Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 015
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Христос Воскресе !
Бъдете живи и здрави всички и семействата и дечицата ви  Hug Весело изкарване на празниците!

# 196
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
На болните пожелавам скорошно оздравяване. Мими,  Hug не от психятър,а от почивка имаш нужда
Боряна, нашият педиатър също категорично отказа Превенара. Каза, че Пентаксима е достатъчен. Аз съм на мнение,че васкините са нож с две остриета.
Ели, така е с яслите, като водех на забавачница Бояна имаше едно, което бухаше постоянно и съответно ни олепи и наглата детегледачка ми каза, че му нямало нищо - само пиел сиропче.От тогава не я водя.
по въпроса за яслите - мислех да я пускам от май,но мъжа ми е много против
За гърнето - прескочихме го -  вече често казва пиш и директо отива в банята.Е, после трябва да и мия крачетатаи дупето с душа, защото много и харесва. Оставям я и по гащичи за малко.Свикна с клекалото на първото сядане там.
За белите - даааааааар невъзможна е, само тръгва да се качва по стълбите, от не и спри - не разбира.Онзи ден се хвърли от дивана на пода. Н еходи спокойно, а тича. Любимато занимание е да шофира. Качва се на една кола и маже да стои 1 час в нея и да си кара.
Снощи беше в другата стая с баба си и казала, че мама и тати пушат - Лапнала си показалеца и казала ПУш
Хайде - хубав и светъл ден

# 197
Честито Възкресение Христово!
 Hug

# 198
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

# 199
4ЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО !

Ние се преборихме с яйцата,Марти си умря от кеф и ,ако може6е 6те6е да натро6и вси4ките
 easter easter easter

# 200
Христос Воскресе! Честит празник на всички. Здраве и щастие.
Аз чакам Дели да се събуди и отиваме на Владая при свеки на огне. Мъжът ми днес има имен ден. Да ни е жив и здрав и ще празнуваме.
Вчера бяхме на гости на приятели, изчакахме 12 часа и цалята компания отидохме на църква. Беше ми много приятно, защото миналата година не успях да ида заради Деличка.
Лек ден и приятно изкарване на всички!

# 201
Ние не успяхме да отидем на църква снощи. Мислех сега като се наспи Вики да отидем, но той не може да заспи. Двете баби са тук и явно се разсейва. Майка е именничка и до сега бяхме на маса, едвам дишам - много вкусно прави агнешкото. Пък и буря излиза, май няма да успеем за църквата.  Confused

# 202
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!  easter
Много здраве и късмет!   bouquet
Честито на именниците!   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФИ!  Hug
Ние се върнахме от Пловдив,беше страхотно.Малко ни беше.Благодаря на Елче за насоките,в центъра децата искараха страхотно.Имаше хора,танци,масово боядисване,много забави за децата.А вечерта бяхме в заведение,което Елче ми препоръча,с градина и детски кът,децата се занимаваха и вкусно беше.  Hug
Никола ни пребори всичките с яйцето си.  Laughing
След малко и ние поемаме към свеки на маса.Вече всички са там,но децата заспаха докато се приготвяхме за тръгване.
Кофтито е,че много съм напълняла.Не си влизам в дрехите и се чудя как допуснах това.  ooooh! Много се подтискам.
Мими,как така пила кислородна вода малката фурийка?Дръж се,прегрътки!
Ели,бързо възтановяване на Коки!Много ви се насъбра,желая ви много положителни моменти вече!  Peace
Марти,  Hug
Хриси и Бути страхотни яйца!И мойте са супер,ако успея скоро ще пусна снимки.

# 203
  • София
Ние ходихме сутринта на църква и попа им даде по едно усветено червано яйце взех и свещичка запалелена от там и си я опазихме,което ме учуди догоря си в къщи.
Някой мислил ли е за РД нашия наближава,хем искам да има забавления за децата хем да не е в затворено помещение някакви идеи?
Яна радвам се че сте изкарали добре.

# 204

Весел празник момичета!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФИ!
Ели, Мими Hug

# 205
  • София
Во истина воскресе!

Весел празник на всички!
Аз месих за 1 път козунак и почти стана...с малки премеждия.
Честит рожден ден, Стефи! Да си жива и здрава, и много щастлива!

# 206
  • София
Христос Воскресе!!! Много здраве и любов на всички ви!!!

Томасе,  Hug. Целувки на малката Кати!

Боряна, а вашият картон при личната ли стои? На Кая си е при мен.

Стефи, честит рожден ден на патерици, много здраве и щастие!!!

Буути, пак се смях много с твоите сладури  Joy

Дани, защо преди варенето сте ги рисували с восък? Аз доколкото знам се сваряват, рисуват се още горещи с восъка и после се пускат в боята.

Иве, хич не съм се присещала още за рождения ден. То и нашия е най-далеч, де.

# 207
Янче, страхотно звучи екскурзията ви.
Айка, картонът е при педиатърката.
Иве, аз си мисля за рождения ден. Обичам от рано да планирам нещата. Също като теб ми се иска да е на открито, но си нямам и идея къде.
Дели вече почти е без памперс. Казва си. Само за акането не винаги. Днес за първи път беше навън само по гащички. Обаче отново се кърмим супер често. Вече не си поставям срокове. Когато - тогава.
Sandcastle, да е жива и здрава майка  ти  bouquet
Аганка, вкусен ли стана козунака? Аз също меся всяка година, но тази пропуснах. Взех си български, много хубав и един италиански.

# 208
  • София
За мое учудване стана много вкусен. Аз се отчаях, когато ми преля от тавата при печенето, а нали не трябва да се отваря фурнатата първите 20 мин...трябвало е да го сложа в 2 тави, или в по-дълбока, ама като не знам. Следващият опит ще е по-добър визуално, надявам се. Въпреки всичко си го снимах и утре ще ви го покажа.
Лека вечер на всички Hug

Какви са тези малки импресионисти в нашата група юлчета Joy

# 209
Таня и нашият козунак така стана огромен.Така и неразбрах колко време трябва да втасва.Хубав беше като топъл,ама като истина...глетав.
Много се забавлявах със снимките на Тедо!  Heart Eyes
И моят картон стои в мен.
Браво на Дели за памперса.И при нас е много често кърменето.Неиздържам аз вече,а Никола си суче все едно така ще е до първи клас.  ooooh! Казвам му че трябва да спира,че е голям вече и кака му обеснява и му говори,ама той ''ъ,не''.''ъ,не'' и ''гъй''.''Гъй'' му е когато иска да суче или когато иска да го гушнем,но другата седмица мисля да посетя хомеопата с цел отбиване пък да видим.Напоследък заспива с мека топка или кучето си без да сучи.Тва е някакъв напредък,но съм пробвала да му откажа и реве жално.

Общи условия

Активация на акаунт