Августинчета 2005

• 78 498
  • 394
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Поздравявам всички адашки, адаши и адашчета! Simple Smile Да си носят името с много здраве и късмет !    bouquet

Честит рожден ден на Дени ! Да е жива и здрава ! Весело и безгрижно детство !  newsm51

# 226
  • София
Eх, че се радвам на активността в темичката ни...
Ирка, да ви е много здравичка и все така чаровна Деничка!
Поздравявам всички Ви с Никулден и нека Св.Николай Чудотворец, ни закриля от "бурите" по пътя ни!
Още на 1.12 бюх украсила цялата къща със съвсем нова украса в светрло и тъмно зелено и нова изкуствена елха с нови топки...Доволна съм стана добре! Децата не я забелязват много, де!
За коледен подарък съм им измислила един стол тип барбарон за детската стая. Преди месец им купих уж за Коледа живо кученце.http://media.snimka.bg/4838/015932178.jpgМного е сладка и много й се радват за сега. Така че от нас с баща им това, а от родата ще получат каквото такова! Laughing
Криси е послушен и все така любвеобилен.
Ако искате го гледайте в "По-по-най", съвсем случайно стана да го заведа на това според мен "извращение"  с децата. От 50 деца избират само 7 момчета и 7 момиченца, останалите плачат и страдат, че не са избрани. Добре, че нашто гардже го избраха и дори взе награда за артистичност. Ще го излъчват на 2 или 3 януари догодина предаването.
Иначе Криси харесва футбола, ходи на тренировки в градината и рита непрекъснато вкъщи.

# 227
  • Чикаго / София
Нинка, Честит Имен Ден, Ninche, Честит и на теб!

Да сте много здрави и щастливи!  bouquet

Благодаря за честитките за Дени!

Сега нямам време да пиша много, но скоро ще се включа!

Ето малко снимки от РДто на Дени:

http://irkae.snimka.bg/children/6-ti-rd-na-deni-05-12-2009.450757.16264841

# 228
Привет и от мен!
Ирка, честит ви празник! Да расте здраво и щастливо дете!  bouquet
Нинка честит имен ден и на теб!
Кученцето е много сладко Simple Smile

Аз да се включа със зелената енергия. Миналата година понеже давах Колактив и ми пробутаха и малко Зелена енергия.
Искам да ви кажа, че това дете беше пощръкляло от нея. Няма заспиване, няма умора, след консултация с педиатъра го спрях.
И без това няма спирачки и е като пружина по цял ден.
Сега освен вит. Ц друго не давам.

# 229
Irka, честита рожденнничка!! Да ти е жива и здрава, много са сладки двете сестрички по снимките! Heart Eyes

nineto_boy, браво на Криси, дано успеем да го видим в предаването  Simple Smile Кученцето е супер сладко.

Ние нали сме в нов апартамент, та аз имах огромен мерак за украсата тази година и още преди Никулден разкрасихме навсякъде и сложихме елхата, стана много готино. При нас новината е, че Кари най-сетне тръгна на градина. Отне ни един месец, докато проговори на госпожите Rolling Eyes Дори жените ме питаха дали детето изобщо може да говори, защото не й чуват гласа. Нямало по-кротко и прекрасно дете от нея, само дето никога не им казвала и дума. А тя си говори перфектно, обаче по-срамежливо дете от нея пред непознати едва ли има. Та сега от втория месец е започнала да говори и с децата, което отчитам като голям напредък  Mr. Green Ще ви пусна скоро и аз някоя снимка, като успея да кача, да я видите колко е пораснала. Поздрави на всички от нас! Simple Smile

# 230
  • Чикаго / София
Тес, честито за новия  апартамент.  Ще се отпусне Кари лека -полека.  На Дени й отне 1 година, за да почне  да поздравява сутрин и  вечер като я взимам от градината, учителките! ooooh! Всеки ден им говоря, говоря, докато ги карам до градината и накрая пак мълчание. Лъчи казва чао, но Добро утро още не съм я чула да казва.

Лъчи имаше да учи едно стихче за празненството им за Коледа. Учудващо за мен го научи за няколко часа. Ама е гоялмо лигавене докато го каже. Ще я видя как ще се представи на тържеството им на 18.12

Още умувам за подаръци. Май реших да им купя лего. Нещо напоследък сме се запалили всички  по това лего и голямо строене пада в къщи. Сега се оглеждам и за лего -масичка с две столчета. Ама да видим на дядо Коледа колко ще му стигнат финансите, че криза е, все пак! Wink

Да ви се оплача и на вас. Тук днес е голям студ -18С. Зимата започна с пълна сила.  Tired

Лек ден и качете някоя по някоя снимка!

# 231
Irka, все ще се представите по-добре от нас  Grinning Кари имаше много дълго и трудно стихче на празненството за християнското семейство и си го знаеше перфектно, но не каза НИЩО. Аз излязох уж да го казваме заедно да се отпусне тя, родителите ръкопляскаха и това си беше. Обснението й беше: "Мамо, знаеш че досега говоря само с госпожите, как искаш да говоря и пред децата, пък и пред родителите им?"

# 232
  • София
Как сте момичета Simple Smile

Ние вчера купихме Коледни подаръци за децата - на Билянка интерактивно лъвче, на Дея кукла, а от едните баби и дядовци купихме на Билянка батут, а на Дея дрешки Simple Smile

Тъй като си имаме традиция да им подаряваме по нещо по-дребно и за Нова година, та за Билянка ще има пони /от онези бебетата с яйцата/къщички/, а на Дея също ще купим още някаква играчка.

Другата седмица пък сме на фирменото коледно парти на мъжа ми трябва да маскирам децата, че ще е като маскен бал. Дея ще е коледно джудже, но тоалета за Билянка много ме затруднява. Някой има ли някакви идеи   newsm78

Гледах някакви принцесешки рокли, ама те бая грозновати ми се виждат, като за 50 лева. Костюмите под наем и те вървят 50 лева, пък не знам дали си заслужава...

# 233
Момичета пожелавам ви усмихнато и уютно Рождество Христово, пълна трапеза с ароматни ястия, здраве и се радвайте един на друг!

# 234
  • София
Весели празници на всички Ви от нас с Валето
Ето и последните ни снимки от коледното тържество в градината- Валето е таралежко....
И снимка с Дядо Мраз
 Hug
http://vndb.snimka.bg/children/valeto.248514.16544234

# 235
Весели празници!

Hug

# 236
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА !

МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ЗА ВСИЧКИ НИ !

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

# 237
Честито Рождество Христово!
Да сте здрави, да има любов, мир и щастие в семейството ви!

# 238
  • Sofia
Весела Коледа! Да ви донесе много здраве, щастие и късмет! Simple Smile

# 239
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Весела Коледа!Бъдете здрави и щастливи с малките слънчица до вас!

Общи условия

Активация на акаунт