Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Ginipral и за какво се използва?
Какво означава ФМ в контекста на намалени околоплодни води?
Какво е Вис Виталис и къде се намира?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Ginipral и за какво се използва?
Ginipral е лекарство, което се използва за предотвратяване на преждевременни раждания. Съдържа активни съставки, които отпускат мускулатурата на матката и могат да помогнат при установяване на контракции. В случаи на алергична реакция към него е важно да се консултирате с лекар за подходяща алтернатива.
-
Какво означава ФМ в контекста на намалени околоплодни води?
ФМ е съкращение за фетална морфология, което е вид преглед, извършван по време на бременност за оценка на здравето и развитието на бебето. Указанието за преглед от специалист по FM при случаи с намалени околоплодни води може да означава необходимост от допълнително наблюдение и оценка на здравето на бебето.
-
Какво е Вис Виталис и къде се намира?
-
Какво представлява раждането във вода и защо не се предлага във всички болници?
-
Какво представлява феталната морфология и защо е важна?
... За изнервеността ми е странно, защото не сънувам нещо страшно, а просто се събуждам, но почват едни "мравки" да ме лазят.... Ей сега около 13 часа ще ми се доспи и така до към 16. Мъчих се да не спя през деня ама не става, като взема да чета за изпит и си заспивам, без да разбера!
. Пуснах тема и в здравния справочник ще чакам отзиви. Прадварително ви благодаря
През останалото време ще си обличам каквото ми душа иска.

Че нали така тръгнахме сутринта без нищо, не очаквах, че ще ме приемат, та Андрей ходи до вкъщи и ми носи багажа, беше ми донесъл, цял несесер с гримове и 4 чифта прашки, аз прашки, тази бременност не съм обула- голяма смешка, да ми гледат сестрите по-хубавичко гъза, като ми бият инжекции
Девойката с близнаците в моята стая беше още по- зле- нейния мъж и донесе две торби с дрехи, все едно всеки ден ще се преоблича в болницата!
пак сте изписали 100 реда, немога да сваря да чета. Тук е една млака лудница, ще се местим в нов офис, секи иска някви неща и трябва да си предам достойно раб. място на новото момиче, отгоре на всичко трябва да си оправя кашите, ако ги намеря. Имам да ходя на 100 места, обаче крака ми отказва да бачка и така пълна лудница. Сори, че ви занимавам с мойте глупости ама няма на кой да си кажа кво мие. Поне довечера ще дават мача на мойте хора, та да ми се случи нещо хубаво, да разпусна малко.

, не за друго а защото е адски грубо и брутално.