Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 878
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
А за изневярата - по-вероятно е аз да изневеря, отколкото той. Имам чувството, че даже го мързи да си помисли за друга жена  Laughing
Не го мързи. Нас може да ни мързи за много неща, но за жени никога не ни мързи.  Mr. Green  Embarassed  Има няколко възможни варианта да не си помисля за друга жена, но това са наши черти от характера, които не искам да разкривам публично, така че ако искаш пиши на лични и ще ти кажа възможностите, пък ти ще прецениш кое е по-вероятно. Simple Smile

# 211
  • До морето :)
Познавам мъжа ми доста добре. Смея да твърдя, че просто не му се занимава с такива работи. И не го познавам от вчера, а от много години. Доста преди въобще да има нещо между нас  Grinning

# 212
Аз не съм казал, че не го познаваш, но има неща, които водолеите рядко споделяме и с най-добрите си приятели, а пък други дори не можем да обясним с думи.  Laughing  Особено последното - 'найш к'ва мъка е да обясня на бест френда ми защо не ми харесват мацките, които на него му харесват...  ooooh! 

# 213

До сега съм имала три водолея в живота си и всичките са били наистина различни, но и еднакви...

Не ми се коментират стари връзки, за това ще говоря за настоящия, който има брат близнак Simple Smile
Всичко, което ще напиша е лично мое мнение, не съм го вадила от хороскопи и зодиаци и прочие

Определено ако някой си търси мъж на който може да разчита, трябва да търси водолей. Не казвам, че няма лоши качества, просто когато някой иска да гради семейство има неща с които трябва да се правят компромиси.
Да, определено ако имаш мъж водолей, няма да се радваш на романтика, но със сигурност ще имаш сериозен гръб и огромна подкрепа до себе си. Ще имаш мъж, който винаги има идея, мъж който рядко остава без работа, такъв който винаги знае какво иска. МЪЖ КОЙТО НЕ ИЗНЕВЕРЯВА! Той подхожда изключително сериозно към всяко нещо, ако щеш  купуването на сол се прави с такава педантичност, че може да ти скъса нервите. Може с часове да те анализира и да ти изгражда някакъв погрешен според теб образ, но няма нужда да спориш с него, няма да го убедиш, остави го да се наговори....Никога не можеш да го убедиш, че не е прав, а можеш за някой неща, само и единствено ако имаш конкретни доказателства. Когато разбере, че не е прав, никога няма да си признае сам, трябва да го попиташ...но ако разбере, че ти не си бил прав ще ти изяде душата. Това което ме побърква най-често е, че са големи фетишисти. Най-грозния боклук на улицата може да се превърне в техен талисман и да го носи дълго в джоба си... В шкафа на водолея може да намериш химикала му от трети клас, но никога не си помисляй да го хвърлиш, горчиво ще съжаляваш, не го и мести. Всеки боклук си има място в къщата. Слончетата трябва да са с дупе към вратата баба Яга да е зад нея, коня трябва да е на третата полица......... А къде по дяволите ще стои вазата? .....Еми от боклуци за ваза няма място...  Никога няма да го видиш да се опитва да скача на въже или да играе плажен волейбол, ако не е най добрия. Той създава впечатление, че може всичко, защото нещата от които не разбира просто не ги коментира и не се опитва даже да ги направи. Кръга от истинските му приятели стига само до брат му, жена му...майка му може би...Всички останали са просто приятели.
Мога да пиша още много, но един работи водолей зад мен ме гледа вече изнервено и ако не спра да тракам по клавиатурата ще ме попита какво пиша, понеже знае, че това ще ме вбеси.
Аз съм скорпион, а живота ми с водолей напомня на един стар филм..."Войната на семейство Роуз"

редактирам: прочетох един пост назад и се сетих... Ако водолея ти каже чакам те в 8ч отиди в 8:30 и ще го чакаш само 5мин

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 23:33 от lolilita_

# 214
Ти сигурна ли си, че не пишеш за везни? Отказвам да приема, че един Водолей е това, което си описала. Освен, да я карам на едро- мъже. Joy

# 215
О моля те...баш водолеи са 2 броя, мислих че ще се радвам да се отърва от единия, ма се оказа, че само с един е по-страшно... Мани мъже им кажи и не ги обиждай... пък двуяйчнии близнаци 30г живели заедно, като деня и нощта са... ма се оказа, че на мен се паднал лошия брат Водолей...ахахаххааха
Сори ако е спам ме изтрийте.

