Белгийски мами боядисват великденски яйца 14-та тема

• 13 914
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Ние си караме летата в БГ. Тука и без това изгниваме през останалото време, поне лятото да презаредим малко батериите. Мъжът ми идва по-късно, ама какво да се прави, трябва да се работи. Ходим на море с детето задължително юни, пък после пак с тати или самосиндикално. Много обичам лято  Sunglasses

Мария, миличкия, дано се оправи бързо.

Блонди, Криско ходи ли на училище?

# 106
Уф, Мария, че неприятно  Sad Много кофти с градините и боледуването.  Confused Дано бързо и леко да му мине  Hug

Бони, днес го заведох, да, само ме помоли сто пъти да кажа на учителката, че не иска да яде там. Казах  Grinning Надявам се да не се разболее до 30-ти за прегледа  Tired

Аз днес щях да ида на курс да се запиша за май и юни, но мъжът ми намери сто причини тази сутрин (след като снощи всичко беше ок) защо това не е добра идея и сега съм вкисната и обидена  Crossing Arms

Аз пък три дни гледам две от откритията на Бритиш талантите - Сюзан е с ментални увреждания, но какъв глас. И на двамата всеки път си плача  Blush

Сюзан
Шахийн

# 107
Блонди курсовете не свършват ли май и юни или при вас има през цялата година  newsm78
Много гадно така ,ама надуй му главата едно хубо,спри да готвиш и се сърди  да видиш как Ще се съгласи  Laughing,аз така правя и моя вдига ръце и ме оставя да правя каквото съм си наумила  Laughing .

Мария дано бързо оздравее Филип  Hug,прати ми имейла си ,че го търся и не можах да го намеря (имах бум в поЩата от 500 имейла и май съм го изтрила с тях)

Жеже  как е малкия по-добре ли е днес?

Направо ви завиждам на доверието което имате към бабите ,аз все оЩе не мога да се доверя на никого ,теост да я оставя на баба без аз да присъствам и да гледам какво прави и тн.Като тръгне на ясла и на у-Ще е друго там си плаЩаш(за яслата имам впредвид) и все пак са формирани хора 

# 108
Блонди, защо не те пуска на курс  Shocked Френски, нали? Това не е ли добре за теб

# 109
  • Overijse, Belgie
Мария, бързо да се оправя Филип. Много неприятно наистина!

Жеже, мисля, че ваксината я има и в БГ, но си я купуваш. Ако се притесняваш, по-добре я отложи и я направи в БГ.

Блонди, защо така? Да не би да не може да смогне да се грижи за Криско и да работи през това време?

Калинка, не мога да ти обясня точно какво е остеопатията - даже първия път ми изглеждаше като шарлатанство - само леки масажи на врата, главата, таза...Идеята е, с леки движения да се стимулира самооздравяването на организма.

# 110
Аз пък три дни гледам две от откритията на Бритиш талантите - Сюзан е с ментални увреждания, но какъв глас. И на двамата всеки път си плача  Blush
Леле Блонди, къде ги откри тези хора? Направо са невероятни! Малкият ми скри шапката. Он-лайн ли гледаш предаването?

# 111
Не, че не ме пуска, той не може да ме спре, ако съм решила каквото и да било, просто си изсмуква от пръстите някакви си причини, с които просто ми скапва и настроението, и желанието. Иначе ме оставя аз да реша, ама то като развали всичко вече и не искам  Crossing Arms Аз ходя в ЕПФС, 6 нива бях изкарала, но сега искам с тест и да продължа от там, докъдето съм реално. В ЕПФС са на модули, да, на всеки два месеца, юли и август са ваканция. От есента, предполагам, ще се запиша, ако ми размине яда дотогава  Joy
Не съм спряла да готвя или подреждам, но съм сдържана и хладна като мелба с праскови  bowuu  hahaha

Бони, не го гледам онлайн, има една голяма тема в Клюкарника, там разбрах. Но наистина са страхотни  Simple Smile

