Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 460
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Олив, две поредни лета почиваме в Дюни и никога не са ни карали да плащаме чадърите и шезлонгите на плажа. Плажът е част от комплекса. Ако тази година има нови правила - няма да почиваме там! Обади се в Дюни и питай така ли е наистина и каква е таксата.

Момиче би ли споделила в кой хотел отсядате?
Какви са плюсовете му пред другите и съответно минусите,
с коя агенция резервирате?

# 106
  • София
Olive ти за кой хотел в Дюни резервира, гледам цените на Холидей Вилидж
са най-евтини, после са на Пеликан, Белвил и най-скъпи са двете Марините.
То е ясно, че Марините са най-добри, не съдя само по-цените  Wink
От другите хотели кой е за предпочитане  Thinking
Ами аз избрах Белвил, защото е по-отдалечен от плажа и басейните, където според мен е по-шумно, и е сред борова гора. С малко дете съм и не ми харесват Марините - насред пека и слънцето, няма дървета там, аз държа на това. Приятелката ми е в Марина Роял Палас, но аз умишлено го избегнах, ще видим кой се чувства по-добре, защото и те са с малко дете. Иначе си права - Марините са най-скъпи, после Белвил, и т.н.

# 107
Аз също имам резервация за Дюни -Марина бийч.Направих я чрез Калисто травел.Говорих с тях и ме увериха ,че в комплекса не се плаща за чадъри и шезлонг.А и ние ходим от 8г. там никога не сме плащали.

# 108
Ето това са платените услуги там:
Платени услуги извън “All inclusive”:
магазини;
салон за красота: фризьор, козметик, маникюр; масаж;
медицински център и лекар на повикване;
моторни водни спортове: джет, ски, парашут, банан, ринг;
телефонни разговори (извън курорта) и факс;
коли под наем;
организирани екскурзии;
конферентна зала с капацитет до 150 човека

# 109
и още нещо да добавя/с риск да досадя някому/
при първото посещение на плажа се взема депозит за хавлии ,който се връща при заминаване

# 110
  • София
Bell, дано си права, списъка, който си изброила, че не влиза, е съвсем нормален, навсякъде това не влиза. Ще видим там на място  Grinning.

# 111
  • Плевен
Според мен един 5 звезден хотел не е коректно да взема депозит за каквото и да било. Сякаш крадци отсядат там, а не гости които са платили по 300 и повече лева за вечер.

# 112
  • Sofia
От 2 години почивам на Дюни и сега пак ще ходя. Не ми се вярва тази година да се плаща за шезлог и чадър на плажа.
За плажните кърпи си платете депозита още при пристигането и ще ви дадат талони (май бяха метални) и срещу тях ти дават кърпи на плажа и на басейните пред Пеликан. После даваш кърпа и ти връщат талона или чиста кърпа. Ако искаш си сменй хавлийте по 100 пъти на ден - няма проблем. Накрая ти връщат парите.
Дудинка, тази година са реновирали изцяло Пеликан и ние го избрахме него. Басейните му също са доста по-спокойни от тези пред Марините, а и детската забавачница е пак при хотел Пеликан.

# 113
в Хелена сендс, Слънчев бряг няма АИ. закуската и вечерята бяха чудесни когато ходехме ние. смятаме и тази година с детето за някой дълъг уикенд. може от тази година и да е АИ, но не съм правила резервации още.

# 114
Дудинка, отсядали сме в Марина Бийч и в Белвил. На мен и моето семейство най-много ни харесва в Марина Бийч. Ако тази година отидем в Дюни, май ще пробваме Марина Роял Палас.

Да добавя, че и сейфът е срещу заплащане.

Тук тихичко да кажа, че не се стърпях и ходих да видя как е в Мирамар-Обзор Simple Smile. Е, на Дюни е по-хубаво Simple Smile. Пък нека ме разпъват на кръст почитателките на Мирамар. Не е лошо, просто в Дюни е по-хубаво.

Впрочем, който се интересува от Дюни - да изрови темата, в която писахме миналата година - там има много полезна информация.

# 115
Да се включа и аз със мнение за Елените Laughing Понеже сме с две деца решихме ,че варианта all inclusive е най удачния за нас.Е какво да ви кажа останахме безкрайно разочаровани имайки се впредвид колко доста пари се изръсихме(300лв ако не се лъжа на ден)Първото нещо което адски ни издразни е това ,че има огромни хотели+вилички,а плажната ивица не може да побере толкоз народ ooooh! Ставали сме с мъжа ми сутрин в 6ч. за да си запазваме шезлонг на плажа-отиваш рано,рано и мяташ хавлиите на шезлонгите,защото ако се успиш и отидеш към 10примерно забрави да се докопаш до чадър и шезлонг.Второто което е -хотелът се обслужваше само от роми,които сновът около тебе с парцала докато примерно си пиеш кафето  ooooh!Да не говорим,че бяхме в съседна стая със персонала #Cussing out Това е недопостимо направо #Cussing outЗа храната какво да кажа..не беше толко зле,но не е и нищо усобенно.Добре ,че не пия бира WhistlingМъжът ми полудя-била пълна вода и купуваше от магазина на тройна цена.С две думи-нямам думи!!!Няма да повторим да отидем там за нищо на света.За дези пари които дадохме...по добре в Гърция Peace

# 116
в Хелена сендс, Слънчев бряг няма АИ. закуската и вечерята бяха чудесни когато ходехме ние. смятаме и тази година с детето за някой дълъг уикенд. може от тази година и да е АИ, но не съм правила резервации още.
Гледам че и тази година е HB, но аз не държа на Аll. 
elidivka , как е там за децата - анимацията на български ли е,  т.е. обръщат ли внимание на нашите деца или само на германчетата? Детския басейн добър ли е? Площадката име ли сянка или не.

# 117
azira- смятаме този уикенд да отидем с детето и ще пиша. последно като ходихме не бях забременяла още и въобще не съм обръщала внимание на тези неща. но мисля че няма да съм разочарована.

# 118
  • Варна
Имам въпрос към почивалите в Дюни.
Двоумя се между Холидей Вилидж, Пеликан и Белвил. В ценово отношение най-примамливо е Холидей Вилидж, струва ли си заради 200лв за седмица да го предпочета? Има ли голяма разлика между него и останалите?

# 119
И ние си избрахме хотел Роза, колебанията ни са само за климатиците, нямало такива. Проблем ли е това? Какви стаи да изберем- към морето или друго изложение? И пак посъветвайте къде ходихте на плаж. Виждам, че повтаряте, а някои даже потретят- толкова ли е хубаво?

Общи условия

Активация на акаунт