Августинчета 2005

• 78 501
  • 394
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Всички показани дечица : и по-големи и бебчета са много сладки !  Heart Eyes Да са живи и здрави !  Simple Smile

# 211
Радост честито! Да ви е жива и здрава малката госпожица  bouquet

Ето малко снимки и от нас (сори, ако съм ги пущала вече), по нови не съм качвала скоро Grinning

Всички сте много хубави Hug

# 212
 Hug Радост честита ви малка огромна радост  Hug мнооооого е готино да има пак бебе вкъщи, браво на вас, да сте здрави и щастливи цялото голямо семейство  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes всъшност с второто се изпитва и целия кеф на майчинството, защото мама е много по спокойна и уверена и си позволява повече лукса да се радва на дребчо, поне при мен беше така  Hug

Джиджи, вчера се срещнахме с Нинка случайно в Джъмбо и си обещахме да се чуем и видим и..... Mr. Green дано се средоточим върху желанието по-скоро.

При нас също няма кой знае какво ново, Яво си е все така палав и левски непослушен, седим малко вкъщи заради грипа и така.....

много сте готини по снимките  Heart Eyes

# 213
  • Чикаго / София
Я, някой писал в темата! Simple Smile

Toni4ka, много хубави снимки! Я кажи как сте вие? Ориентирахте ли се в обстановката, работа намерихте ли? Вили как приема промяната?

Ние сме добре. Лъчка расте и щурее. Тези дни се радвахме на приятно време, по натам не знам как ще е.

Хайде, ще пиша още утре, че работата ме вика!

# 214
  • Sofia
Съни, ти да си била около Мола във вторник? Simple Smile
Защото май те мернах, като водех Ради на балет, но много бързахме и не можах да огледам ти ли си или не си...

# 215
  • София
Как сте момичета. Обвзе ли ви Коледното настроение Simple Smile А подаръци купихте ли вече. Билянка почти няма реклама по Джетикс, на която да не казва "Мамо, нали ще ми купиш... " Simple Smile Та значи иска всичко ако може да получи, но писмо до дядо Коледа още не сме писали Simple Smile Харесва й много едно акащо бебе, но баща й не е много съгласен с избора й Simple Smile Така й купихме Бейби Анабел за миналата Коледа и не знам дали издържа и няколко дни преди да спре да прави всички екстри. Харесват й също тези интерактичните животинки. Та, подаръци още не сме купували, а и трябва да видим какво ще си поръчаме и на бабите и дядовците.
Иначе 5 седмици я спрях да не ходи на градина, заради "грипната епидемия", но сега вече е пак на линия. На 16-ти ще имат Коледно тържество.
Не знам как е при вашите лъвчета, но моето със всеки изминал ден става все по-своенравна и инатлива  #Crazy Дано за в бъдеще се получи нещо градивно от всичко това, че ...  Whistling Иначе е много добро дете, де  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 09:27 от Ninche

# 216
Привет и от нас  Simple Smile
Мен определено ме е обзело коледно настроение.
От два дни правим най-различни коледни украси и др. занимавки.
Нашия е същия с рекламите. За сега се е спрял на куче "Боби".
Иначе и аз го бях спряла от градина за известно време поради тези грипове.
Нашия е раче, но също е голям инат и започва все повече да не слуша, иначе пред другите е най-послушното дете.

# 217
  • Sofia
Здрасти Simple Smile
Май само аз не съм в Коледно настроение още, но така съм се вглъбила в работата, че не мисля за нищо друго, направо невероятно  Mr. Green
Ради също иска всичко от рекламите, но най-голямото й желание са Уинкс с крила - всичките  Crazy Леля й вече й е набавила едно, ние още мислим какво да й подарим.
Градина почти не сме пропускали, оказа се, че си е преболедувала незабелязано някакъв грип, само една упорита кашлица ни остана. Добре, че бързо свърши епидемията, защото нямахме гимнастика, докато траеше и Ради беше голямо мрънкало. Сега наваксват, ще подготвят нещо за Коледа!
Аз от Ради не мога да се оплача, има си своите моменти, в които ме изнервя, но в голяма част от времето е много послушна. Много обича да рисува и танцува и според мен ги прави много добре. Blush Не знам дали съм обективна, но поне ми прави удоволствие да я гледам.  Blush Blush

