Белгийски мами боядисват великденски яйца 14-та тема

• 13 904
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Не, нито колело, нито степер, нито онези като ските, нито това за гребането, нито пътеката, нищо, в което участва коляното като усилие не мога  Simple Smile

# 91
Блонди ми така е ,в контракта на пасаж фитнес си пише за  домисилиасион банкер ,плюс това като подписваш е за цяла година ,не ти се връЩа дори и да не ходиш и за да го спреш трябва 3 месеца преди да ти е свършил абонамента да изпратиш препоръчително писмо до сиежа им в Гент,ако не то автоматично  продължава и за другата година .По принцип на тоя принцип работят доста фирми .Белгаком и не само и те са така ,не може след като си взел абонамент и си подписал контракт за 1 година да го анулираш ,то си пише в условията  ,сигурно не сте се зачели ...
Много аверчета на мъжа ми изгоряха по тоя начин и ниЩо не се направи ,плаЩаха си ,дет са вика да ви е като урок ,друг път повече Ще се заглеждате 

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 21:37 от Shakira26

# 92
Да, де, че предварително не бяхме чели, така беше. После като ни казаха видяхме и се съгласихме, плащахме си чинно цяла година. Сега обаче искат на Себ 50 евро глоба за 19 дневно някакво закъснение за плащане, а на мен 230 евро за декември, януари и февруари, като сме се подписали, че на 30 ноември договорът е прекратен. Не са ли малко нахални?  Close Адвокатът ни каза, че няма договор, който да не може да бъде развален, но това ни е новият адвокат и вече е късно. Здраве да е, ама 300 евро ей така няма да видят  Crossing Arms

# 93
а Щом сте подписали прекратяване на договора ,не може да ви искат  ,ами някой път докато си направят миз а жура ,мудна работа и ако мине номера.Ние наскоро имахме проблеми с нета и се обаждаме на Белгаком и ни изпраЩат човек ,техникът установява ,чè проблемът е от централата и въпреки това ни бяха фактурирали 100? за поправка  Stop,ако мине  ,обажда се моя и накрая ни изпраЩат едно писмо с радостна вест и че са даже Щастливи да ни я съобЩят (как ли пък не ) Laughing,та приспаднаха 100 те евро ,ами ако не бяхме се обадили и не бяхме обърнзли внимание на фактурата както повечето хора .Та така никой не се срамува да ти начесли и да те измами  Crossing Arms

# 94
Всички така правят, ако мине - мине  Rolling Eyes И ние имахме големи ядове с Белгаком, прекратяваме си договора, подписано, легално, всичко ок. Обаче загубват техния докуметн и пращат ли пращат фактури, ние занесохме копие, уж ок, но накрая и юисие дойде у нас и като му показахме копие от документа и той се хвана за главата и се извини. Обаче и досега се водимм, че дължим пари на Белгаком и не можем да ползваме услугите им  ooooh!
Съседите до нас пък се изнасят и чак след две години видяха, че са им искали шаржа два пъти и е минавало, ние забелязахме. Но си ги взеха с адвокат  Simple Smile

# 95
  • В облаците
Жеже, лично моето мнение за ваксината е да не я слагате щом е настинало детето. Още повече, че всички болести при нас започват винаги със запушен, течащ нос, влажни очички и гурели и се оказва впоследствие, че е вирусно. Няма страшно, ако се изчака, докато премине и така ще си спокойна. Щом имаш съмнения послушай инстинкта си. Лекарите понякога грешат. Почти всички ваксини ги има и във България, но трябва да ти кажат за какво точно е, за да попиташ джи пито като се прибереш. Знам само, че тези за менигитите не ги слагат, но май в аптеките ги има, но не съм сигурна. Обаче гледах някакво предаване по телевизията, в което казаха, че община Варна е отделила средства за закупуването на допълнителни ваксини, които във българските имунизационни картони не са включени. Подробности не си спомням.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 23:19 от калинкамалинка

# 96
  • В облаците
Не, нито колело, нито степер, нито онези като ските, нито това за гребането, нито пътеката, нищо, в което участва коляното като усилие не мога  Simple Smile