# 216
Ама вие нямате угодия, 'начи... Не ви ли стига това, че не изневеряваме?  Mr. Green 

# 217
Не ни стига, защото не е вярно Joy

# 218
Ама вие нямате угодия, 'начи... Не ви ли стига това, че не изневеряваме?  Mr. Green 

Ало извинявай.... ти да не си мъжа ми? Защо Водолеите си мислят, че като не изневеряват са перфектни? Ами те много мъже не изневеряват, нали?
Все едно аз да кажа, че съм перфектна защото имам дълги крака и мога да готвя.... Даже за себе си сложих две качества, а те смятат, че са идеални и достатъчни само с едно...хъмз....

# 219
  • Варна
Омъжена съм за водолей от 10г и по повод изневерята съм съгласна .Водолея не изневерява защото уважава половинката си и съответно очаква същото общо взето нежна душа е и много обича децата.

# 220
Защо Водолеите си мислят, че като не изневеряват са перфектни?
Няма нужда да си го мислим, това е факт!  Grinning 

# 221
Защо Водолеите си мислят, че като не изневеряват са перфектни?
Няма нужда да си го мислим, това е факт!  Grinning 

Ей...самовлюбени...... повярвай, ако искаш да градиш семейство, определено едната вярност няма да ти стигне до никъде. Не казвам, че са лоши водолеите,не ме разбирайте погрешно, просто са прекалено самовлюбени и понякога не се вглеждат в огледалото. Хубаво е да има кой да ги преземи или зазими.
Ако нямаш намерение да градиш семейство...ами продължавай да изтъкваш единственото си качество, което мислиш че имаш, па белке някой ти върже.

# 222
Верността е явно качество само на НЯКОИ водолеи....  Laughing Моите наблюдения са различни по този въпрос.  За романтиката сте го казали. Тази дума не я знаят изобщо.

Освен това поставят винаги на първо място своите собствени планове (главно работните), че не им идва и на ум да те информират за тях, щом смятат, че вече са се погрижили да са отметнали задачите, които ТЕ лично смятат, че са свързани с жената. Това обсъждането на действията им е от друга галактика.

Най-вече разговорите не ги влекат, а аз лично например по борсуци не си падам. Въпросът не е, че не са разговорливи, а че с прословутата им криворазбрана чувствителност не сядат кротко да обсъдят отношенията и бъдещите действия (дори ежедневните), а се темерутят и се фръцват на своя си страна, щом почувстват, че някой може да има различно мнение от тяхната единствена и свещена истина (дори по мястото на закачане на една картина).

Пробвах водолей за дълги години, аз се разделих с него, ако не е единственото живо същество на планетата - никога повече  Rolling Eyes И то при все че аз съм везни и принципно много от възприятията ни бяха изключително близки. Чели сме си мислите много пъти, били сме в пълен синхрон и въпреки това съм се чувствала, че мога да разчитам единствено на себе си. А, мерси! Искам до себе си човек, с когото се чувствам удома.

# 223
Ако нямаш намерение да градиш семейство...ами продължавай да изтъкваш единственото си качество, което мислиш че имаш, па белке някой ти върже.
Дали имам или нямам намерение - все едно, вече е късно за това.

# 224
Верността е явно качество само на НЯКОИ водолеи....  Laughing Моите наблюдения са различни по този въпрос.  За романтиката сте го казали. Тази дума не я знаят изобщо.

Освен това поставят винаги на първо място своите собствени планове (главно работните), че не им идва и на ум да те информират за тях, щом смятат, че вече са се погрижили да са отметнали задачите, които ТЕ лично смятат, че са свързани с жената. Това обсъждането на действията им е от друга галактика.

Най-вече разговорите не ги влекат, а аз лично например по борсуци не си падам. Въпросът не е, че не са разговорливи, а че с прословутата им криворазбрана чувствителност не сядат кротко да обсъдят отношенията и бъдещите действия (дори ежедневните), а се темерутят и се фръцват на своя си страна, щом почувстват, че някой може да има различно мнение от тяхната единствена и свещена истина (дори по мястото на закачане на една картина).

Подкрепям мнението ти на 1000%
Много си го обичам, а и той мен, но може да е малко по-романтичен и съобразителенкогато иска го прави, но насила все едно е да му взема бъбрек.Относно това, че не изневеряват не съм съгласна, те са толкова любопитни към всичко, а съответно и към жените.Милото се кълне в любов, но толкова пъти ми е давал поводи да се съмнявам, а колко ли съм проспала Rolling Eyes
Аз също съм Везни и имаме много общи интереси и мнение по въпроси, но аз съм човека който внася сигурност и нежност във връзката.
Лош или не пак бих го избрала.

Общи условия

Активация на акаунт