Августинчета 2005

• 78 497
  • 394
  •   1
Отговори
# 195
Дидка, с хубави работи сте се обзавели, честито  Peace
По отношение на английския определено в градината не знам какво ще научат, ще видя сега до нова година как ще е и ако не съм доволна ще го спра. Вкъщи научава доста повече.
Иначе Стефчо е записан на всичко каквото се предлага в градината - танци, футбол, плуване, английски. Ако не иска да ходи на нещо ще го спра, но засега проявява интерес към всичко.

# 196
  • Чикаго / София
Здравейте и от нас.

При нас нищо ново, или почти нищо.

Лъчка си ходи на градина, играе щурее. Голяма фога е. Не застава дори за 1 минутка на едно място. Дори докато се храни става, сяда, кикерчи се на стола. Каква е тази енергия не знам! Дени не беше, и не е такава! Тя затова продължава да си е 14кг. Расте само на дължина, иначе си е все същия щиглец.

Тук вече втора седмица е почти зима. Температурите са около 10 градуса, а сутрин са 1-2. Направо кошмар.
Дидка, хубави нещица си купила.  Simple Smile
Ти ме подсети за кънките на лед. Трябва да проверя и тук как стои въпроса и да отидем с децата някой път.

Лек ден!

# 197
Леле, средно на месец ми се пада по едно съобщение  ooooh! а какви фурии бяхме едно времееее  Mr. Green

На детската градина не научават нищо от англииския - няколко думи понаизустени и песнички. Няма голям смисъл, наш Явор покрай батко си знае вече повече от приятелчетата. Най-голямата смешка е че групата която учи английски провеждат часовете в единя край на стаята докато останалите дечурлига играят в другия й край, самата госпожа се похвали  newsm78(да и имам акъла) че без друго всички научавали това което учат щото чували и им било любопитно. Та с две думи балъците даваме по 10 лв. за учене другите са на аванта  Laughing Mr. Green Laughing

От футбола имам по-добри или по-точно по-смешни спомени.  На края на годината има турнир на всички детски градини  Crazy нашия отбор завърши 14 -0 в полза на противника  Mr. Green защото вратаря (моя синковец) вместо да пази вратата гледаше къде съм та да ми праща целувки и ми махаше почти през цялото време (Зимния дворец) Joy - това Иван де преди няколко години. Сега ще го видиме новия ни футболист какви ще ги върши  Laughing  Имаме и нов салон за игра, ритат и навън в калта стига да не вали - каляват ги, което аз лично харесвам.

Та така засега май с ЯВор ще заложиме повече на спорта  Mr. Green Иначе се оплакал нашия дребчо на госпожата, че не знаел числото 1000 как се пише иначе можел да брои до 2000  Joy  Госпожата ми го хвали бил много умен и знаел все всичко Blush и как няма да знае като батко му си играе на учителка с него и само го строява да учи букви и числа, даже щели скоро да почват четене и смятане  Crazy 

Батко е в 2ро у-ще, минава за добро в района и не само. Като цяло съм доволна, малко прекаляват с бройките, лакомят се за пари, щото бюджетите им се отпускат на брой ученици, та заради това страдат децата - ранното ставане, минаването на втора смяна, която би следвало да ни застъпи чак 4 клас. А това за учебниците втора употреба и ...другите готини екстри са актуални за всички училища за съжаление, в  някой и повече  #2gunfire Големите идиотчета също са неизбежен фактор и така .................мила родна картинка, но все пак аз съм оптимист, че рано или късно ще поумнеем........... Rolling Eyes

# 198
Опааа

забравих, за пазарната тема - поръчахме от Щатите през Ломбард Лего и съм доволна - 2 строитела на половин цена общо ми излязоха, така че сме готови за Дядо Коледа, е почти  Mr. Green

# 199
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте,момичета,само да ви кажа,че си имаме дъщеричка,Натали,роди се на 21.10.(3170кг,48 см).Раждането мина бързо и леко,вкъщи сме си и се кърмим успешно.Кака Мариелка е много щастлива,засега изобщо не ревнува.

# 200
Радост честито! Да е много здава и послушна малката сладурана! Hug
Браво и на каката! Дано така да продължава!

# 201
  • Чикаго / София
Radost честита дъщеричка! Много да се слушат и разбират с Мариелка! Hug

# 202
  • София
Честита ви радост radost !  newsm51 Да ви е живо и здраво бебчето ! Двойно повече целувки и прегръдки за каката сега Simple Smile

# 203
  • Sofia
radost, честита ви дъщеричка! Да е жива и здрава!  Hug

# 204
Честито и от мен на Радост! Да е здрава и послушна Натали.

При нас нищо ново. Послушното бебе започна с магариите. Но поне се храни добре, за разлика от сестра си, която е все така фина. В градината Ивана ходи само на народни танци. За езици има време, според мен.
А и аз ходя на народни танци  Joy СтраОтно е Simple Smile

# 205
  • Чикаго / София
кика, супер за народните танци. Сигурна съм, че е страхотно!
И при нас няма нищо ново. Лъчка вече смело влиза в басейна на плуването и й харесва. Преди все мрънкаше.

Днес тук е Хеоуин и пада голямо ядене на бонбони! За закуска, обед и вечеря - бонбони! Crazy

Обикаляхме до сега да понамръзнахме навън, ама децата бяха доволни.

Ето 2 снимки на Клифърд и Мамунката  и 2 на тиквения фенер който сами си направихме за първи път:

http://media.snimka.bg/4712/015679462.jpg
http://media.snimka.bg/4712/015679463.jpg
http://media.snimka.bg/4727/015708874.jpg
http://media.snimka.bg/4727/015708864.jpg

# 206
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,благодаря за пожеланията,трогнахте ме.

kikа  чудесно е,че и ти танцуваш,танците действат много отпускащо.

irka Клифърд и Мамунката са страхотни.Винаги ми е бил интересен този празник,жалко,че тук не се празнува.

Ето малко снимки от нас http://radostena.snimka.bg/baby/natali.413634

# 207
  • София
radost24 - честито за бебчето - да е здраво и палаво дете!!!
Ето и от нас малко снимки от първия ни Хелоуин
http://vndb.snimka.bg/children/valeto.248514.15732291

# 208
Привет и от мен  Simple Smile
Радост, честита ви щерка ! Да расте силно и здраво бебче! Да ви радва, да е късметлийка и много обичана!
Много сладко бебенце, пу-пу, а каката е бонбонче   bouquet

Съни, така е, не пишем много, но важното е че не се забравяме  Simple Smile
Нещо да кажеш за Нинка? Загуби се тотално тази хубава "Снежанка"?

При нас трябва да има някога открит урок по футбол, та да видим кога ще е. Нашия много се кефи и много въодушевено разказва кой колко гола е вкарал. Последния път завършили на "Две и две"  Crazy

Ирка, сладуранките са страхотни както винаги  Peace

# 209
Радост,честита ви дъщеричка!Да ви е жива и здрава и мнго радост да ви носи!
Много са сладки двете на снимката-усмихната кака и ревящо бебече  Heart Eyes

Ирка,двечките са много сладки.Сигурна съм ,че сте изкарали страхотно празника   Wink щом е имало толкова много бонбони.Алекс много обича бонбони,особено плодови дъвчащи с вкус на ягода и череша са ни любими.

vnd,чудесно сте се справили с фенера,аз се мъчих ама нищо не направих и накрая си направихме тиквеник и тиква с мляко  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт