Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 878
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
това със злопаметността е много вярно.
Винаги водолеите помнят избирателно.
1 нещо някой накриво да му е направил - после цял живот ще му се опява.
А ако това едно нещо е в следствие на 20 кофти постъпки от негова страна - тези постъпки все едно никога не са съществували, той ги е забравил, не ги споменава, нищо. Може да повдигне тема за този 1 проблем, който него го притеснява, но ако му покажеш неговите 20 кофти постъпки ще се държи все едно нищо не си казал... 
много ме дразни това.
Изискват много неща от другите, а същите тези неща не винаги, дори рядко ги предлагат в замяна.
Съгласна съм !!! И с това , че са мързеливички съм съгласна,все трябва да им се напомня, за да свършат нещо.
Аз съм омъжена за водолей вече 20 години и мисля, че могат да бъдат много верни партньори, влюбени и внимателни.
Така,че малкото им добри качества компенсират всички останали  Laughing

# 181
Изискват много неща от другите, а същите тези неща не винаги, дори рядко ги предлагат в замяна.
Дават ги, ама като ви ги дадат вие решавате, че трябва да се подиграете с водолеите и съответно престават да ги предлагат и нас, и на следващите след вас. Така че се сърдете на онези преди вас, а не на водолеите...  Rolling Eyes 

# 182
Оф, ама вие още ли я къдрите тази тема?
Какво беше авторката се чудеше дали да вземе някой си водолей ли?
Това е стара работа вече.
Сигурно отдавна са се бракували или разпърдяли.

# 183
Абе, хайде и аз да се изкажа, пък нека са се “бракували или разпърдяли“.
От 11 години съм с Водолей, 6 от тях са в законен граждански брак  Mr. Green

Е, още съм влюбена в този човек, а най-странното е че продължавам да се влюбвам все още и все още, макар всеки път да си казвам “е, просто вече няма накъде“...

Слънчеви, отговорни, позитивни, страхотни бащи, любими, приятели (когато имаш нужда от приятел, заменя дори и приятелката ...), партньори  във всяко едно отношение, пътешественици, идеалисти, вярват в доброто у хората, лидери, емпатийни, със страхотно чувство за хумор, поемат рискове и не ги е страх/срам от последствията, романтични до ента степен (къде пък ги видяхте неромантични??? ).

Това е човекът, за когото ако имам право на избор искам и в следващия си живот да  се омъжа!

Всеки миг, всяка секунда с него ми е като благословия, като слънцето и водата за цветята...
Откакто сме заедно аз съм по-добра, по-спокойна, по-весела, по-позитивна.

Широко скроени хора, няма и помен от стиснатост (кой беше го писал???), щедри и изненадващи, щури и екстремни, винаги имат решение за проблема, действени, открити, честни...

Абе, обичам го този мой Водолей, нямам и грам какво да отчета като негов минус. Дори и да е имало преди, учи се, променя се, “подобрява се“ във времето...

За сведение аз съм Везна...

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 22:10 от LeAn

# 184
Водолеят е прекрасен, ако има смелост да се довери на човека до себе си. Ако се затвори в своя свят, за цял живот остава самотник дори и сред тълпа от доброжелатели.

Плюс много лесно се пали от големи идеи, но му тежи разбиването им на практични малки стъпки, за да се реализират. Мори го ежедневието.

# 185
Водолеят е прекрасен, ако има смелост да се довери на човека до себе си. Ако се затвори в своя свят, за цял живот остава самотник дори и сред тълпа от доброжелатели.

Съгласна съм. Имам познат Водолей, отговаря на това за “затварянето“, а е с дата на раждане адски близо до  тази  на съпругът ми.

# 186
Мъжът Водолей е нежен,любвеобвилен,отговорен.Работи като луд и дава всичко от себе си за семейството,без да иска нищо в замяна.Шефът мечта е мъжът Водолей! За него бизнесът и подчинените му са много важна част от живота му,да не кажа,че ги приема почти като семейство/подчинените/!
Баща за пример! За него децата му са неговият живот! Съгласен е на всичко,само и само децата му да са щастливи!                                                                                                      Перфектен любовник,готов за всякакви експерименти в леглото! За него по-важно е партньорът му да е удовлетворен от любовният акт,отколкото той самият да получи удовлетворение...
Мъжът Водолей е МЪЖ в истинския смисъл на тази дума!
Написах всичко това от позицията на жена ,която вече 18 години е омъжена за мъж Водолей и е щастлива с него! Peace

# 187
Оф, ама вие още ли я къдрите тази тема?
Какво беше авторката се чудеше дали да вземе някой си водолей ли?
Това е стара работа вече.
Сигурно отдавна са се бракували или разпърдяли.
Тц, авторът желаеше да се поФали колко е добър  Grinning /сори, жребец, нищо лично/

# 188
  • В голямото море...Живот
Сис,с нищо от казаното от теб не мога да се съглася за моя Водолей....за съжаление  Confused

# 189
Шефът мечта е мъжът Водолей! За него бизнесът и подчинените му са много важна част от живота му,да не кажа,че ги приема почти като семейство/подчинените/!
Само пропусна да споменеш, че шефът водолей е пич само, когато е в настроение. Ако го ядосаш ще ти направи служебния живот черен. Казвам го като човек, който близо 2 години работи с двама водолеи шефове.

# 190
Шефът мечта е мъжът Водолей! За него бизнесът и подчинените му са много важна част от живота му,да не кажа,че ги приема почти като семейство/подчинените/!
Само пропусна да споменеш, че шефът водолей е пич само, когато е в настроение. Ако го ядосаш ще ти направи служебния живот черен. Казвам го като човек, който близо 2 години работи с двама водолеи шефове.

Или обратното-оставя се да му правят живота черен...Щот видиш ли за него е закон да е лоялен... Peace
Мотото на моя Водолей е"Изкарали ,не изкарали-заплати трябва да се дадат..." Wink

# 191
Дават ги, ама като ви ги дадат вие решавате, че трябва да се подиграете с водолеите и съответно престават да ги предлагат и нас, и на следващите след вас. Така че се сърдете на онези преди вас, а не на водолеите...  Rolling Eyes 

Stallion,  трябва да се примириш, че Водолеите далеч не са съвършени и си имат кофти страни.
Не е нужно на всяко определение да търсиш причина в другите. Това, междудругото, е също една от чертите на Водолеите.
Тези неща, които се казват са на базата на дълъг опит на доста жени и явно има истина в тях. Истината е, че някои от нещата, които ги изисквате, не ги предлагате... 

# 192
Истината е, че някои от нещата, които ги изисквате, не ги предлагате... 
Като например?

# 193
  • София
Не е нужно на всяко определение да търсиш причина в другите. Това, междудругото, е също една от чертите на Водолеите.

Абсолютно!

# 194
  • В голямото море...Живот
Истината е, че някои от нещата, които ги изисквате, не ги предлагате... 
Като например?

Бих казала даже всичко.

Аз лично последната седмица се отвратих от моя Водолей  Confused

Общи условия

Активация на акаунт