Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 018
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!  Grinning
Варя си яйцата, да видим колко жертви ще има.
Честит рожден ден на Стефи, много здраве на нея и всички около нея   bouquet
За какво е тая ваксина Превенар? Ние слагаме пентаксима при друга лекарка и ни дава бележка, която носим на педиатърката, за да впише ваксината в картона. Вътре са описани разни номера на самата ваксина, дата на производство, срок на годност, че детето е клинично здраво по време на ваксинирането и май е това.

# 181
  • Варна
Добро и от мен  bowuu
Превенара е срещу някакви коки, които причиняват отити, бронхити и тем подобни.Боряна , тъй като това не е задължителна ваксина няма защо да е вписaна в картона.Вариантите са два или и казваш на педи при свършен факт да ти я впише/информативно само/ или сама си я вписваш като ти попадне картона в ръцете.И мойта педи направи физиономия и смятам при частното да и я бия като му дойде времето.
И аз вода давам само и единствено Девин розова.Рядко купувам и Предела.
Мими/Томасе/, откъде я набарала тази кислородна вода ? Слава богу, че нищо и няма  Praynig
Ели и на вас бързо оздравяване  Hug Има ли други болни в яслата ?
Били , да го нацелуваш тоя бръснаро- коминочистач  Heart EyesАз все гледам у нас да са на високо такива фулмастери и пастели.
Да се оплача от Нелия. Копира едно към едно всичко което се прави у нас.Върви зад брат си като сянка и иска всичко, което прави той да го прави и тя.Онзи ден като го наказах /Преслав/ с лице към стената да стои 15 мин. и тя отиде застана до него наведе си главата и не мръдна оттам през цялото време.Вчера я виждам, той пишка в тоалетната, тя си събула анцунга и иска да пикае права в тоалетната чиния  Grinning А най- новата мода е на излизане като ме види че си мацам косата и тя се тръшка и не иска да излизаме без да има пяна и на нейната коса.
Честит рожден ден и от мен на Стефи   bouquet Да е жива и здрава и само хубави новини покрай нея!

Дописвам .Днес за първи път направих на децата за закуска домашна юфка/онази натрошената/ с прясно мляко и захар.Хареса им много.
Уинкс, а за теб снимах яйцата, ама с телефона.Не е много хубава снимката.

цък   и и цък

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 09:51 от BOOTY

# 182
  • София
понеже вчера пропуснах да кажа за тедо- голям сладур!

бути, хубави са яйцата, моите да видите ooooh!

не помня кой попита, но ен знам дали има други болни, сигурно, няма как да няма Crossing Arms

ками, какво си поръчала от редута? и кога мислиш пак? щото нещо се зарибих и си търся компания Laughing

ЧРД Стефи! Здраве, сила, кураж и спокойствие ти пожелавам! Много са разнородни пожеланията, но съм сигурна че в най-удачни момент ще те стигне всяко едно от тях! Hug  bouquet

# 183
Честит рожден ден, Стефи! Желая ти много здраве, щастие и любов  bouquet
Благодаря ви за отговорите Hug
И аз пропуснах да кажа, че Тедо е супер готин Heart Eyes

# 184
  • София
бубе аз сега видях въпроса ти- да наистина може без картон, доктора който я слага ще ти напише бележка с това което е необходимо (серия на ваксината или каквото там е идентификацията й) и после тази бележка може да се прикачи към картона, някой ден, или просто да си я имаш отделно..
сандкасъл за превенара и аз имах наскоро питане, ще ти псна линк към едни неща да погледнеш. ето ТУК.

# 185
  • София
Тази година боядисах яйцата за 30 мин,не изневерих на традицията си само червени и на няколко сложих стикери.Сигурно ще ме побъркат утре децата с чукането но знам че и един камион няма да им стигне да утолят мерака за трошене. Mr. Green
Ели този АБ е май на силния от всички ми познати.Пожелавам и да ви е последния.Тази Р с АБ ли се лекува само?