Шакира, аз го оставям на бабите, даже и на свекърва ми за по два-три дни  Mr. Green Но никога като малък, освен на баща ми (на майка ми също нямах много вяра, напои въпреки изричните ми инструкции на 2 месеца със сок от ябълки и моркови  #Cussing out)за няколко часа. Сега вече той всичко си казва и съм спокойна - хем го разбират, хем ако сгафят (според моите представи) аз ще разбера и тежко им тогаз  Twisted Evil  Joy

# 112
  • Overijse, Belgie
Блонди, какво е ЕПФС?  Embarassed Дай линк.

# 113
www.iepscf-uccle.be
Блонди, и аз ходя там сега  Simple Smile   Започнах към ULB, но като забременях и спрях. Сега едни приятелки ме навиха да пробвам това в Укл и сега завършвам 9-то ниво. Другите две на есен. Но нивото в ЮЛВ е по-високо според мен. И учениците са много различни. Ама става. И се разнообразявам. Забавлявам се много. И без-пари.  Да не се оплаквам.

Мммммм, мелба с праскови ......  Laughing  Peace

# 114
Бони, ти си в някакво друго ЕПФС, ето го моето  Simple Smile

http://www.epfc-bxl.org/ има всякакви курсове, май е само за Брюксел, курсовете не са никак лоши и са доста евтини - 99 евро е за език за модул, два месеца.

А, ти си iePSCF, а аз в EPFC  Simple Smile

# 115
остеопатията идва  от ос (кости),патос(болест),значи чрез наместване на костите се лекуват някои болести (ако  навреме са детектирани ) и работи на принципа авто-оздравяване .Болния организъм има свойството самичък да се пребори с болестта (казвам в някои случаи ),та затова се и нарича лека медицина ,разбира се при сериозни заболявания се използва алтернативната ...При пеленачетата много се прилага и при децата ...

Ех как ми се почва и на мен курс по нидерландски ,ама сега всички излизат във ваканция  Sad,за 1 месец не си струва просто  .Блонди записвай се ,стига се инати  Simple Smile.Криско на у-Ще ,ти на курс и татко да си гледа спокойно бизнеса...

# 116
Блонди, явно мъжа ти вижда че се колебаеш. Тропни с крак и се запиши на курса. Сега детето като е на училище имаш време да свършиш нещо полезно и приятно за себе си. Освен това, френски винаги би ти бил в полза. Не е като този нидерландски, дето само тук си го говорят... И аз живот и здраве септември си продължавам ... Голяма веселба и разтоварване от ежедневието ми е ...

Филчо днес е по-добре, пие си лекарствата, става от леглото , играе. Но тази нощ беше ад, изгаряше от Т, задъхваше се на 5 мин и ставаше да се изкашля и да поеме дъх. Аз цяла нощ броях вдишва-издишва, да не се задуши да направи пристъп...  Sad
Доктора ми каза да варя вода в стаята, за инхалации докато спи. Кажете ми тези уреди за овлажняване на въздуха, на какъв принцип са? Те топла ли вода изпускат, как действат.... newsm78 Тук е достатъчно влажно, но явно въздуха е студен, не знам, в питанка съм...  newsm78

# 117
Доктора ми каза да варя вода в стаята, за инхалации докато спи. Кажете ми тези уреди за овлажняване на въздуха, на какъв принцип са? Те топла ли вода изпускат, как действат.... newsm78 Тук е достатъчно влажно, но явно въздуха е студен, не знам, в питанка съм...  newsm78
Мария нашия чичо(който е кине -остеопат) и той ми препоръча така като беше болна Лина и можеш да го водиш в банята и да пускаш врялата вода да тече ,работи на съЩия принцип ...

Имаш поЩа  Laughing

# 118
Блонди, това е май точно към ULB, където аз започнах.  Къде се провеждаха курсовете?

# 119
Мисля, че на ЮЛБ са други  Thinking Аз се явявах там на тест за ниво, първо бях (те нямат нулево), но впоследствие го отмениха и отидох при другите.
На сайта има карта с местата, където има, ето:

http://www.epfc-bxl.org/index.html?page=52&lang=fr&

Общи условия

Активация на акаунт