Желаем им здраве и весели игри!
(Е, на патеричка, но от сърце!)

Обаждах се на сто места, и накрая благодарение на една мама съфорумка, открих къща Боляри - напълно отговаря на нашите изисквания, тъй като ще сме пет семейства и искахме да сме в една къща... 

А не за първи път взимам от там и не сме имали проблеми... Та сега и двете сме с едни гадни пъпки, мажем се с Фенистил и се чешаме взаимно
А сега мисля и къде да я пратим на балет

Не знам още на какво ще я запишам в градината, но ни се щеше да ходи и на нещо извън градината. Миналата година за да й е интересно я бяхме записали в градината на всичко : вокална група, балет, народни танци... Тази година ще видим тя каквото си избере - това.
Сега си очаквам красотите и нямам търпение... А да не ви говоря, че съм си харесала още поне 20 неща от Джордж и Маркс енд спенсърс
Така, че затова реших да си пазарувам онлайн, като си знам за качеството на дрехите и размерите им 

. Децата които са родени след септември месец, ще тръгнат на предучилищна на следващата година, т.е 2011г. Дени понеже е родена Декември месец 2003г., сега е предучилищна , а вече е на 5г.9м. Нейните наборчета / родени 2003г преди септември/ тази година са 1ви клас. Тя ще е първи клас догодина 2010г. Което за мен е добре. Аз не бързам да я пускам на училище, ама за Лъчи няма да има измъкване, ще трябва да тръгне по-рано по Бг стандартите.
Препоръчани теми