Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 019
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • София
мисля че е задължително и се казваше нещо от сорта за австралийски антиген .
виж това - HBsAg- повърхностен антиген, австралийски антиген

иве не сме пили досега такъв АБ, док не мисли че е от него, ама ще иде м да го види. а името на АБ е панцеф.

# 166
И аз не помня за изследванията.  newsm78
Ние правихме козунак със сладко от шипки и стана страхотен,ама много голям като 3 кл. бебе.  Shocked И преди съм правила като ученичка бях на гости в кръстницата ми,но си спомням че ставахме към 5ч. сутринта нещо да го месиме.
Утре ще ходим в Пловдив и ще преспим,много се радвам!
Преди и аз по празниците се прибирах в Добрич,още нямах семейство тук,но пък там имах.Сега там нищо не остана за съжаление.
Никола повтаря думи,но неиска да се отпусне да бърбори.Ама налис и имам едно все дуднещо,хихи.
Приятно изкарване на празника!  Hug
Коки да се оправи и да не е нещо сериозно!
Лина дали е добре вече и Мими?
Били,давай снимки на Тедо-сладоледо!  Laughing
Вода давам Девин изворна и Банкя,някой път чешмяна.От Бритата не ми харесва на мен вкуса,що така незнам.

# 167
Привет,

Ели, прегръщам Коки  Hug
Коцето и той по тоя път върви - днес не го пуснах на ясла, че проточи сопол, пак. Само от едната ноздра тече, ама е зелен  newsm78. Сега като се събуди го грабвам и на лекар.  Едвам изкара една седмица и пак го пипна нещо. Не е оставал още да спи там. Вчера като отидох в 13.30 си ми го връчиха - кротувал в креватчето, ама не щял бил да заспи, та за това да им е по-лесно си ми го предадоха.

За водата - давам Девин розов етикет и от време на време Банкя. През Брита прецеждам водата за чай и готвене - и на мен ми е особен вкусът й.

Били, да го цункаш по муцунката от мен Тедо! Heart Eyes

Яна, ако имаш време и желание - можем да спретнем срещичка в ПЛД. Стига и Коцето да е ОК, де.  Peace

# 168
  • Асеновград
Елче , същата работа е Тедо с яслата.Все едно ходи фиктивно , от ноември е тръгнал и още не е спал там , само веднъж мисля.Един път изкара 2 седмици без да се разболее , иначе максимум седмица и е болен.Като прекъснем за 2 седмици да оздравее и после адаптацията почва наново.

Ели , милият Коки , дано минава по-бързо всичко.

http://bmalinova.multiply.com/photos/album/15/15#14 - ето ви го Тедо омазан.На снимките изглежда страшен направо , а на живо беше ужасно смешен , как си е заформил и веждите , едва сега забелязвам.

# 169
 Joy Joy Joy  Лелееее, Били, голям смях! Мноооого сладък Тедо. И Мариян покрай мене много му се смя  Joy  Joy

# 170
  • София
елче, мерси  Hug

новината от педи- коки има екзантема или още изсвестно като розеола и шеста шарка (болест). мдам.... добре че пи АБ само 1 път че щях да се гътна вече ooooh! сега е само малко изринат и доки каза че до 20 април макс е готов за подвизи. Praynig

познайте отде я е хванал, при положение че боледуват само деца до 2-3 г. възраст- ами от яслатаааааа, а той беше само 1 ден, когато беше опелото на татко, просто ми иде да ида там и да ги направя луди...не били приемали болни деца, ами от здраво не ще да го е хванал #Cussing out
бесна съм.... не че ангината е добре, ама това е 100% заразено от там...ох отивам да пуша после пак Close

# 171
  • София
Ели, не се ядосвай. Може да е имало дете в инкубационен период. Бързо оздравяване  Hug

ама тоя Тедо  Joy а ял ли е?

Аз давам на Кая изворна да Девин или преварена чешмяна. Дали вече не можем непреварена да им даваме?

# 172
Ели  Hug
Били, Тедо е направо неотразим  Laughing
За водата - частната педка ми каза, че от момента в който е минал на кухня, може да спра да варя водата. Но аз всъщност не съм му давала преварена, от както е роден е на Девин изворна.А сега е на чешмяна (непреварена)- да свиква.

# 173
Иве, чешмяна давам.

# 174
  • На края на вселената!
Ха, добър вечер, мили дами!
Видях на бързо въпроси за Лина - Тя все още има секрет от ухото, но няма болка. Като цяло е добре, само чакаме да спре секрета.
Иначе днес се прибираме от престоя ни в Пирогов с Катерина. Нагълта се с кислородна вода. много ми се събра и май ми трябва психиатър  Cry
малката гадинка е добре и й няма нищо
ще пиша повече утре, че имам нужда от сън

# 175
Мими  Hugи целувки на малката гадинка  Heart Eyes
Ели, не се ядосвай мила, важното е Коки да е по-добре следващите дни  Hug
Пристигна ми поръчка от Ларедут ,ама нещо не съм доволна  Laughing

# 176
Леле, Мимче Hug То така като се започне и  всичко лошо наведнъж, за съжаление.
Ели, и ти миличката, то пък край няма Hug Много целувки на Коки Heart Eyes
Ние също боядисвахме яйцата заедно с Дели. Беше невероятно омацан Laughing
Уча го на цветовете от скоро, но не сериозно. Започнах с червено.
Аз да се оплача- отново от моята педиатърка. Вчера бяхме на консултация- 11 600, 89см. И така, казвам и аз, че искам да сложим Превенар и тя веднага- не, няма да я сложа. Предпазвала само от едно единствено нещо и имала странични действия Shocked Опитах се да я убедя и се получи един безмислен спор. Направо незнам. Кажете ми дали няма вариант Масларски да ми я сложи, но тя да не разбира. Мисълта ми е дали е задължително да взимам картона от нея, за да я вписва този, който я слага ваксинта. Малко объркано май стана.

# 177
  • USA
Ели, Томасе  Hug! Дано бързо се оправят нещата при вас.
Много се смях на Тедо - професионално се е омазал  Laughing.
На мен днес ми беше труден ден, радвам се че свърши и чакам с нетърпение празниците.  Броя дните до ваканцията.

# 178
  • София
ДУ
Боряна мисля че може М да ви я постави ваксината,ние ще слагаме пентаксим при друг лекар и тя ми каза че ще издаде бележка въз основа на която ще се попълни картона.При вас не е задължителна ваксината още по лесно.Без картона става.
Мими  Hug
Велина и за теб  Hug кога тръгвате за БГ?
Тедо е страхотен с мъж ми сме се смяли много.
СТЕФИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,много здраве и щастие   bouquet  Heart Eyes

# 179
  • USA
Началото на юни. Забравих да ти кажа за водата - бутилирана пречистена даваме, изворна се води. По принцип е нужно да има 1 капка изворна вода в пречистената да се води изворна. Това ми го каза един познат, който се занимава с това.
Най-хубавата чешмяна вода е в Люлин, или поне беше, сега не знам какво е положението.

Общи условия

Активация на акаунт