Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 025
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Ама Иве, изворна и минерална е различно. Изворната вода няма минерализация или е много малка, близка до тази на чешмяната ( а зсъм зле с химията, но всяка вода съдържа някакви минерали). А минералните вече са различни- има с ниска, с висока  минерализация. И за възрастни не е добре да се пие само минерална вода, защото се натоварват бъбреците, и трябва да се редуват задължително водите.

# 151
  • София
Да,съгласна съм Хриси,ама защо не казват че има специална изворна за децата?
Аз пия от чешмата пък каквото ще да става Mr. Green

# 152
Абе де да знам, аз на статиите в Дир-амного много не им се връзвам, щото като тикажат Добър ден трябва небето да гледам, та да разбера.
Но откак се преместихме всички почнахме да пием вода от чешмата, изобщо няма нищо общо с водата в стария блок. Странна работа. Нищо ни няма засега. Една приятелка имам, в Лозенец, тя пък милата само да пийне от там чешмяна вода и се подрисква, и гаджето й и той. Явно има нещо куцо в тръбите им, знам ли. Иначе във Варна си пие чешмяна вода и нищо й няма.
Никсъна само като сме навън пие изворна Девин, т.е. всеки ден като излезем м укупувам малка бутилка и си я пие, навън и после в къщи. Ако не я излее , разбира се, напоследък по 5 пъти на ден бърша локви.
А има и едни филтри, дето се слагат на чешмите, уж за пречистване. Ама аз съм леко скептична, струват ми се същите като Брита-та.

# 153
  • София
Пак са някакви изстерии.Българска му работа.Хриси не разбрах детето в къщи каква пие?Аз редувам девин розов чешмяна и от каната брита.

# 154
  • София
хм аз пък само девин розов давам, не съм редувала, поне не и наскоро. мисля че е време и ние да си купим една брита, само им се каня Thinking

# 155
  • Асеновград
Да се изкажа ли като много компетентна по софийската вода Mr. Green?
Живях известно време на квартира на бул.Христо Ботев , водата от чешмата течеше жълта , въпреки , че имаше филтър.После в Студентски град ставаше за пиене.Мисля , че в центъра канализацията е мнооого стара и затова така.
А в Асеновград водата е много варовита.Ние пием розов Девин всички.Инцидентно купваме друга , ако сме навън примерно.
Статията е глупава , аз съм мяркала на етикети на води , че не са подходящи за всекидневна употреба , не само за деца , но и за възрасти.Трябвало да пише , че не са подходящи за деца под 7 годишна възраст , ми хубаво , ама от заглавието излиза , че продават вода с отрови някакви в нея.
Ако знаете Тедо вчера каква я свърши ?Набарал една боя за рисуване на кака си в кутийки , харесал си черното , решил , че е крем и като почнал да маже...Намерихме го омазан до веждите и ушите в черно , ама черно , разплаках се от смях.Снимахме го даже , трябва да ви пусна снимки с последните му изпълнения като съм си вкъщи - "Тедо ще се бръсне" и "Тедо - минал през комина" , той като се видя в огледалото се изплаши и разплака.
Днес ми е много напрегнато и тревожно в работата , искам да всършва по-бързо деня.

# 156
 JoyБили, голям образ твоя Тедо  Joy Пускай снимки...

# 157
Аз също давах изворна на девин до преди 3-4 дни, но реших да го пробвам на чешмяната вече и сега му правя АМ и чай с чешмяна (той вода все още не пие чиста  Tired ) Иначе още в родилното ми обясниха, че минерална не се дава. За сега не виждам проблем от чешмяната, въпреки, че аз не  я пия  Embarassed. Но от водата във Варна получих алергия. Два пъти при това. (не от пиене де, от миене с нея станах на огромни червени, парещи петна  ooooh! )
billie  чакаме снимките  Joy

# 158
привет
Ели,как е Коки??
Веси, ще ходите ли на Кюстеднил за празниците?
Били, сълзи ми тръгнаха от смях с твоя син  LaughingДа го нацелуваш
Аз давам Девин розов етикет, понякога и друга , но рядко.Тя не пие много вода.
Ева не говори много ,има си набор от думи, бърбори си ги тях, но ако й кажа някоя дума да я повтори рядко я прави  LaughingКазва я след няколко часа и то не много правилно.
Времето е прекрасно, имам страхотно настроение. Пожелавам на всички същото  Hug

# 159
Ками в К-л сме в неделя и понеделник
Звънни, ако имате време да се видим - дават много хубави температури и слънчице  Laughing

# 160
ок ,Веси, ще ти се обадя  HugНа площадката до Европа ще спретнем среща на щерките  Laughing

# 161
  • София
много сладка снимка с яйцата на ева, ками Simple Smile
ами пие АБ но нещо се изприщи и ще го водим на лекар следобед днес.
 Confused

# 162
  • София
Ели на кой вид е?Много ми е жал,бързо оправяне. Hug

# 163
Еличко  Hug Дано бързо му мине на човечето  Praynig
Ние пътуваме утре сутринта
Момичета на всички хубави и с много красиви емоции празници  easter easter easter

# 164
Момичета, спомняте ли си по време на бременността задължително ли се правеше изследване за хепатит В или е както изследването за СПИН - по желание?  newsm78 Щото моя лекар не ми пускаше нищо различно от абсолютно задължителното и дори не ми споменаваше, че е хубаво да се изследвам за СПИН примерно. От тук четох и си пуснах платени изследвания, но за хепатит не помня. А сега покрай брадъра се замислих...

Общи условия

Активация на акаунт