Филип има нужда от нашата помощ !

• 17 063
  • 248
  •   1
Отговори
# 180
Ох, миличкия... Юле, насълзяват ми се очите, но това е от добрите новини. !Стискам палци да доведете нещата до успешния им край - скоро  Hug
...Ще си позволя да коригирам  ....."Стискам палци да доведете нещата до успешното им начало - скоро ! "  Peace Heart Eyes

# 181
Здравеите момиьета,

юлето ме помоли да допълня някои информации, които не е смогнала да напише. Др. КрауЗ е каЗал ье туморът е доброкаьествен и тои сьита ье допълнителни терапии няма да са нужни (като например химеотерапия). Филипьо веье няма температура, но отока на лявото му око оЩе не е спаднал. КрауЗ е каЗал ье Ще иЗьакат отока да спадне напълно и тогава Ще му махнат конците и Ще ги иЗпишат. На Филипьо всиько му е дошло в повеько и няма търпение да си тръгва. Дано оьето му скоро спадне и това негово желание въЗможно по скоро се осъЩестви.  Praynig Praynig

# 182
тралалалалалалаааааааааааааааааааааааааааааааааааа
какво щастие. нямам думи.
прекрасна новина. благодаря ти, анди  bouquet
животът е прекрасен.

# 183
Господи, благодаря ти!  Praynig
Бях си легнала, но не ме свърта. Реших да пусна компаи право в бг мама  да проверя какво става, има ли новини, за Филип. Страхотна новина. Не мога да опиша коко съм щастлива и как си отдъхнах. Благодаря на всички, които помогнаха, молиха се и бяха съпричастни . Сега няма да мога да заспя от щастие............. kaпка_сал3а ,  благодаря ти, че допълни тази толкова чакана информация  Hug

# 184
Ехааааааа  Hug Hug Hug

# 185
Да чудесни новини!  newsm68 newsm44 smile3525
Още вчера Себо е звънал да се похвали на д-р Делиганева за тази толкова добра новина!

# 186
 PeaceЧудесна новина!!! Hug  bouquet
Това беше най-важното и най-хубавото нещо! Браво!

# 187
Слава на Бога!  Praynig Голяма прегръдка за смелото момче и майка му!  Hug

# 188
Ако Знаете само колко съм Щастлива  Mr. Green

никога не съм предполага ье в толкова труден момент живота Ще покаже положителната си страна. Мога да кажа само ье всиько си Заслужаваше, беЗсънните ноЩи, борбата, вярата. юлето За пореден път покаЗа колко е силна и каква прекрасна маика е. Благодарение на неуморноста и себежертването на мама и на тати Филипьо имаше сили да се пребори с тоЗи кошмар.  Какъв късмет само има детенцето ье има въЗможноста да оЗдравее. Все си мисля ье всиько това се дължи на факта ье се събрахме и всиьки Заедно се борихме и вярвахме. В наьалото с юлето си мислехме ье преЗ тоЗи труден момент ни оьакват много Загуби, а се окаЗа ье спеьелихме толкова много. Нови сили, нова надежда и много нови приятели.

Живота наистина може да бъде много хубав, поне тои е такъв в момента За мен.  newsm10

# 189
 Hug Юле,  Hug Филка!Браво на юнака и всички около него!

# 190
След като гледах онзи репортаж по Нова и след като чета тези новини, ми иде да грабна пушката и да ги гърмя всичките "кадърни" лекари в България.
Наздраве за Филип! Все такива хубави новини да има от тук нататък!

# 191
Страхотно, Браво Филка.............ей това исках да прочета! Heart Eyes   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 192
Цялата настръхнах, докато четях Heart Eyes Много се радвам за резултатите, дано сега детенцето бързо се оправя и да си идват у дома Hug

# 193
След като гледах онзи репортаж по Нова и след като чета тези новини, ми иде да грабна пушката и да ги гърмя всичките "кадърни" лекари в България.
Наздраве за Филип! Все такива хубави новини да има от тук нататък!
Е, нека не бъдем крайни все пак. Навсякъде има както кадърни така и некадърни, както отговорни, така и безотговорни. В случая не виждам кой знае какъв самоотвержен подвиг от страна на хирурзите. Филип има чудесния шанс тумора да е доброкачествен и нека се радваме и благодарим на Бога за това!

# 194
А какво следва от тук нататък. Ще се провежда ли някакво лечение? Извенете ме за любопитството. Ако има някой яснота да ише Praynig С остатъка от тумора как ще се справят?

Общи условия

Активация на акаунт