Тук просто ме разбиват с тия 2 смени и сутрин ставане в 6:30 и от 7:30 на училище, та те още спят.

Валето наистина е станал много голям, разхубавил се е, а бе един истински малък мъж
Така хубаво разказваш и подробно обясняваш вашето ежедневие - сякаш се пренасям при вас;) При нас още от сега Али се е заканила, че когато брат й тръгне на ясла в нейната гради - тя щяла да го пази от лошите деца да не го бият 
- къща за гости Боляри..
Особено за малкия беше много кошмарно, тъй като имаше обилна хрема която му пречеше да диша и цяла нощ плака.. Вчера му дадох съответните лекарства, капки за нос и слава богу спахме и двамата.. Дано да се оправи скоро, че е ужас болно бебе
Милата тя. И трите в крачето. Тук са малко-по напред с имунизациите, и ваксините които в Бг се бият на 6-7г. тук ги бият на 4г. ДТК, Полиомиелит и Морбили, Рубеола и ...../забравих третата съставка
/ Но се справи добре. Докато се усети какво ще правят лекарката и сестрата вече я бяха боцнали. Поплака си малко и забрави. Лошото беше, че след това трябваше да й взимат кръв, да й се направят изследванията за градината, и там вече си попищя доволно. Хубавото е, че бързо забрави, а и след това бяхме на парти по случай завършването ми на курса по англ./ нищо, че го завърших преди 1 год. ама сега ми дадоха дипломата/ та там си хапна тортичка едно друго, и съвсем забрави. Не е вдигала Т, или нещо друго, пу,пу!
)))
). 
Все нещо научават децата.
/, че от октомври почват всичките занимания и реално не е посещавала нито едно от тях. Тя самата най-много проявява интерес към английския и гимнастика, така че ще търсим художествена гимнастика извън градината, но чакаме да станат готови графиците в градината, за да знаем кой ден може да я взимаме малко по-рано, че на Герена, където проверихне за художествена гимнастика почват от 17 ч. Иначе на другите неща я записахаме - е, така, за разнообразие в градината, пък и защото обича да пее и танцува, а и да си ги припомни от миналата година.
учителите са изнервени и недоспали поради ходенето на поне още една работа с8вързана с оцеляването им, не с професионалното им развитие, дивичките по-големи ученици и недотам заинтересованата охрана и изобщо грижа за "общото благо" и накрая но не и по важност дори и ние родителите не сме стока, поне не всички
...............

Мойта щерка ще ходи в градината само на плуване и танци. За английския не съм много сигурна, че ще ги научат на нещо точно там и се ослушвам къде да я водим. Четох някъде из форума за методите на Хелен Дорон и се впечатлих, но трябва да намеря време да го проуча по-обстойно...
Та в общи линии някакви по-големи какички й помагаха да се придвижва от единия край до другия... Аз бях с бебо, и не можах да сляза на леда да й помагам, та май не остана особено очарована от този красив спорт
Мисля, обаче по-нататък да оставя малкия на майка ми и да отидем само двете - добре ще се позабавляваме