Трабва да опиташ аква аеробика или аква спининг. Това е точно за хора, които имат проблем със стави и колене. Програмките са за отслабване и са предвидени да не натоварват коленете. Много е готино    Simple Smile

# 97
Ауу, за аква аеробиката аз съм много навита. Една приятелка все ме кара да ходим. Тя ходи редовно и е супер доволна. После ползваш целия комплекс ако искаш. страхотно е. Мене много ме боли гърбът и за такива болежки също е страхотно.
Хайде, от Септември ще ставаме готини  гаджета  Naughty   Фитнес, аква аеробика, даже нямам търпение  Laughing

# 98
  • Overijse, Belgie
Ауу, за аква аеробиката аз съм много навита. Една приятелка все ме кара да ходим. Тя ходи редовно и е супер доволна. После ползваш целия комплекс ако искаш. страхотно е. Мене много ме боли гърбът и за такива болежки също е страхотно.
Хайде, от Септември ще ставаме готини  гаджета  Naughty   Фитнес, аква аеробика, даже нямам търпение  Laughing

Бони, за болките в гърба горещо ти препоръчвам да отидеш на остеопат! Аз бях с болки в кръста още преди да забременея с Марти. Цялата първа бременност изкарах с болки, а след раждането беше ужасно - не можех да седна от легнало положение. При втората бременност отидох в 4-ти месец на остеопат и след 2 сеанса болката изчезна. Както знаете цялата бременност изкарах в шофиране и стоене в офиса. След раждането нямах никакви болки в кръста. Преди 2 дни ходих пак не заради болки, а за да ми "намести" кокаляците след раждането Wink Що не пробваш?

# 99
  • В облаците
И в София има аква, Бони. Във басейна на Спартак до НДК, а сигурно вече и на други места, няма нужда да чакаш да септември. Аз лично, ако остана цялото лято ще направя всичко възможно да отида. Само трябва да измисля стратегия да разпределя бабите и дядовците да гледат Слави (кой след кого, че ще се избият  Laughing), за да имам мноооого свободно време само за себе си  Mr. Green

Джъст извинявавай за невежия въпрос, но какво точно прави остеопата - масажи ли или те кара да правиш гимнастика Embarassed

# 100
Калинке Малинке, запълнила си си пощенската кутия и не мога вече два дни да ти отговоря. Ще кажеш, че съм някоя несеризоница  Blush Разчиствай бързо  Grinning

# 101
  • В облаците
Готово, Блонди

# 102
Мерси Джъст, трябва да пробвам нещо, защото понякога е нетърпимо.

Калинка, в Бг нямам време за такива мероприятия. Все сме по вили, роднини  и морета и не се застоявам на едно място достатъчно дълго за да започна нещо, та ще си запазя това удоволствие за скучната Белгия. Да не говорим, че там нищо не ме боли  Grinning  Ти ще си ходиш ли за лятото в БГ?

# 103
  • В облаците
Да, но не съм решила колко да остана, защото курсът ми по френски ще започне чак септември. А нещо не ме блазни идеята да оставя детето, да дойда тук и да умра от скука, защото няма да има никой лятото, мъжът ми ще е на работа и т.н. Т.о и ние ще сме на море първо, даже веднага мисля да го направим, за да не остане за жегите, после да отидем на планина някъде и отпуската на мъжът ми ще свърши. При всички положения аз май ще остана поне за още месец, два. Но не се знае нищо. Като тръгнеш да правиш планове с деца, винаги нещо ще се обърка в последният момент. А и чакаме юни още едно бебе в семейството, та може и да не ми се отвори парашута да оставя Слави на отглеждане  Wink

# 104
Ние имаме фал старт с училището. Филип вчера направи пак ларингит.  Cry Падна гласа, Т,  хъркаща кашлица , пристъпи на задух  Sick Дадоха му антибиотик, Вентолин сироп /той не понася инхалатора/ и капки за инфекцията ... и 7 дни у дома  Sad

Кофтито е че ларингита се повтаря , септември месец прави в България , едва го измъкнах ...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт