Августинчета 2005

• 78 156
  • 394
  •   1
Отговори
# 240
  • Чикаго / София
Весела Коледа и от мен! Бъдете здрави, усмихнати и щастливи!

vnd, много чаровен и пораснал таралежко си имаш! Hug

# 241
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ! МНОГО КЪСМЕТ, УСПЕХИ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ПРЕЗ НОВАТА 2010 ГОДИНА !

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 09:22 от Ninche

# 242
Честита Нова Година! Желая ви мечти красиви и много мигове щастливи!

# 243
  • Sofia
Честита нова година! Много щастие, здраве и незабравими мигове! Simple Smile

# 244
Честита Нова Година!
Hug

# 245
 newsm81 голямо затишие в нашата темичка ..

# 246
  • Чикаго / София
Всеки си трае. Toni4ka, похвали се ти с нещо! Как сте там, как се адаптирате, Вили как прие промяната и новия език?

Лъчка е добре. Щурее, инати се, расте. Все още си е клечо, ама вече дълъг клечо.  Около 16кг. е Поскоро 15 и нещо.  Голям мързел е и все гледа да мине метър. Тук им дават домашни всеки петък за събота и неделя. Обикновенно нещо да оцвети, да начертае някакви фигири, да очертае с коя буква започват дадени думи и пр. Еййй, голям мързел я гони да си направи домашното.  За Св. Валентин си подаряваха картички в детската градина. Дени нейните си ги направи сама, изряза си ги, оцвети, залепи, надписа - са малко помощ от нас. Лъчи се тръшна, че не може нищо да направи - трябваше само да ги оцвети- ние да сме ги направили. Накрая мина с купени. Направо не знам ако така я кара занапред как ще се справяме от септември като тръгне предучилищна тук в училище.  То си е все едно да си си 1ви клас. Rolling Eyes

Все още предпочита да си играе с колички и животни - куклите за нищо ги няма.  Много говори на английски вече. В къщи като си играят двете и си говорят на английски. Вече им правя забележка, че щом са в къщи сами, ще говорят на български.

Все още си обича да си спи на обяд, хапва си от всичко и добре, нищо че не й се трупа. В събота ще ги водя на профилактичен очен лекар, а другия месец ще я водя за пръв път на профилактичен пеглед на зъбките.

Пишете как са наборчетата и вие!

Поздрави!

# 247
Ехоо, най-после Grinning

Ние сме добре, Вили от септември посещава ДГ и вече доста говори. В началото се бях притеснила (но явно повредата беше в моя тв), защото то не става хоп и готово, всичко си иска технологично време и т.н., някакси изведнъж след нова година проговори, дори едната възпитателка каза, че много говорела, а аз си казвам наум, че просто не са я познавали и не е имала възможност да се изяви, затова сега им се стори изведнъж, че много говори Grinning
Адаптацията не беше лесна, но полека лека нещата си дойдоха по местата, когато се появиха приятелчетата и другите неща се понаредиха. Отначало определено изживя нещо по свой си начин, но въпреки това геройски и ии така.

Скоро й прежалихме дъъългата коса и я подстригахме, тук има малко снимки, за сравнение,  има и с дългата коса Hug

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 16:17 от Toni4ka

# 248
Ирка, Честит Рожден Ден!  bouquet

# 249
  • Чикаго / София
Благодаря Тоничка!  bouquet

Ехо, как сте дружината?

Съвсем се умълчахме, похвалете се нещо.

При нас много за разказване няма. Лъчка расте и инатее. Ще я записвам другия месец за училище. Там ще кара предучилищната от есента. не мога да си я представя ученичка, ама ей на наближава. Ще е от 9.00 до 3.00 всеки ден, точно като сестра й, която ще е 1ви клас и ще е със същото време в училище. Няма да има вече спане на обяд и сигурно малко ще й е трудно докато свикне, че тя и досега си спи в детската градина на обед.

Пишете как се малките човечета, как сте вие!
Тони4ка, Вили свикна ли вече на новото място и новия език?

Поздрави на всички!

# 250
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Ирка, Честит Рожден Ден!     bouquet   bouquet   bouquet
Да си жива и здрава,все така лъчезарна и щастлива!
Браво на двете госпожици,че така добре се адаптират.Мариелка си е същия щърбел-няма 15кг.Всеки ден яденето е с голям зор,а движението е свръх.За сметка на нея Натали е супер спокойна и кротка,тя без причина не реве и си хапва доволно.И хич няма намерение да се обръща и да пълзи.Колко са различни децата. Heart Eyes
Тоничка Вили е страхотна както винаги.И ние сме със същата прическа,вече сме скарани с ластиците и фибите.
Но за сметка на това иска постоянно да е с рокли и поли,иначе е сърдита.Хлапето е със собствено мнение по всеки въпрос относно външния си вид. ooooh!
Правихме професионална фотосесия на двете госпожици,който иска да разгледа снимките във Фейсбук,но трябва да ме добави като приятел-Radostena Antonova,че съм ги заключила.

# 251
Абе хора, никой ли не влиза вече в нашата тема?
Къде изчезнахте всички, толкова заети??

# 252
  • Sofia
Тук сме Simple Smile
Аз лично почнах работа в офис, хихи, и не остава кой знае колко време.
Тази седмица сме вкъщи с Радост, защото има варицела, вече върви към оздравяване. По този повод пропусна скаут-училището, за което много съжалявам, миналата година много й хареса!

Тоничка, честита бременност! Леко да минава!  Hug

# 253
Благодаря ти!

# 254
  • Чикаго / София
И аз съм тук!

Тоничка, честита бременност. лека и безпроблемна!

При нас нищо ново също. Тази седмица водихме Лъчи на тест за новото училище. Справила се е много добре и на есен с песен в Предучилищната, а Дени ще е 1ви клас там.  Иначе нищо ново, расте и щурее. Съботите ходи на Българско училище тук и за сега е много доволна.

Кажете вие как сте? как са малките?

Общи условия

Активация на акаунт