като първият Simple Smile

Сега ще стане,но много по бавно,нужно е много търпение !

# 249
Днес ми е пети, последен ден от началната ударна фаза. Ако днес не умра, утре съм се заканил да изям цяла купа салата от краставици и домати... Как ми липсва само една хубава зелена и червена салата...
Иначе днес кантара с още 1 кг. надолу или общо станах 3 кг. за петте дни, но ми се струва че от тези три килограма поне 1.5 са вода.
Иначе аз смятам че кантара всъщност няма толкова голямо значение. Не е необходимо да се теглите всяка сутрин и особено да се вманиачвате и да отчитате някакви си там 200, 300 гр. Извинявайте ама 200 гр. са една чаша вода. Съвсем нормално е теглото да играе всеки ден с по 200, 300 че и повече грамове...
Най-важното според мен е показанията на метъра. Мерките са много по-важни от теглото и те са критерия дали отслабваме или не.

Ще цитирам тук една колежка от една друга тема в този форум:

Цитат
Едните килограми нищо не значат. Аз съм била 48 кг, сега съм 51-52. Сега съм доста по-добре от тогавашните ми 48. Намерете си други начини за измерване, защото ето как изглеждат двама души с еднаква височина и еднакви килограми:

Както виждате от снимките тези двама души тежат еднакво, но съвсем не изглеждат еднакво добре.  Grinning Така че не се втелясвяйте в кантара толкова много ами гледайте да си оформите добре тялото.

# 250
  • София
tonnny_bg, аз още от септември съм на режима. Свалих 12 кг, а преди режима бях свалила още 5.
Ама през трета фаза качих 3 и заради това сега се трудя над тези 3 кг.  Hug
 Whistling
ooooh! мен точно от това ме е страх да не кача като мина в 3-та , а и не съм достигнала точните килограми

# 251
........Ако днес не умра, утре съм се заканил да изям цяла купа салата от краставици и домати...
Joy Joy Joy
Стискам палци да доживееш до салатата.

# 252
Цитат
Сега си правя 2 -ра фаза,но по схемата 2/0 ,за да смъкна само от долната част на тялото.
Как така, какво означава това?   bouquet

Смехорана, не се тревожи! Аз качих, защото на няколко пъти наистина попрекалих с галите! Ако бях умерена, нямаше да стане така. Аз съм си виновна, не режима. Но ще се науча с труд и постоянство да съм по-умерена.  Hug

# 253
Михи, Да са ти честити двата месеца  newsm51 Поздравления за новите мерки и леко сваляне занапред.  Hug
Сега ще се самонакажа  Banghead Как съм те забравила  newsm78  (от режима е), прости ми  cry
ТиРи, предполага се, че ще ти е отпаднало за физически упражнения в самото начало, но не виждам проблем да си носиш коланите. А и някакви леки гимнастики можеш да си правиш, но за тонус, не спорт за маса (нали ще я разкарваме  Wink)
tsitalia,  welcome чети темата (споделения опит винаги е от полза) и питай, ако има какво. Така със съмишленици се сваля по-лесно. Имаш само 13кг за сваляне, така че спокойно! Ако искаш си пиши менюто, за да може ако има неосъзнати грешки, да ги коригираме. И нещо важно - измери си обиколките в сантиметри, ще видиш колко бързо падат  Hug
vanessa_p, сама си се убедила в необходимостта на 3та фаза. За ограничението на млечните знаеш (а някои момичета умишлено го ограничават още малко), но цигарите са отделен въпрос, а и повторението на режима.... Определено ще става по-бавно сега, само трябва да не се отказваш и да си вярваш  newsm10
NIELKA, за пръв път ли се сблъскваш с 'доброжелатели'? Ще има още много такива, но ти си решаваш. В старите теми ни пишеха, че ще умрем, също както самия Дюкан (от собствената си диета)  hahaha
Борис , много нагледно, браво  Hug

# 254
  • ЛОВЕЧ
Дано не ви омръзне днес от мен Partyсутрин не съм свикнала да закусвам,а това сигурно е проблем и затова за закуска си взимам само 3 лъжици трици с малко кисело мляко,в 10 часа 200 гр.кисело мляко,за обяд миш-маш с пилешко месо и гъби,а за вечеря пиле със зеленчуци/лук,морков,гъби,тиквичка,домат,чушки , подправки/за десерт крем карамел.Ако има нещо нередно кажете ми newsm78

Общи условия

Активация на акаунт