# 218
  • София
Валето иска кран  ooooh!
От сумати време го повтаря и сега е зарибил и двете баба- та сигурно ще има 2 крана Laughing
Аз съм намислила да му купя хамстерче- и той иска ,пък и аз- котето ми умря след 15години и ми се иска нещо да си гушна пак/но не котка засега/ Cry
Хамстер исках от малка,но майка не ми даде- иначе съм имала котки и кучена-дооостаааа Laughing
Така че ще стане подарък - 2 в 1- познайте кой ще се грижи....нищо че таткото се опъва-него никой няма да го пита...
При нас сега са на мода пъзелие- направо за секунди ги реди- и все с повече части си купуваме....
Иначе Валето изкара грипа само за 2-3 дни със силни болки в гърлото и това беше...аз също се разболях с него,но това беше преди епидемията-не е пропускал градина,може и от Водораслите дето го тъпча- н не е боледувал страшно/пу пу пу/
При мен сега е дилемата- да спи или не- диването още спи по 2-3 часа следобяд и вечер до 11 не заспива- пада едно въртене и заплашване че ще го напляскам...Заспива почти винаги след мен...Дори и да не спи на обяд пак е същото- само дето ми прънка около 18ч и направо е непоносим ooooh!
Сериозно съм се замислила пак Хамомилата да му давам- като бебе много му помагаше при превъзбуда...

# 219
  • София
Шунка, кажи сега кои са тези Уинкс с крила, че нещо май съм я изпуснала тази реклама, а ми стана интересно  Simple Smile

Иначе, като всяко дете и Билянка обича да пее, но май по-голямо увлечение са й танците, като вкарва разни акробатически и гимнастически упражнения в танците и се "чепати" по най-невъзможни начини Simple Smile А като го правят заедно със сестра й, направо може да се разтопиш  Heart Eyes

# 220
  • Sofia
Нинче, не питай, супер, ако сте я пропуснали тази реклама  Laughing
Ето Блум с крила - http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.12.09/1904730
Тук я видяхме в Мола на последния етаж, но струваше към 50 лв  #Crazy

На балета има едно момиченце със сестричка на ок. 2 годинки и преди да почне балета, танцуват трите с Ради, малкото страхотно копира всяко движение - много са сладки. Представям си какъв е кеф да си ги гледаш двете вечер  Simple Smile

vnd, пак добре, че ти спи на обяд. Ради продължава да не иска да спи, вечер сменя 3 легла, щото никое не й било добре Wink и пак заспива в 11-11.30. Сутрин пък е първа писта в 6.30. Не знам как го прави Crazy

# 221
  • София
Шунка, благодаря ти !  Hug Така като ми ги показа май ми се струват познати, но поне Билянка не е задълбочила интереса си към тях, а сигурно само на момента ги е отразила, защото наистина не ми е говорила за тях Simple Smile
Иначе наистина е кеф с две принцеси /и голяма лудница  Simple Smile/ и пожелавам всекиму, който го иска да изпита чувството Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 07:46 от Ninche

# 222
Здравейте и от нас  Simple Smile
И нас ни е обзело коледното настроение,вече украсихме елхата,сложихме лампичките и гирляндите по прозорците,по стените висят дядо коледовци,остана само да изрежа снежинките и да ги залепя,миналата година бях изрязала 100 снежинки  Laughing
Написахме писмото до Дядо Коледа,Алекс си е поръчала лаптоп,количка за бебе,ама легнало  Laughing и замък за принцеси.И ние искаме всичко от рекламите,малкото пони с не знам си какво,болно куче,бейби Анабел,котенце,кученце с памперс ,абе Дядо Коледа у дома трябва да нагласи най -големия чувал  Laughing

Миналия месец Алекс се разболя от този гаден грип, уж се беше оправила и на другия ден айде на нова сметка и така за 2 седмици изпи 2 антибиотика,покрай нея и ние се разболяхме и ние пихме антибиотици,абе беше ужас и тримата с температура ,кашлица и хрема,но се оправихме бързо.До края на месеца си беше в къщи голям зор беше аз на работа само се чудя на кого да я оствя да я гледа,прибирам се от нощна смяна и не спя за да я гледам,че няма кой.Сега вече е на градина и се надявам всичко да е наред.

vnd,какви са тези водорасли дето даваш на Валето?Една позната ми хвали витамини с вкус на шоколад на Вижън и колстра на Аквасорс,но се чудя какво да взема ,за да и подсиля имуннната система.

За ината просто нямам думи,като си науми нещо трябва да стане веднага инъче почва едно реване и тръшкане,но не и минава номера,реве си и се тръшка и като и мине става най-послушната Александра  Laughing Не знам кога ще премине тази вълна,но се надявам да е скоро,че някой ден може да полудея  Laughing

# 223
  • София
milena007-Зелена енергия му давам-вътре са водорасли в капсули като АБ
По 3 се дават и да ти кажа Валето не е боледувал много-много
Племенника ми ги пие от 3г. и мн.добре му действат
Страничния ефект е че са доста Енертгизирани стават децата и апетита им се повишава/при моя не стан- много ме е яд/

# 224
Честит рожден ден на Дени, Ирка  bouquet да ви е жива и здрава Grinning

Общи условия

Активация на акаунт