# 186
elpet, мерси.  Hug Аз не го дадох на ясли Вики и може би евентуално за градина като стане време, ще реша дали и каква ваксина да сложим. Днес преди обед не успях да го изведа на разходка и сега повече от час се приспиваме, но не става. Почна да ми пили по нервите вече, ама то детето не е виновно, че блика от енергия, а майка му не успя да се оправи на време и му прецака сутришната разходка.  Whistling

# 187
  • sf
ПЛьос
Ние с децата сме в прованса- - голям кеф, по цял ден навън, голяма игра пада.

Томасе, дръж се  Hug
Иве, защо само червени ги боядисваш?

Ели, нали знаеш,че са най-заразни точно преди да се появят симптомите, тъй че няма как да са знаели в яслата кой е болен и кой не.

Весело доискарване на празниците на всички-
И викам да си спретнем някоя среща другата седмица. давайте идеи  Laughing

# 188
Ето ми ги яйцата, и козунаците ми станаха чудни ( по рецептата, която даде Уинкс) Flutter.
За среща съм За, но ще съм в София след 7 май.

# 189
  • София,
ХИ хи Joy Joy и ние от вчера сме в прованса, обаче и тук вече свеки има комп и нет, та няма да ви изпускам от поглед. Само дето от два дни несмогвам да се вредя, или пък тъкмо седна ама немога да Ви изчета, че все някой за някъде ме дърпа.
Така че после ще Ви чета назад.
Аз снимки на яйцата няма да Ви показвам,  Embarassed тази година съм супер разочарована, с голямо желание почнахме да ги правим с баткото заедно. Рисувахме ги около три часа с восък, обаче накрая като ги варих с боята восъкът се стопи и яйцата се боядисаха почти целите  Sick от творчеството ни не остана голяма следа, та днес въпросните яйца ги доукрасявахме с лепенки. Явно нещо обърках в технологията  newsm78, мислехме даже днес да се пробваме пак, но се отказахме, не ми се мажеше още, а и времето беше прекрасно та предпочетохме да се разхождаме навън.
ВЕсело посрещане на празника, аз ще оправям малката и ще я оставям на баба и да се приспиват, а ние отиваме на кръчма  Joy откога го чакаме тоя момент  Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЕФИ! Бъди много щастлива и обичана!   bouquet

# 190
  • USA
Много са хубави яйцата на Рокси и Буути! Българските бои са по-наситени от тукашните. Ще ги снимам утре, че ако ги види Кристиан ще ги потроши.

Честит рожден ден на Стефи! Много здраве и късмет!   bouquet

Тук днес е лято и е страхотно направо. Гледам, че и вие сте запразнили и не пишете много.

# 191
  • София
иве той е пил само 1 доза АБ, защото мислехме че е ангина и в петъка като се появи обрива док отсече повече никакъв АБ, това не се лекува с АБ. предписа сиром ериус и калциев глюконат сирпче да редуваме и това е.
сега просто си е обринат и му се спи, няма Т, даже похавпва по малко (яде луканка и кашкавал за мой шок, аз манджи въртя тука а той ooooh!)

хриси чудни яйца и кифлички Hug

sandcastle за ваксината ще се допитаме до специалист вирусолог и ще пиша тук какво е и неговото мнение, аз още сондирам., а и за децата е рано- трябва да са на 2 години за 1 прием на превенар а другото под 2 не се слага.

# 192
ммм, Рокси тези кифлички ще ги сънувам  Grinning
Аз накупих едни козунаци и рула от една фурна и вече ги изядохме  Embarassed Само едно руло успях да спася за утре, да не е без хич  Rolling Eyes
малчо се пробуди, после пак

# 193
Добро утро и ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Да сте здрави и щастливи всички!
 ЧРД на Стефи на патеричка   bouquet
Много са хубави яйцата, Рокси, Бути. Мойте малко тъмнеят, като че ли, но не мога да ги снимам, че няма батерии фотото.
Ели ,Томасе  Hug
Отивам да се чукаме...  Flutter

# 194
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Козунаци не бяха оснали в магазина,добре че дядо им купил за тях два от италианските,аз бях преубедена но излезнаха страхотни.Ще ходим до църквата.
Вики ами незнам защо само червени харесват ми.Като пораснат ще правим и шарени.
Страхотни са ви яйцата.

Общи условия

Активация на акаунт