Аз съм си много спокойна даже

да, точно.. защитавам факта, че съм мюсюлманка, заради един пост отправен днес лично към мен, както и като цяло към Исляма, който по-късно бе изтрит.

Vanhorne да, непременно искам да е мюсюлманин, защото така ще бъда най-щастлива и удовлетворена. Не мога да си представя да имам до себе си мъж, който ми пие алкохол денонощно
или пък си няма принципи, каквито са днес повечето младежи тук и турци и българи за съжаление. Пък и не мога да си представя да спа с необрязан...гнус ме е. Повтарям за последно за тези, които не разбират или по скоро не искат да разбират ...Идеалът ми е мюсюлманин и мюсюлманин ще е ... не е въпрос на тесногръдие или толерантност, а на вкус и предпочитание (лично за мен). Ако не бях мюсюлманка идеалът ми за мъж също щеше да бъде мюсюлманин. Падам си по рязани, дето не ядат свинско и не пият алкохол и по такива дето религията им повелява да уважават жените си . Точка по въпроса..
stella_01 да ти кажа нещо не си се информирала достатъчно и както трябва

А това, че си почиташ и уважаваш религията фанатизъм ли е?

В нета има по-подробна информация, ако искаш мога и на лични да ти обясня по - подробно. А ако този , в който съм се влюбила се окаже, че си попийва и хапва свинско...не няма да го зарежа, а ще го помоля да ги откаже и ще направя всичко възможно за това, ако не ме изслуша ще се моля на Господ да му прости и да го насочи. 
Вярно е , че е позволено, но много хора пропускат факта, че това най-вероятно се отнася за онова време, когато след войните умирали много хора и оставали много жени без защита. Тогава е било позволено един мъж да има повече от 1 жена. Но също така в Корана пише, че на мъжа му е позволено 1-2 или 3 при условие, че ще ги обича наравно и ще дава наравно на всичките си жени. И ако едната я ощети с нещо за разлика от другата е много голям грях за него. Пише " А ако ви е страх, че няма да сте справедливи с една…” предупреждава мъжете, че основното, което се изисква е справедливост и че препоръчителното в исляма е една жена, тъй като справедливото отношение към тях е изключително трудно и невъзможно.С поставянето на определен брой жени, ислямът ограничава многоженството, както то е било възприемано в предислямския период и деликатно препоръчва една.
Но аз лично искам мъжът ми да е мюсюлманин, такива ме влекат, защо не разбирате. 
Точно това се опитвам да обясня ...